Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No mówie Ci Alicja zwariowałam :grins: :grins: :laugh2_2: wiesz ale zobacz jak ja uczę się cierpliwości heheheh :cool1: Generalnie w marcu zaloty a marzec tuż tuż i od razu mi lepiej :) A mój Tekila oczywiście nie wie o co chodzi ahahahha bo ciagle czytam książki i wiadomości o Gryfonikach - oczywiście książkę muszę sobie sprowadzić z zagranicznej księgarni bo u nas nic nie ma :(

Ale najważniejsze nie zaniedbuje Tekilę ostatnio dostał ode mnie zabawkę gęś z gumy i śpi z nią oraz łazi z nią wszędzie po domu nawet dostał obróżkę - kolor wojskowy moro :) no i chłopak skorzysta na maluchu bo będzie duzo fajnych zbawek nowych :) i cześciej spacerki ten to ma dobrze :)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No nie tego nie miałam na myśli że Tekilka ucierpi ,;), zyska za to kumpla do zabaw :razz:
Sylwia , dziś mi 2 razy zniknęła metryczka , musiałam na nowo wrzucać :cool3:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
alicja czasami znika metryczka jak mają problem ze swoją stronką ale później powinna wskoczyć :)
:evil_lol::evil_lol:wróciła a ja w międzyczasie wrzuciłam ją 2 raz i potem miałam 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:wróciła a ja w międzyczasie wrzuciłam ją 2 raz i potem miałam 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: :lol: :lol: Dobre :) acha u małego Gryfonika suczka "Zadra" odmiana Brabant urodziły się kluseczki sa exrta

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7794&page=119

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7794&page=123

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7794&page=124

Posted

ale ona ma słodziakowe uszaczki :loveu:i ta fryzurka .Nigdy jeszcze nie widziałam Gryfonika na żywo:shake:

Tej fryzrurki musze się nauczyć bo co 3 miesiące trzeba je trymować a ja na razie zielona w tych sprawach

Jest extra film z wystawy można zobaczyć jak one wyglądają tylko z zagraniczy najczęściej kopiują uszka ja wole osobiście nie cięte

http://www.westminsterkennelclub.org/2006/video/breed/index.html

wybierz Brusels griffon w dziale Toy
Amstaf też tam jest :)

A tak wygladaja szczenięta

a to już dorosłe
KLIKNIJ

Posted

Tylko nie próbuj fryzurki na Tekim :razz::lol::lol::lol:/ żartowałam :oops:/
Ja przed boxiem miałam mieć sznaucerka średniego / ale nie wyszło krycie no i wzieliśmy boxia/ i najbardziej się obawiałam wizyt u fryzjera bo sama to bym chyba nie odważyła obcinać :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Tylko nie próbuj fryzurki na Tekim :razz::lol::lol::lol:/ żartowałam :oops:/
Ja przed boxiem miałam mieć sznaucerka średniego / ale nie wyszło krycie no i wzieliśmy boxia/ i najbardziej się obawiałam wizyt u fryzjera bo sama to bym chyba nie odważyła obcinać :evil_lol:

Ja też się cholernie boje ale Marynia która ma Gryfonika i sama się tez nauczyła trymować powiedziała że mi pomorze :) a co tam raz się żyje :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ja też się cholernie boje ale Marynia która ma Gryfonika i sama się tez nauczyła trymować powiedziała że mi pomorze :) a co tam raz się żyje :)
:evil_lol::evil_lol:będziemy śledzić twoje postepy ;)
Maluchy są przerozkoszne :loveu:

Posted

Ja zamówiłam pieska :) Boje się tylko jednego jak Tekila to przyjmnie . Wiecie boksery są takie uczuciowe i wszystko przeżywają razy 4 x:(. No i bardzo będę musiała uważać na Tekile bo nawet niechcąco będzie mógł zrobić krzywde maluchowi np. walnie go łapką. Mam nadzieje że nic takiego nie będzie.

Chociaż te małe psiaki coś czują do Tekili teraz u nas jest taki mały West no biega jak szalony za Tekilą a Tekila jak zwykle chodzi z patykiem a ten szkrab lata i lata za nim :lol: komicznie to wyglada. Tekila jeden krok mały 10 kroków aby nadązyć. No ale jak powąchał Tekila psiaka i niechcący przesunął go głową to maluch poturlał się ale oczywiście on dalej do Tekilii - mały uparciuszek.
OJ w domu bedzie ciekawie :roll: