Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anetta napisał(a):
Swietnie w nim wyglada :lol:

Przylaczam sie do pytania Bigoska :cool3:
"A kapoczek to w jakim celu??Ma kłopoty z pływaniem czy się uczy???"

Już wam mówię . Laluś musi pływać aby wzmocnić mieśnie ma lekką dysplazję. Mięśnie podtrzymuja stawy.
Pływać umie ale dzieki rączce przy kapoku mogę go przytrzymać i Lalek tez może pływać w miejscu

W weekendy będziemy wypożyczać łódkę i puszczać Lalusia na wodę na lince i w kapoku. I aby się chłopak nie utopił i miał komfort lżejszy w pływaniu kupiliśmy go. Tym bardziej jak będziemy pływać łódką nie daj Boże wyskoczy i wtedy kapok to taka asekuracja.

Właśnie jak bedzie ciepło w sobote chcemy wypożyczyć łodkę

Posted

nie miałam śmiałości prosić o taki banerek,a tu proszę :loveu: już mam Dziękuję razem z moimi potforkami :lol:

Moja Inez też uwielbia ganiać takie małe pieski,oczywiście dla zabawy i mam nadzieję że,długo tak pozostanie:loveu:

Posted

barbara.h napisał(a):
nie miałam śmiałości prosić o taki banerek,a tu proszę :loveu: już mam Dziękuję razem z moimi potforkami :lol:

Moja Inez też uwielbia ganiać takie małe pieski,oczywiście dla zabawy i mam nadzieję że,długo tak pozostanie:loveu:

Ja banerki robię z przyjemnością zawsze jak będziesz chciała napisz tutaj :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23317&page=64

Posted

a Tekila woli bawic się z Pańcią

Albo spać w te upały

Najlepiej w posłaniu Lalusia

Lalek woli zabawiać się w Modela

Upały są okropne - psy padają

- Tekila patrz umiem dotknąć pyszczka
- Lalek juz odbija ci z tych upałów

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Ja tak ciucho podpytam: czy Tekilek nie ma urodzinek jakoś na dniach? Bo to chyba poczętek lipca mamy :cool3:

Tak Tak właściwie to dzisiaj :) :p :p :p :p :p :multi: :multi: :multi: :multi: Już skończone 7 latek ma :)

Posted

100 psiowych latek dla Tekiego z okazji urodzinek
Wszystkiego Najnajnajlepsiejszego

Ale masz fajnie z tymi 2 urwisami , chociaż widzę ze Tekiego bardzo męcza upały.Maluch wygląda na cudownego pieszczocha ;)a Twój TZ chyba już się całkiem do niego przekonał ;)

Posted

Tak Mój Tz to bardzo lubi Lalusia i bardzo mu się podoba :) Chociaż on wili bardziej te szorstowłose. Ale Laluś umie sie przymilać :)

DZIEKUJEMY ZA ŻYCZONKA :)

A Tekila w te upały to tylko leży ożywia się o 06 rano jak wychodze na 30 minut na spacer wtedy rzucam piłeczkę i ożywia się po 20:00 a tak to spacer powolny idzie jak słoń i tylko dyszy :( Ostatnio było tak źle z nim bo bawił się z psem po 16:00 że musiałam go chłodzić 10 minut prysznicem w wannie. On leżał w wannnie a ja go polewałam wodą.
Ja nie narzekam na upały bo w końcu mamy Lato ale 4 tygodnie i 30 stopni non stop to lekka przesada szczególnie jak człowiek siedzi w pracy a nie ma urlopu.

Po pracy też kicha wziąść go nad jezioro bo w tranwaju ma katusze z gorąca a samochodu brak :( więc nad jezioro to mogę tak pomiedzy 18 a 19 wziąśc go.

Posted

Ja wychodzę z Ozym rano , potem koło południa na siq a póżniej dopiero ok 19-20na długi 2 godzinny spacer.
Nad wodę jechalismy rano od 8-10 bo potem za dużo ludzi .
Też już dosyć mam upałów:shake:

Posted

a co to Sylwia ile lat kończy Tekilka?:new-bday: :new-bday: :new-bday:

:BIG:duuuużo zdrówka dla Tekili-dużo lat w radości dużo miłości i czułości :tort: :santagri:
składa ciocia Oktawia Gryfik i Danduś:Dog_run:

Posted

oktawia6 napisał(a):
a co to Sylwia ile lat kończy Tekilka?:new-bday: :new-bday: :new-bday:

Tekila ma 7 lat :) ale ten szybko czas leci i mam nadzieje że Tekila przeżyje następne 7 latek :)
Matko bozia a taka była klucha :)
Pierwsze dni w pracy ze mną :) I co śmieszne był taki sam duży jak teraz Lalek :lol: :lol:

Dziekuję ci Tekila że byłeś przy mnie w najgorszych momentach życia oraz w najpiekniejszych - że jestem ze mną nadal. Dziękuję ci za wszystko :) Kocham Ciebie