Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Juz daje a więc niestety ubranko jest ciut za małe :angryy: , ale no cóż przerobimy je
Niestety ta druga część która łaczy grzbiet mogłaby być po kazdej strony być o 5 cm dłuższa - ale wymysliłam że poprostu przedłuże rzepy .Po jednej stronie przyszyłam na stałe jak widac na zdjęciu

Ja widać jest samym końcu - zero zapasu :angryy: a wziełam rozmiar 7 niby na owczarka

teraz grzbiet też jest na samym końcu - przyszyje przedłużenie rzepa - bo jak Tekila idzie to poprostu rzep się odkleja co się nie dziwie bo jest na samym końcu i nie ma czego się trzymać
No a tak wygląda jak sie nie rusza bo jak się rusza rzepy puszczają i tyle po ubranku :angryy: :shake:

No nie fleszem po oczach :placz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17673&page=51

Profilek
Jak widać grzbiet mógły być też dłuższy nie wiem na jakim oni wzorcu to szyli

No i przód

Podsumowanie chyba najlepiej kupić rozmiar najwiekszy i go przerabiać ale chyba tak nie powinno być- szczerze jak ktoś się decyduje proszę wziąśc największy rozmiar bo ten 7 to dobry np na stafika. Ta część łacząca dla Tekili jest za mała. Nie wiem czy ci co szyli to brali pod uwage że Boksery Klatke piesiową to jednak mają rozbudowaną. :mad:

Posted

super foteczki a ubranko choć małe to niczego sobe
Sylwia mam prośbę czy nie sprawiło by ci kłopotu zeskanowanie i wklejenie na dogo z encyklopedii stron 613-622 rozdziału o baskach bo chciałaby komuś do topiku wkleić a nie mam skanera i sama tego nie zrobie:modla:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
OKi ja zeskanuje w poniedziałek :) bo w pracy mam skan a ksiązke wziełam do chatki ale w poniedziałek skanuje :)
Myśle że jak przedłuże rzepy ubranko będzie się trzymało :)

dzięki dzięki i nie myśl tylko do dzieła:lol:

Posted

Sylwiu ja widze tylko jedno zdjecie :(

nasze ubranko sie troszke "ulozylo" ale pewnie 7 bylaby idealem ;)

Szpila jak chodz to szelesci hahhahaa ale rzepy u nas trzumaja i to dobrze pomimo ze sa na samiutkim koniuszku zapiete

Posted

Sylwia ewentualnie można by doszyć kawałek materiału z rzepem , coś tak pod kolor .
Najważniejsze , że macie już wzór i w przyszłym roku samodzielny wyrób ;) .
A na fotce Teki cudny, szczególnie tam gdzie ma zmróżone oczka :loveu:

Posted

Zimowy Tekilka:multi:

Teraz jzu widze zdjecia, noo ubranko faktycznie troche male :roll: ale chociaz dobrze, ze nie bylo bardzo drogie..;) Nie wiem naprawde jak oni podaja te miary, ale z tego co zauwazylam jak szukalam ubranka to mialam problem z wybraniem rozmiaru..

:calus: dla Tekilii