Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Agucha']Sylwio, dziękuję ślicznie :Rose:
Mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazję skorzystać ze wskazówek :)

Nie ma sprawy gryfoniki to naprawde fajna rasa. Dla sportowców dla domatorów jak ktoś lubi małe psy to polecam :) czy tych słodziaków nie da się kochać :)

• 1 month later...
Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Bardzo się cieszę :) Mi Czort też pomógł ponieważ przy nim jest tak dużo roboty że wypełnia mi pustkę po Tekilii a Laluś dopełnia to wszystko. Wczoraj mój Czorcik po raz pierwszy !!!!! zaczął bawić się z innym psem małym . I już pomału wącha się z innymi psami, Duże omija szerokim łukiem. Dzisiaj nie zamknęłam śmietnika więc na bank będę on rozwalony ehhhhh

Bardzo się cieszę:loveu: Mailo strasznie wypełnia mi czas, czasami aż za bardzo, ale nie wyobrażam sobie domu bez psa;)
Wesołych Sylwia:loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Bardzo się cieszę:loveu: Mailo strasznie wypełnia mi czas, czasami aż za bardzo, ale nie wyobrażam sobie domu bez psa;)
Wesołych Sylwia:loveu:

No kochana dom bez psa właściwie bez zwierzaka to nie dom, nieważne włosy w zupie albo na ubraniu, co tam że nie ma się miejsca w łózku, a czasami w domu zastajemy istny koszmar :) ale przecież jak pies przyjdzie połozy głowe na twojej ręce to wszystko wynagradza :)

Czort też pokazuje swój charakter jakis taki krzykacz się stał z daleka oczywiście, do psów podchodzi ale czasami naprężpny więc kiedys na pewno od kogoś oberwie na bank. W lato go puszcze na wybieg aby wiedział ze on najwazniejszy to on taki nie jest i musi umieć żyć z innymi :)

Czort miałokropnie zwichrowaną psychikę (chociaż nie ukrywam ze to cięzki przypadek) więc jego postępy dwa razy mnie cieszą. Ale zadarza mu sie tzw ciapnąc jak obcy go głaska a mówie nie głaskać bo gryzie, aleeee nie przecież taki mały słodziak nie moze mówią :roll:
Czort jest jak kot jak go się nie dotyka i nie wariuje to sam później podchodzi. Za to Lalek nadrabia to po caaałości. Łazi do każdego co żyje :evil_lol: