dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 jestescie BABSZTYLE i tyle hahahahaha ta encykopedia to mi sie marzy i marzy i marzy a narazie to mi tylko w marzeniach zostanie ;) no i ta co ja dzwigac bede :D Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 No ona też mi się marzyła :) ale zobacz jaka jestem fajna dziewczynka i się dziele :) Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 sylwiaskalska napisał(a):No ona też mi się marzyła :) ale zobacz jaka jestem fajna dziewczynka i się dziele :) hehehe nio chociaz tyle ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):hehehe nio chociaz tyle ;) No a co na więcej proszę nie liczyć ;) :laugh2_2: :cool2: Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 sylwiaskalska napisał(a):No a co na więcej proszę nie liczyć ;) :laugh2_2: :cool2: no nic tylko udusic:nonono2: :cool2: :haha: :laugh2_2: :cool1: Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):no nic tylko udusic:nonono2: :cool2: :haha: :laugh2_2: :cool1: A co dzisiaj mam dobry dzień dla Dogomaniaków he he :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: . Duś , duś :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: 8-) Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 sylwiaskalska napisał(a):No ona też mi się marzyła :) ale zobacz jaka jestem fajna dziewczynka i się dziele :)no i aż dziw że Mikołaj tylko I tom przyniósł .Teraz za dobre uczynki dałby już oba :p Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no i aż dziw że Mikołaj tylko I tom przyniósł .Teraz za dobre uczynki dałby już oba :p Nio fakt - ale jeszcze niecałe dwa miechy i II tomik będzie :evilgrin: a tam są własnie Asty i od razu ci je wysyłam :) Quote
Koma Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Sylwia bardzo bardzo dziękuję za leonki i husky :buzi: :angel: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Nio fakt - ale jeszcze niecałe dwa miechy i II tomik będzie :evilgrin: a tam są własnie Asty i od razu ci je wysyłam :):calus: już się cieszę i czekam ;-) Quote
mrowka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Sylwiuuu jestes wspanialaa!!! :iloveyou: dzieeeeeeeeekuje bardzo za bokserki i koniki :multi: :multi: :calus: A na encyklopedie to i ja mam od dluzszego czasu chetke :sabber: ale niestesty nie jest mi dane narazie ja miec :shake: Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 A u nas zima po całości i to na maxa- widok z mieszkanka :) Żałuje że nie mam sanek :( Tekila zwarty i gotowy do spacerku :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17673&page=48 Na śniegu :) Pan Podwórka ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Acha tak dla informacji :) A mi się podoba że teraz nie musze np. zdjęcia wgrywać na tej stronie http://imageshack.us/ a późnij kopiować stronę obrazka do dogomanii tylko automatycznie klikam na rysuneczek ze spinaczem (koło buźki) i sobie wgrywam zdjęcie z kompa :smile: Poprostu klikasz na spinacz , pokazuje ci się tabelka wystarczy kliknąc na Przegladaj i mozna już wybrać zdjęcie które jest wgrane na twoim kompie. Póxniej klikasz wyślisz i brazek się już wgrał. Można zrobić na dwa sposoby otworzyć obrazek od razu i skopiowac adres albo najlepiej wyjść ze spinacza i wejść ponownie ale klikasz na strzałeczke obok spinacza i tedy otwiera się okienko : zarządzaj załacznikami a pod spodem obrazek wgrany wystarczy kliknąć i obrazek sam się wgrywa :smile: . Więc nie musisz nic kopiować :smile: A o to rezultacik przykładowe zdjątko :) z mojego kompa [attachment=4:7.attach] i nic nie musiałam kopiować :) żadnego adresu Quote
Patka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Sylwia wypróujemy u nas sniegu po kolana Lilith oczywiscie :) jak sie uda jest zawiejka to popstrykam również :) Śliczna ta pełna zima :) Widzę że Tekili też sie podoba :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Z Tekilą to dziwną sprawa :roll: bo jak jest dużo śniegu to on to uwielbia, szczególnie bieganie za śnieżkami :) ale nienawidzi jak jest chlapa i deszcz. Aaaa dziś dostaje ubranko dla Tekilii jutro wklejam fotki :) Quote
Patka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 dziwna Lilith nie znosi chlapy :lol: to normalne jak mozna pazurek sobie pomoczyc i ubrudzić ... ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Patka napisał(a):dziwna Lilith nie znosi chlapy :lol: to normalne jak mozna pazurek sobie pomoczyc i ubrudzić ... ;) Jakieś delikatne te nasz pieski w dzisiejszych czasach :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 No dostałam wreszcie ubranko na razie wklejam tylko ubranko - bo jestem w pracy a jutro wstawie Tekile w ubranku :) http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=9&d=1135856356 [attachment=5:8.attach] [attachment=7:10.attach] w dotyku w środku jest bardzo mięciutko na zewnątrz ortalion. Rozmiar mysle że oki dziś zobacze :) Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :crazyeye: Nareszcie ubranko dotarło , ciekawe jak będzie Tekiemu pasować ;) i czy będzie zadowolony . Sylwia , a ja nie wiem jak ty te fotki wstawiasz :oops: Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Alicja Własnie się dowiedziałam od admina :( Troche bez sensu że tylko moderatorzy admin Napisał : Ale tak moga wgrywac pliki i zdjecia tylko moderatorzy... inni uzytkownicy musza nadal korzystac z zewnetrznych serwerow Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Nio wiem własnie mnie uświadomiono że spinacze mają tylko Moderatorzy :( Quote
anetta Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Sylwia, dzieki za "chowka" :) Juz sobie zapisalam i bede w wolnej chwili czytac sobie.czekam jeszcze na Mastino :) Ubranko wyglada na solidne, mam nadzieje ze Tekili sie spodoba i bedzie mu w nim cieplutko :grins: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Nio wiem własnie mnie uświadomiono że spinacze mają tylko Moderatorzy :(:mad: toż to istna dyskryminacja :cool1: Quote
Recommended Posts