Bodziulka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 A to sam mu jeszcze nie wypadł? :-o Trzeba go sznurkiem do klamki przywiązać i otworzyć drzwi ;) albo dać mafefkę do gryzienia :evil_lol: ;) Quote
sylwiaskalska Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Bodziulka napisał(a):A to sam mu jeszcze nie wypadł? :-o Trzeba go sznurkiem do klamki przywiązać i otworzyć drzwi ;) albo dać mafefkę do gryzienia :evil_lol: ;) No własnie nie wypadł a bardzo silnie siedzi. A nie chce cosik uszkodzić, ale denerwuja mnie ceny na Chopena dosłownie wszystko liczą czasami x 2. No to juz lekka przesada. A poczekalnia jest mała że jak wejdą 3 duże psy to juz jest ścisk a czeka się na wizytę z opóźnieniem nawet o 40 minut. Chyba pomyśle nad innym wetem bo tracę do nich cierpliwość. Przykład byłam z Tekim kupiłam krople do uszów + maść do uszów i ponad 120 zika. No przecież te maści nie kosztuja ponad 50 PLN. Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No własnie nie wypadł a bardzo silnie siedzi. A nie chce cosik uszkodzić, ale denerwuja mnie ceny na Chopena dosłownie wszystko liczą czasami x 2. No to juz lekka przesada. A poczekalnia jest mała że jak wejdą 3 duże psy to juz jest ścisk a czeka się na wizytę z opóźnieniem nawet o 40 minut. Chyba pomyśle nad innym wetem bo tracę do nich cierpliwość. Przykład byłam z Tekim kupiłam krople do uszów + maść do uszów i ponad 120 zika. No przecież te maści nie kosztuja ponad 50 PLN.Sylwia , Ozzulkowi też nie chciały wypaść kiełki i mieliśmy ciąć dziąsła , ale zaczęliśmy Ozzulowi dawać kości cielęce i rozruszał sam .Co do cen to u nas chyba jakoś było 50 od ząbka .Co do cen kropli i maści to ceny zawrotne:shake: Sylwuś ,dopiero doczytałam :shake:............no cóż takie życie:cool3: , ale Ty jesteś dzielna dziewczynka;):calus: i zobaczysz będzie dobrze a nawet lepiej niż było , bądź silna :buzi: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Biedny Laluś, już mu współczuje, ale dobrze że będzie pod narkozą bo tak to by to strasznie bolało:( Quote
malawaszka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Tekusiu spóźnione życzonka od cioci Waszki :loveu: :drinking: żyj nam szcześcliwie 100 lat!!!!! :drinking: Sylwia a dla Ciebie :calus: znam ten ból :shake: Quote
barbara.h Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Tekila ma 7 latek? ojej a to taki przystojniak i temperament za dwóch ma przecież :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: więc ja również chciałam złożyć życzonka urodzinowe dla Tekili, spóźnione ale bardzo szczere :new-bday::new-bday::new-bday: :BIG: :tort: :BIG: i trzymam kciuki za kiełka Lalusia:thumbs: Quote
oktawia6 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 a to dla Ciebie Sylwuś na dobry początek dnia;) Quote
sylwiaskalska Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Dziękuję wszystkim co cóż trzeba isc do przodu A teraz zdjątka :) i nawet ktoś na zdjątkach nowy się pojawił. Mały buszuje Teki oczywiście się przyłącza Wędrówki Tekiego Niucham sobie :) Mały nadal buszuje :) No weź rzuć mi ten patyczek Przecież mówie rzuć Później czekalismy na odwiedzinki :) I czekalismy Ocho ktoś idzie Ja nic nie widze :roll: Jest wreszcie przyszła :) Mały musial sprawdzić dzieczynka czy chłopak Na razie w obstawie Tekili Dla wszystkich mówie ze to nasza Agrafcia :) Quote
sylwiaskalska Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Narada tajemna NO i Agrafcia uległa chłopakom :) Quote
sylwiaskalska Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Cz III Portreciki Hmmm ciekawe co dziś na obiad? Braciszkowie Na kolanach Pańci najlepiej Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Witajcie :multi: Ile fotek ..i chłopaki i Agrafcia :multi::multi::multi: śliczne Quote
Medorowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Fotki świetne:multi: i jak dużo:multi: A, że Agrafcia im uległa, to nie ma co się dziwić;) Takim chłopakom nie da się nie ulec:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Mam jesczze duuzo innych fotek :) później wkleje :) Quote
Medorowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Mam jesczze duuzo innych fotek :) później wkleje :) No to czekamy :razz: :multi: :multi: A tak wogóle, to dzień dobry Sylwiu:p Quote
sylwiaskalska Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Nastepne fotki Szalone zbawy :) No i mały za bardzo się rozszalał że dostał w głowę ;) No i poszedł foch :evil_lol: :evil_lol: A później odpoczynek Quote
Medorowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No i mały za bardzo się rozszalał że dostał w głowę ;-) No i poszedł foch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
dbsst Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no nie moge jaka słodycz x 2 :lol: :lol: :lol: Quote
oktawia6 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ale odlot-co za obstawa!!! to jest świetne :roflt: :roflt: a co to za orgietka :loveu: :eviltong: ? P.S i znalazłam jeszcze Twoje i Tekilki :http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6197:cool1: nie można tego połączyć do tej galerii:razz: ? Quote
nathaniel Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Jak ja nie lubię piesów o płaskich pyszczkach, hmm, może nie tyle co nie lubię, raczej mi sie nie podobają to Tekiś jest boski i ma fajnego brata. na swoje usprawiedliwienie dotyczące mojej niemiłości do bokserów powiem tyle, że nie lubie niczego modnego, a bokserki takie są, po za tym z wciśnietą :lol: kufą mi się nie podobają, tylko z taką troszkę wysuniętą :evil_lol: Uppss...chyba się naraziłam [SIZE=2]I lepiej by było gdyby tak galeria się zmyła (ta letnia coś...) , bo powiem tak, że jedna osoba założyła sobie 2 galerie i obie zostały połączone:evil_lol: Quote
Patka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 nathaniel Sylwia jest bardzo wyrozumiała :evil_lol: genialna fota maly wie co dobre ale takiej dziewuszki sie bać .... Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='madzia i medor']No i mały za bardzo się rozszalał że dostał w głowę ;-) No i poszedł foch :evil_lol: :evil_lol: buuuahahahha no i u marłam ze śmiechu hahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wczoraj psiaki wariowały nad jeziorem:) A dzisiaj Lalus jest u dentysty. Wchodzi za pól godziny, wiec trzymajcie za jego kciuki:) Quote
oktawia6 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ja już zwątpiła, w Sylwię:shake: -nie odwiedzasz moich maluszków:shake: -nawet nie chcesz zobaczyć:-( co się u nich wyrabia-a ja ty stale rezyduję0idę sobie jestem pogniewana całkowicie:obrazic: Quote
Recommended Posts