Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sylwia opisze to dokładnie, ale ja jestem na bieżąo. Teki dostał antybiotyk i przepłukiwali mu rane na udzie, bo okazała sie głeboka:shake: Dobrze ze Sylwia poszła do weta, bo groziło zakazenie!
Tego psa znam. To nie pierwszy jego wybryk. Któregos razu pozadnie poszarpał rotka, krwi było od groma...ale zazwyczaj pies chodzi z młodym chłopakiem i ta dziewczynka. Chłopak po akcji z rotem jzu psa nie puszcza, pies jest na smyczy i w kagancu. Ale widac ojciec nie jest zbyt bystry albo niedoinformowany w kwestii charakteru własnego psa.:angryy:

Posted

Debilni ludzie :angryy:

Dobrze ze Sylwia poszła do weta, bo groziło zakazenie!

no niestety rany glebokie po psich klach stasznie sie paprzą :shake:

Posted

O kurna, ale historia :roll:
Biedny Teki, niech szybko wraca do zdrowia!! :glaszcze:
A temu burakowi to jakas kara sie nalezy, juz drugi raz ten amstaff pogryzl psa...:-x:-x

Posted

Dziękuje wszystkim za tak ciepłe słowa dla Tekilki :) . A więc cały weekend jeździłam do Weterynarza na przemycie rany, Tekilii ogolono miejsce tam gdzie został pogryziony aby nie babrało to się. Weterynarz powiedział że wszystki ścięgna są okej i rana ładnie się goi. Powiedział że całe szczęście że Tekila to duży pies bo przy małym takie pogryzienie jest groźniejsze. Tekila bierze przez tydzień antybiotyk aby nie doszło do zakażenia rany.

Tekila już nie kuleje ale niestety jak przechodzi jakiś duży pies od razu się jeży. Oczywiście wtedy nie naprężam smycz tylko mówie spokój i od razu mam piłeczkę aby go odciągnać od tych jego emocji :roll: i jakoś skutkuje

Na razie chodzimy tam gdzie nie ma psów aby Tekila doszedł do siebie . Tego faceta nie widzę już nie przychodzi z psem i bardzo dobrze :angryy: :angryy:

Posted

Sylwia, dobrze ,że wszystko skończyło się tak jak się skończyło. Pozostaje mi życzyc ażeby ranki szybciutko sie zagoiły i Tekilka zapomniał o całym zdarzeniu. Pozdrawiam Was serdecznie !:loveu::loveu::loveu:

Posted

To my sie przypominamy najpier w domciu :)

No co znowu zdjęcia? :roll:

Teki i jego zabaweczka ulubiona :)

A tu pozycje leżakowania :)

Wszędzie dobrze byle nie w posłaniu ;)

Zaraz wstawie ze spacerku :)