Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ooo jakie cudowne foteczki ze spacerku!! :bigcool: Tekilka i Lalus sa boscy! hahaha a ta mina duzego to pierwsza klasa :lol: :lol:
Buziolki w nochalki dla brzydali czyt. pieknych modeli :loveu: :multi:

Posted

Teraz jak Laluś juz dłużej jest u nas widze jak z dnia na dzień rośnie między nimi przyjaźń. Tekila sam prowokuje do zabawy a Lalusiowi to graj :)
Tylko Tekila woli spać osobno i w nocy przesypia w salonie a Laluś u nas w sypialni.

Jak bawią się to Tekila gryzie jego tylnią nogę a Laluś gryzie gardło Tekilii :evil_lol::roll: - tez zabawa. Mysle że Tekila potrzebował towarzystwo takiego małego.

Dzis lece do Związku Kynologicznego dokończyć wszystkie formalności czyli przepisanie na rodowód mnie jako właściciela - jak się uda dziś to zrobić to nasz debiucik w wystawie będzie w Koszalinie już 23 Lipca -

Posted

Jade pierwszy raz więc nawet nie wiem o co tam chodzi gdzie się zgłosić i wogóle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na pewno traktuje to jakos przyjemnośc a nie jakąś rywalizację :)
Kciuki się przydadzą :) na 100%

Alu jak wiesz boxie to spece od minek :)

Czytam o tych wystawach i przyznanie nagród ale po przeczytaniu jakos wszystko zapominam :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Jade pierwszy raz więc nawet nie wiem o co tam chodzi gdzie się zgłosić i wogóle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na pewno traktuje to jakos przyjemnośc a nie jakąś rywalizację :)
Kciuki się przydadzą :) na 100%

Alu jak wiesz boxie to spece od minek :)

Czytam o tych wystawach i przyznanie nagród ale po przeczytaniu jakos wszystko zapominam :)

Na pewno wszystko bedzie dobrze! Szkoda, ze bede mogla byc tylko w sobote:-( Chetnie bym wam pokibicowala (moze sie uda:cool3:).
Chlopaki slodko sie bawia

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Udało mi sie wszystko załatwic jade z Lalusiem do Koszalina :)

no to gratulacje Sylwia-ja osobiście nie widziałam nigdzie ładniejszego Brabantczyka albo zapasione albo uszy jak u nietoperzy, albo kątowanie do bani, głowa i tak dalej-a mimo dysplazji jest dopuszczony do wystawy?
Już teraz mogę Ci przepowiedzieć, że Lauś wygra-o rety zgryzota dla innych:diabloti: poobserwuj te puste uśmiechy to wówczas tak ładnie widać:lol: -niby zabawa ale do rozmnożenia trzeba pozaliczać wystawki i lokaty pozajamować jak należy-przecież to jasne jak słońce:diabloti: na pewno porobisz foty i dasz je na Galerię LAlki-wreszcie śliczny Brabantczyk się pojawi, uffff