sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Skradam się ;) A Teki nie chce oddać zabawki Buszowanie na posłaniu Tekilii No daj zabawkę Pozycja leżąca Pozycja siedząca :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 A tak Lalus podglada jak ktoś się kąpie Najlepiej to by tam wskoczył No wychodź z tej wanny Na specrku - Mam patyczek :) Dobry patyczek A Teki coś niucha Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 CZ III Szalone zabawy :) Zdjęcie portretowe :) Bardzo lubimy siebie :) Braciszkowie Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :multi::multi::multi:to jest świetne Sylwia , a jak ci się sprawdza to nowe posłanko z allegro?Chciałam zamówić dla Ozzulka .Czy ten podany wymiar to wnętrze kanapy czy cała kanapa z obrzezem :razz: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:to jest świetne Sylwia , a jak ci się sprawdza to nowe posłanko z allegro?Chciałam zamówić dla Ozzulka .Czy ten podany wymiar to wnętrze kanapy czy cała kanapa z obrzezem :razz: No własnie z tym nowym posłaniem wtopa :angryy: bo Lauś nie chce w nim spać owszem gryzie tam misia ale to wszystko, woli sofę oraz nasze łózko no i więcej przebywa w posłaniu Tekilii niż w swoim :shake: ewentualnie zje tam smakołyki, no ale może z czasem tam bedzie spał. Ale ja na pewno większe posłanie kupuje Tekilii w Czerwcu bo jest naprawdę bardzo miekkie i takie stabilne Kurka co do wymiarów to nie wiem czy to cała kanapa :oops: ale dzisiaj zmierze, wiem że dla Tekilii kupuje rozmiar 4 Nr. 4 wym. 110 cm x 95 cm cena 54 zł + 14 zika za przesyłkę Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Ale jak widac czasami to on tam siedzi Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ale jak widac czasami to on tam siedzi :evil_lol:i podusia jest;) Ja też myślałam o 4 , tylko tam teraz czytam ,że ludziska zamówili większe dostali mniejsze :razz:, mam nadzieję że to tylko takie jednostkowe przypadki .Ozzy ma Bimbaya i cały nam pęka na zszyciach:angryy:i wyglada nieciekawie :razz: Chyba się jednak zdecyduję ;) Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:i podusia jest;) Ja też myślałam o 4 , tylko tam teraz czytam ,że ludziska zamówili większe dostali mniejsze :razz:, mam nadzieję że to tylko takie jednostkowe przypadki .Ozzy ma Bimbaya i cały nam pęka na zszyciach:angryy:i wyglada nieciekawie :razz: Chyba się jednak zdecyduję ;) No ba ma pełne wyposażenie , no też czytałam że ludziska dostali inne ja dostałam dobre bo zamówiłam 2 ale i tak wysłalam do nich maila i przypomniałam o rozmiarze :) więc lepiej być upierdliwym bardziej ;) Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No ba ma pełne wyposażenie , no też czytałam że ludziska dostali inne ja dostałam dobre bo zamówiłam 2 ale i tak wysłalam do nich maila i przypomniałam o rozmiarze :) więc lepiej być upierdliwym bardziej ;)no to ja chyba oprócz tego zadzwonię zanim wyślę zamówienie:razz: Ozzy podobnie jak Laluś woli nasze wyrko ale na posłanku też sypia a tutaj cena jest naprawdę dobra:razz: Quote
Patka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 o temat posłaniowy Alu Klonek seter Lilith tez je ma jest świetne a dla AStów na stawy i odgnioty super za to oni dostali większe :evil_lol: trzeba monitowac i jeszcze raz monitowac a będziecie super zadowoleni Klonek je uwielbia ... laluś to ma miesiące przyzwyczajeń od razu mu nie ustąpią :lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Patka napisał(a): laluś to ma miesiące przyzwyczajeń od razu mu nie ustąpią :lol: Nooooo tym bardziej jak mnie nie ma powyzej 4 godzin znajduję kupke w chacie :angryy: :angryy: :angryy: no ale co nie skarce bo gówniarz będzie się bał mojego przyjścia więc szkolenie po pracy i w weekendy. A jak skrzyczę Lalusia to Tekila myśli że tez jego opierdzielam i dwa się podlizują. Wesolutko mam teraz. Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Patka napisał(a):o temat posłaniowy Alu Klonek seter Lilith tez je ma jest świetne a dla AStów na stawy i odgnioty super za to oni dostali większe :evil_lol: trzeba monitowac i jeszcze raz monitowac a będziecie super zadowoleni Klonek je uwielbia ... Lepiej dostać większe niż mniejsze :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Patka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 znam ten ból koty dostana "burę" to pies tez sie boja ;) Quote
misiaczek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] A Teki nie chce oddać zabawki Skarżypyta ;) :lol:. Sylwia super psiaczki.Extra fotki.Miło się ogląda w takiej zgodzie żyjące bąble :loveu:. Alicja wymiary kanapy,to całość z obrzeżem.Boki są grube,więc środek zostaje dużo mniejszy.Ja mam to największe posłanie (chyba 110x95),więc trzeba odjąć po ok 20 cm i wtedy mamy wymiary środka :). Posłanko jest super,ale jak juz Sylwii kiedyś pisałam,sypia w nim tylko 4,5- kilowy Sotek,bo Misia stanowczo woli moja kanapę :). Quote
Behemot Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 O, Gryfon ma aureolę nad główką! :evil_lol: To święty piesek! Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Behemot']O, Gryfon ma aureolę nad główką! :evil_lol: To święty piesek! he he tez tak o tym myslalam ale do aniołka to mu bardzo daleko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ojejku, żeczywiście ma aureole:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 *luthien* napisał(a): ojejku, żeczywiście ma aureole:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Teraz będe myślała jak Lausia oduczyć robienia kupki podczas mojej nieobecności :roll: :roll: :roll: (niestety zdaża mu się ) no i sąsiadka powiedziała że jak mnie nie było to piszczał dwie godziny :roll: :roll: ale akurat nie miała pretensji tylo na litość ją wzieło że taki mały ciagle piszczy :lol: dobrze że przynajmniej Tekila siedzi cicho. Ale mam nadzieje że przyzwyczai się do mojej nieobecności. Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 może tekila go czegoś nauczy? Że pańcia niedługo wruci i należy siedzieć cicho i się nie martwić :wink: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 *luthien* napisał(a):może tekila go czegoś nauczy? Że pańcia niedługo wruci i należy siedzieć cicho i się nie martwić :wink: Mam nadzieje - gorzej jak przejmnie nawyki po Lalusiu - o zgrozo :lol: :lol: Quote
anushka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Sylwia... szczęka mi opadła jak przeczytałam tytuł galeri ..myślałam,że ty na wakacje się spodziewasz się maluszka :-o :-o a tu taki pocieszny komiczny Laluś się pojawił :loveu: :loveu: faktycznie to mini wresja Tekili,napewno nie jedna osoba Cię spyta czy aby przypadkiem to nie jest baby Tekiego :evil_lol: :evil_lol: pocieszny niuniek..słodkości :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Ania-k']Sylwia... szczęka mi opadła jak przeczytałam tytuł galeri ..myślałam,że ty na wakacje się spodziewasz się maluszka :-o :-o a tu taki pocieszny komiczny Laluś się pojawił :loveu: :loveu: faktycznie to mini wresja Tekili,napewno nie jedna osoba Cię spyta czy aby przypadkiem to nie jest baby Tekiego :evil_lol: :evil_lol: pocieszny niuniek..słodkości :loveu: No własnie się dowiedziałam że zgłoszenia na wystawę Szczecińską mozna dawać do 29 maja - może się skuszę bo 26 wypłata. Własnie napisałam do związku: Od 13-05-2006 jestem posiadaczką pieska BROWN SUGAR Kogel Mogel – Gryfonik Brabantczyk Ur. 22.08.2005r Ojciec: Ch.PL ADAM Ajma Matka: Ch.PL BONNIE Tasmansky Cert Mam kopie metryczki oraz książeczkę zdrowia teraz czekam od Hodowczynii na rodowód, ponieważ w przeciągu dwóch tygodni powinna go odebrać. Co powinnam zrobić aby przerejestrować pieska? Na razie jest zarejestrowany w Oddziale : Kielce. Czy hodowczyni powinna go wyrejestrować go u siebie, czy można to zrobić automatycznie u Państwa i jakie powinnam przynieść do Państwa papiery. I jakie są związane z tym koszty? Bardzo dziękuję za pomoc J Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Sylwus zajmij czymś malucha :) Kup cos ciekawego co go interesuje :) Z czasem przestanie :) On wyglada na elegancika :) Czekam z niecierpliwoscią na pierwsze ubranka dla niego ;) Quote
e.v.a Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 malec si eprzyzwyczai :) tymbardziej ze ma kumpla :razz: moja Tigra miala gozej :shake: sama zostawala ... no ale teraz jak sie wychodzi to nawet nie podnosi glowy jak spi :evil_lol: olewka totalna :evil_lol: Quote
Recommended Posts