Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:]hey Sylwia ...widzę że poważne rozważania trwają ;)
Ja miałam suczkę ...i jakoś tak bardziej pasuja mi pieski .....tak że napewno na kolejnego zdecydowałabym się też psa ...jedynie co , raczej ciężko byłoby mi się zdecydować na więcej psiaków w domu ale to tylko względy organizacyjne;)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:]hey Sylwia ...widzę że poważne rozważania trwają ;)
Ja miałam suczkę ...i jakoś tak bardziej pasuja mi pieski .....tak że napewno na kolejnego zdecydowałabym się też psa ...jedynie co , raczej ciężko byłoby mi się zdecydować na więcej psiaków w domu ale to tylko względy organizacyjne;)

Ja to będe liczyć dwa psy + mała pchełka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ja to będe liczyć dwa psy + mała pchełka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)masz na myśli Lalka .....uważaj bo się brytan obrazi:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)masz na myśli Lalka .....uważaj bo się brytan obrazi:evil_lol:

He he szelma za duzo sobie ostatnio pozwala :mad: idzie do mamy wskakuje na kolana i czeka aż będzie głaskany :evil_lol: i robi minke zbitego psa. A oczy ma jak ten Kot w Shreku :evil_lol: . Kradnie jedzenie :roll:

troche świątecznie :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']He he szelma za duzo sobie ostatnio pozwala :mad: idzie do mamy wskakuje na kolana i czeka aż będzie głaskany :evil_lol: i robi minke zbitego psa. A oczy ma jak ten Kot w Shreku :evil_lol: . Kradnie jedzenie :roll:

troche świątecznie :)

Uwielbiam oczka kotka ze Shrecka u pieska:loveu: :evil_lol:
Witaj Sylwiu, ale się u Was świątecznie zrobiło:loveu: , gdzie to taki ładny wystrój jest?( w jakimś hiper-markecie?)

Posted

[quote name='bonita']Uwielbiam oczka kotka ze Shrecka u pieska:loveu: :evil_lol:
Witaj Sylwiu, ale się u Was świątecznie zrobiło:loveu: , gdzie to taki ładny wystrój jest?( w jakimś hiper-markecie?)

W Szczecinie jest takie centrum handlowe Galaxy i na środku zrobili taką małą zagrode :) kurczaki są niezłe pchały się do żarcia non stop :)

Acha a brytan wazy całe 4 kilo- tosz to kolos ;)

Posted

Celina12 napisał(a):
Oj jakiego Sylwia ma brytana:diabloti:-i w dodatku na kolanka fce-tylko jak taaaaakie wielkie ,bo aż 4-ro kilogramowe psisko zmiesci się na kolankach???

No też właśnie tłumacze kolosowi że sie nie mieści na kolanach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć Sylwia :).
Widzę,że zmiany u Was się szykują :razz:.Gratulacje :multi:.Fajna rasa na dokładkę do boksia i gryfonika :evil_lol:.
A mały brytan schudł? Bo ostatnio coś mówiłaś,ze ponad 5 kilo ważył :evil_lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):
Cześć Sylwia :).
Widzę,że zmiany u Was się szykują :razz:.Gratulacje :multi:.Fajna rasa na dokładkę do boksia i gryfonika :evil_lol:.
A mały brytan schudł? Bo ostatnio coś mówiłaś,ze ponad 5 kilo ważył :evil_lol:.

Nie wtedy mi waga cosik szwankowała :mad: :mad: :mad: :mad: Brytan oficjalnie waży 4 ,20 :) Więc nadal od Sotka mniejszy :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Nie wtedy mi waga cosik szwankowała :mad: :mad: :mad: :mad: Brytan oficjalnie waży 4 ,20 :) Więc nadal od Sotka mniejszy :)

Sylwia,Sotek juz nie taki mały ;).Zmężniał,przytył.Grubas waży coś około 5,5 kilo :roll:.

Posted

misiaczek napisał(a):
Sylwia,Sotek juz nie taki mały ;).Zmężniał,przytył.Grubas waży coś około 5,5 kilo :roll:.

O no prosze to cały kilogram róznicy a u małych piesków jest to znaczne :) I bardzo dobrze że zmężniał

Posted

Madziu to jest taka kluska mała, Tekile oczywiście też kocham ale jak taka mała pchełka wciska swój łepek wszędzie i powala ciebie na łopatki :) Ale na dworzu chodzi tam gdzie Tekila nie odstępuje go na krok.

Kiedyś ta odmiana wogole mi się nie podobała ale teraz bardziej wolę od odmiany szorstkowłosej.