dbsst Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A ja chyba wiem jaka część ci zostałą taka mała co przytrzymuje miski :) To są takie jakby haczyki co utrzymuje miski w miejscu, jego się zakłada haczykami do dołu na miski od góry :) na obrazkujest to dobrze ukazane:) dziex tego mi brakowalo ;) foty miodzio malunia mordunia do buziunia ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 :) Zabawy z TZ Pełne skupienie Kółko i Tekila :) Przyjaciółka Lazy :) Quote
Patka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Kocham cię panuś chyba raczej :lol: Piękny mój pręgusek :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Patka masz racje :) Tekila kocha bawić się z Łukaszem :) Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Tekilka zadowolony ,że Pańcio bawi się z nim. :loveu: Mój urwis też uwielbia takie zabawy. Widac ,że czerwony jest ulubionym kolorkiem.:loveu:Czerwona obróżka ( w której mu baaardzo pyszczkowo )i czerwona piłeczka. :multi: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Alka napisał(a):Widac ,że czerwony jest ulubionym kolorkiem.:loveu:Czerwona obróżka ( w której mu baaardzo pyszczkowo )i czerwona piłeczka. :multi: Alka i + Czerwony Polar TZ :lol: :lol: :lol: :lol: No to chłopaki się dobrali :lol: Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Alka i + Czerwony Polar TZ :lol: :lol: :lol: :lol: No to chłopaki się dobrali :lol: no tak, o czerwonym polarku już nie chciałam pisać :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Suuperowe fotki zabawowe :multi: :multi: Śliczny Tekilka :loveu: Ściskamy i pozdrawiamy Was! :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 mrowka napisał(a):Suuperowe fotki zabawowe :multi: :multi: Śliczny Tekilka :loveu: Ściskamy i pozdrawiamy Was! :loveu: Dziękuje :) Buziaki dla wszystkich :) Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Dla dobrego humorku :) Boże ja chce spać a ta trzaska zdjęcia Oj Już mogłabyć przestać Boże załamka z tą kobietą Moja kochana łapeczka Znowu pstrykasz :shake: Boże nawet tu mnie dopadła ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Na spacerku :) Cz II Jak zawsze na warcie :) Uwielbiam patyczki :) Ocho ktos idzie? I dalej patyczek A kuku :) No rzuć patyczek :) Wystawianie zierzyny ;) Dobry Patyczek :) Ale najlepiej na kolankach u Pani :) No i taki nieśmiały jestem :oops: :cool3: artystyczne zdjęcie :) Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 cóż za optymizm na pysiu - dopała zimowa deprecha :evil_lol: Śliczne fotki te delikatne pręgi grające w świetle :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Patka napisał(a):cóż za optymizm na pysiu - dopała zimowa deprecha :evil_lol: Śliczne fotki te delikatne pręgi grające w świetle :loveu: Patuś oj tak nawet Tekilii udziela się deprecha bo tak długooo zimno jest :( Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Oj u nas optymistycznie, ale troche nerwowo jednka nie jest żle jeszcze trochę tej zimy wytrzymam i zwierzaki tez sa w niezłej formie :cool3: Quote
Alka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Wow, ile nowych foteczek :multi:. Widać pogoda Wam dopisała, słoneczko do Was zawitało.:loveu: U nas niestety przez smog się nie przebiło...:cool3: Wszystkie foteczki sliczniaste.:loveu::loveu::loveu:Tekilka bardzo uroczy i na "sennych domowych" i spacerowych. Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Dziękujemy Aluś :) za komplementy :) Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Tekilka :Cool!: Jaki zapany pycholek sliczniusii... :loveu: :multi: Boziuuu wysciskaj go ode mnie! Te fafulki takie mniamniusiee :loveu: :oops: i lapeczka jest pachnaca :bigcool: :iloveyou: :oops: haha jak bym Mejka widziala :lol: sliczne foteczki wszystkie, a model jeszcze bardziej.. :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='mrowka'] i lapeczka jest pachnaca :bigcool: :iloveyou: :oops: Oj czasami te łapki nie sa pachnące :lol: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Oj czasami te łapki nie sa pachnące :lol: wole niewiedziec kiedy :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Soczysty buziak dla wszystkich :) Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 A przytulaj on to bardzo lubi :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A przytulaj on to bardzo lubi :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::oops: ja też ;) Quote
Recommended Posts