sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Sylwiu , to Twoje chłopaki już pływają:razz::p:p:p Pływa tylko Tekila, Lalek wchodzi tylko po kostki hi hi jakoś chłopak nie ma weny pływać ;) Witam wszystkich w środę - wolałabym aby to był piątek. Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Celina12'] :diabloti::diabloti:-ale kuszą tego Chłopaka.... Zauważ że koło niego leży cała kiełbasa :lol: a ten i tak żebra :lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Oto maluszki które urodziły się w Hodowli Bargest. Sa to gryfoniki belgijskie i jeden brukselski :) Z mamusią :) Pomimo że mamusia to brabantka maluchy są szorstkowłose :) Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jakie cudeńka malusie :loveu: To polska hodowla jest? Nie hodowali czasem kiedyś rottweilerów? Bo taka nazwa znajoma. Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='bonita'] Jakie cudeńka malusie :loveu: To polska hodowla jest? Nie hodowali czasem kiedyś rottweilerów? Bo taka nazwa znajoma. Bonita tak to polska hodowla tutaj adresik :) nie wszystkie maluchy jeszcze mają domek http://www.bargest.izet.pl/omnie.html Quote
XXL Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Zauważ że koło niego leży cała kiełbasa :lol: a ten i tak żebra :lol: hahah twardy jest lalek co z tego ze tam jest latwy lup skoro moze was zlamac na swoje oczy haha;)cwaniaczek jeden:) Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Sa urocze tym bardziej że w Polsce bardzo mało jest odmiany : belgijska Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Lalek jest the best Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ala ma racje maluchy słodziaki, ale Lalek to przystojniak jakich mało i te warunki :razz: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Sa urocze tym bardziej że w Polsce bardzo mało jest odmiany : belgijska :loveu::loveu::loveu: Nie Rottweilery a Jużaki hodowali:oops: pomyliło mi się:evil_lol: Quote
Celina12 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No ja właśnie o tej kiełbasce myślałam...:diabloti:..Lalek grzeczny-nie kradnie. Sylwia-czekam na nochalki u siebie....:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']:loveu::loveu::loveu: Nie Rottweilery a Jużaki hodowali:oops: pomyliło mi się:evil_lol: Kiedyś cyknełam sobie fotke z Jużakiem :) baaardzo duże psy :) Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Celina12 napisał(a):No ja właśnie o tej kiełbasce myślałam...:diabloti:..Lalek grzeczny-nie kradnie. Sylwia-czekam na nochalki u siebie....:loveu: Mam nadzieje że nie zasne w tym Opolu bo jade nocnym pociągiem bo hotelu nie chciało mi się szukać :oops: . A jestem już o 6 rano chyba będe pierwsza na wystawie hi hi Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Kiedyś cyknełam sobie fotke z Jużakiem :) baaardzo duże psy :) No świetne są :loveu: Pierwszy raz Jużaka widziałam ze 20 lat temu w Zakopanem, takiego dużego:crazyeye: szczeniaczka:loveu: :evil_lol: Quote
Celina12 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Sylwia mam sposób na to,żebyś nie usnęła w Opolu-odczytaj prosze PW:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Celina12']Sylwia mam sposób na to,żebyś nie usnęła w Opolu-odczytaj prosze PW:loveu: Opowiedziałam :razz: :razz: :razz: :) A to jeszcze zdjątka to ja z Elą :) od Spajderka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38012&page=16 Mały Żebrok Ela i gromadka :) Zapraszam też do galerii Spajderka :) Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Celina12']Sylwia mam sposób na to,żebyś nie usnęła w Opolu-odczytaj prosze PW:loveu: Celinko dziękuje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 A co :) i na dodatek promuje twój temacik :) No właśnie ludziska do galeryjki Spajderka migusiem :) Quote
elapieczus1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a jak zrobić żeby z banerka przekierowało na moją galerię? Quote
Celina12 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Sylwia -nie ma za co...bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć Sylwia :) Extra fotki ze spotkanka.Psiska widać,ze szczęśliwe :lol:.Wybiegane,wykąpane,super :). Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 misiaczek napisał(a):Cześć Sylwia :) Extra fotki ze spotkanka.Psiska widać,ze szczęśliwe :lol:.Wybiegane,wykąpane,super :). Hey Misiak :) mam nadzieje że w tą sobotkę też będzie ładnie i też będzie ognisko :) bo w nast weekend jestem w Opolu :) Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nie ogladałam pogody,ale coś mi się o ucho obiło,ze weekend ma być goracy :). Trzymamy kciuki za Opole Quote
Recommended Posts