Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:multi::multi::multi:to jest świetne

Sylwia , a jak ci się sprawdza to nowe posłanko z allegro?Chciałam zamówić dla Ozzulka .Czy ten podany wymiar to wnętrze kanapy czy cała kanapa z obrzezem :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:to jest świetne

Sylwia , a jak ci się sprawdza to nowe posłanko z allegro?Chciałam zamówić dla Ozzulka .Czy ten podany wymiar to wnętrze kanapy czy cała kanapa z obrzezem :razz:

No własnie z tym nowym posłaniem wtopa :angryy: bo Lauś nie chce w nim spać owszem gryzie tam misia ale to wszystko, woli sofę oraz nasze łózko no i więcej przebywa w posłaniu Tekilii niż w swoim :shake: ewentualnie zje tam smakołyki, no ale może z czasem tam bedzie spał.

Ale ja na pewno większe posłanie kupuje Tekilii w Czerwcu bo jest naprawdę bardzo miekkie i takie stabilne

Kurka co do wymiarów to nie wiem czy to cała kanapa :oops: ale dzisiaj zmierze, wiem że dla Tekilii kupuje rozmiar 4

Nr. 4 wym. 110 cm x 95 cm cena 54 zł + 14 zika za przesyłkę

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ale jak widac czasami to on tam siedzi

:evil_lol:i podusia jest;)

Ja też myślałam o 4 , tylko tam teraz czytam ,że ludziska zamówili większe dostali mniejsze :razz:, mam nadzieję że to tylko takie jednostkowe przypadki .Ozzy ma Bimbaya i cały nam pęka na zszyciach:angryy:i wyglada nieciekawie :razz:
Chyba się jednak zdecyduję ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:i podusia jest;)

Ja też myślałam o 4 , tylko tam teraz czytam ,że ludziska zamówili większe dostali mniejsze :razz:, mam nadzieję że to tylko takie jednostkowe przypadki .Ozzy ma Bimbaya i cały nam pęka na zszyciach:angryy:i wyglada nieciekawie :razz:
Chyba się jednak zdecyduję ;)

No ba ma pełne wyposażenie , no też czytałam że ludziska dostali inne ja dostałam dobre bo zamówiłam 2 ale i tak wysłalam do nich maila i przypomniałam o rozmiarze :) więc lepiej być upierdliwym bardziej ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No ba ma pełne wyposażenie , no też czytałam że ludziska dostali inne ja dostałam dobre bo zamówiłam 2 ale i tak wysłalam do nich maila i przypomniałam o rozmiarze :) więc lepiej być upierdliwym bardziej ;)no to ja chyba oprócz tego zadzwonię zanim wyślę zamówienie:razz:

Ozzy podobnie jak Laluś woli nasze wyrko ale na posłanku też sypia a tutaj cena jest naprawdę dobra:razz:

Posted

o temat posłaniowy Alu Klonek seter Lilith tez je ma jest świetne a dla AStów na stawy i odgnioty super za to oni dostali większe :evil_lol: trzeba monitowac i jeszcze raz monitowac a będziecie super zadowoleni Klonek je uwielbia ...
laluś to ma miesiące przyzwyczajeń od razu mu nie ustąpią :lol:

Posted

Patka napisał(a):

laluś to ma miesiące przyzwyczajeń od razu mu nie ustąpią :lol:

Nooooo tym bardziej jak mnie nie ma powyzej 4 godzin znajduję kupke w chacie :angryy: :angryy: :angryy: no ale co nie skarce bo gówniarz będzie się bał mojego przyjścia więc szkolenie po pracy i w weekendy.

A jak skrzyczę Lalusia to Tekila myśli że tez jego opierdzielam i dwa się podlizują. Wesolutko mam teraz.

Posted

Patka napisał(a):
o temat posłaniowy Alu Klonek seter Lilith tez je ma jest świetne a dla AStów na stawy i odgnioty super za to oni dostali większe :evil_lol: trzeba monitowac i jeszcze raz monitowac a będziecie super zadowoleni Klonek je uwielbia ...

Lepiej dostać większe niż mniejsze :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']

A Teki nie chce oddać zabawki

Skarżypyta ;) :lol:.

Sylwia super psiaczki.Extra fotki.Miło się ogląda w takiej zgodzie żyjące bąble :loveu:.

Alicja wymiary kanapy,to całość z obrzeżem.Boki są grube,więc środek zostaje dużo mniejszy.Ja mam to największe posłanie (chyba 110x95),więc trzeba odjąć po ok 20 cm i wtedy mamy wymiary środka :).

Posłanko jest super,ale jak juz Sylwii kiedyś pisałam,sypia w nim tylko 4,5- kilowy Sotek,bo Misia stanowczo woli moja kanapę :).

Posted

*luthien* napisał(a):

ojejku, żeczywiście ma aureole:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Teraz będe myślała jak Lausia oduczyć robienia kupki podczas mojej nieobecności :roll: :roll: :roll: (niestety zdaża mu się ) no i sąsiadka powiedziała że jak mnie nie było to piszczał dwie godziny :roll: :roll: ale akurat nie miała pretensji tylo na litość ją wzieło że taki mały ciagle piszczy :lol: dobrze że przynajmniej Tekila siedzi cicho.
Ale mam nadzieje że przyzwyczai się do mojej nieobecności.

Posted

*luthien* napisał(a):
może tekila go czegoś nauczy? Że pańcia niedługo wruci i należy siedzieć cicho i się nie martwić :wink:

Mam nadzieje - gorzej jak przejmnie nawyki po Lalusiu - o zgrozo :lol: :lol:

Posted

Sylwia... szczęka mi opadła jak przeczytałam tytuł galeri ..myślałam,że ty na wakacje się spodziewasz się maluszka :-o :-o a tu taki pocieszny komiczny Laluś się pojawił :loveu: :loveu: faktycznie to mini wresja Tekili,napewno nie jedna osoba Cię spyta czy aby przypadkiem to nie jest baby Tekiego :evil_lol: :evil_lol: pocieszny niuniek..słodkości :loveu:

Posted

[quote name='Ania-k']Sylwia... szczęka mi opadła jak przeczytałam tytuł galeri ..myślałam,że ty na wakacje się spodziewasz się maluszka :-o :-o a tu taki pocieszny komiczny Laluś się pojawił :loveu: :loveu: faktycznie to mini wresja Tekili,napewno nie jedna osoba Cię spyta czy aby przypadkiem to nie jest baby Tekiego :evil_lol: :evil_lol: pocieszny niuniek..słodkości :loveu:

No własnie się dowiedziałam że zgłoszenia na wystawę Szczecińską mozna dawać do 29 maja - może się skuszę bo 26 wypłata. Własnie napisałam do związku:

Od 13-05-2006 jestem posiadaczką pieska BROWN SUGAR Kogel Mogel – Gryfonik Brabantczyk

Ur. 22.08.2005r
Ojciec: Ch.PL ADAM Ajma
Matka: Ch.PL BONNIE Tasmansky Cert

Mam kopie metryczki oraz książeczkę zdrowia teraz czekam od Hodowczynii na rodowód, ponieważ w przeciągu dwóch tygodni powinna go odebrać.
Co powinnam zrobić aby przerejestrować pieska? Na razie jest zarejestrowany w Oddziale : Kielce.

Czy hodowczyni powinna go wyrejestrować go u siebie, czy można to zrobić automatycznie u Państwa i jakie powinnam przynieść do Państwa papiery. I jakie są związane z tym koszty?

Bardzo dziękuję za pomoc J

Posted

Sylwus zajmij czymś malucha :) Kup cos ciekawego co go interesuje :) Z czasem przestanie :)
On wyglada na elegancika :) Czekam z niecierpliwoscią na pierwsze ubranka dla niego ;)

Posted

malec si eprzyzwyczai :) tymbardziej ze ma kumpla :razz: moja Tigra miala gozej :shake: sama zostawala ... no ale teraz jak sie wychodzi to nawet nie podnosi glowy jak spi :evil_lol: olewka totalna :evil_lol: