Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Sylwia, Tekilka jest przesłodka, a mordeczke ma przekoffaną :D Pewnie będzie super kompanem do zabaw z małym Gryfinikem, które pewnie juz niebawem u Was zawita na dobre :) Już się nie moge doczekac tych wspólnych zdjęć :lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Cimi napisał(a):Co ja widzę, że plany się zmieniły i na gryfonika się szykujecie ;). A czemu nie Sharpek ? Przez charakter ? Cimi dokładnie mi Gryfoniki od dawna się podobały a Gryfon ma bardzo podobny charakter do boksia i doskonale do siebie by pasowały :) ;) Quote
sylwiaskalska Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 No we fotaśki :) spacer był extra :) Nowe znajomości :) Kazdemu podobała się zabaweczka :) No chodź Agrawka ZAloty :) Quote
sylwiaskalska Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Siostra napisał(a):Fajny spacer mieliście :D Pozdrawiam Dziękuje w imieniu całej grupki - dobrze ze nam pogoga dopisuje :) Quote
PiotrekJ Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sylwiaskalska napisał(a): No proszę, takiemu to dobrze. Tekila dwie laski sobie wyrwał i taki mały trójkącik stworzył :lol: ... Quote
Cimi Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 PiotrekJ napisał(a):No proszę, takiemu to dobrze. Tekila dwie laski sobie wyrwał i taki mały trójkącik stworzył :lol: ... Ty to masz myśli ;), zbereźnik :lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Cimi poprostu zazdrości sprytu Telili :lol: :lol: ;) A o to Teki :) jego zabaweczka - Pan papryczka :) A kuku Quote
XXL Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 tekla jest super nom na tym foto z truikatem widac ze nie bulowate tez lubia TOW Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Urlopik się już skończył więc czas chyba nowe zdjątka Tekili wstawić :lol: ... Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 No Piotrek masz 100% racje jutro wstawie zdjęcia bo wreszcie naprawiony został aparacik :) Żałuje ze go nie miałam w weekend bo extra mieliśmy spotklanko :) Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :iloveyou: slicznosciowe sa gryfoniki :D zreszta ja lubie systkie piechy co sie ze sciana zderzyly ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Ja się przyznaje że ja już NAPALONA he he kupiłam torbe dla psiaka. Nio nie mogłam się powstrzymać. Więc mam nadzieje że kwiecień to będzie miesiąc szczęśliwych zalotów. No ale jak tu nie być napalonym :) Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 kosmiczne sa :D bardzo sie ciesze ze bedziesz miec takiego sczeniora :d i juz oczyma wyobrazni widze te TONY fot :D Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a):kosmiczne sa :D bardzo sie ciesze ze bedziesz miec takiego sczeniora :d i juz oczyma wyobrazni widze te TONY fot :D No tak wyliczyłam że szczeniaka będe miałą pod koniec sierpnia poczatek września. :) Najgorsze jest te oczekiwanie i trzymanie kciuków aby wszystko dobrze poszło. Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 sylwiaskalska napisał(a):dbsst napisał(a):kosmiczne sa :D bardzo sie ciesze ze bedziesz miec takiego sczeniora :d i juz oczyma wyobrazni widze te TONY fot :D No tak wyliczyłam że szczeniaka będe miałą pod koniec sierpnia poczatek września. :) jejciu ale masz czekania wspolczuje :D Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):dbsst napisał(a):kosmiczne sa :D bardzo sie ciesze ze bedziesz miec takiego sczeniora :d i juz oczyma wyobrazni widze te TONY fot :D No tak wyliczyłam że szczeniaka będe miałą pod koniec sierpnia poczatek września. :) jejciu ale masz czekania wspolczuje :D No niestety bo zaloty są w kwietniu. a to jeszcze rzadka rasa w Polsce a chciałam dobrze wybrać jeżeli chodzi o hodowle. Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 nio i dobrze ze rzadka popularnosc w naszym karju niestety nie sluzy psom :( Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a):nio i dobrze ze rzadka popularnosc w naszym karju niestety nie sluzy psom :( Mi to pasuje ża rzadka rasa ale mam nadzieje że nie trafi w ręce ludzi nieodpowiedzialnych, ja oczywiście będę się musiala uczyć od podstaw, jak wystawiać co się robi aby wyrobić rodowód itd. Troche już wiem bo sporo czytam ale wiesz wiedza - wiedzą ale praktyka - praktyką Byłam na stronach amerykańskich o Gryfonach i tam już są np. strony o porzuconych gryfonach - :( smutne Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 sylwiaskalska napisał(a):dbsst napisał(a):nio i dobrze ze rzadka popularnosc w naszym karju niestety nie sluzy psom :( Mi to pasuje ża rzadka rasa ale mam nadzieje że nie trafi w ręce ludzi nieodpowiedzialnych, ja oczywiście będę się musiala uczyć od podstaw, jak wystawiać co się robi aby wyrobić rodowód itd. Troche już wiem bo sporo czytam ale wiesz wiedza - wiedzą ale praktyka - praktyką Byłam na stronach amerykańskich o Gryfonach i tam już są np. strony o porzuconych gryfonach - :( smutne to jest bardzo smutne i dlatego mam nadzieje ze bedzie jak najdluzej malospotykana rasa w Polsce :D super sie ciesze ze jeden z gryfonikow trafi do Ciebie one sa strasznie wdzieczne siuupel sa :D Quote
sylwiaskalska Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Dokładnie ja tez mam nadzieje że nie ulegnie tzw "modzie" ta rasa. Ja tam co jakiś czas się przypominam Pani Agnieszce z hodowli. Niedługo to będzie mnie miała dosyć ;) hi hi Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Dokładnie ja tez mam nadzieje że nie ulegnie tzw "modzie" ta rasa. Ja tam co jakiś czas się przypominam Pani Agnieszce z hodowli. Niedługo to będzie mnie miała dosyć ;) hi hi hehehe tak trzymaj :D i pamietaj DUUUUUUUUUUUZO fot ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 To ja wrzucam najnowsze foteczki :) Troche nieśmiały ;) Albo bardziej znudzony ;) Pan dwie latareczki Zabawy :) A ta znowy fleszem :-? i to po oczach Uszko Przymilanie się ;) a raczej Pan szczerbolek :lol: Minka jak u Muminka :) i profilek :) Quote
sylwiaskalska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 I jeszcze jedno nie wiem czy dostatecznie widac ale to ten guz który znalazłam i się powiększa :( ciekawe co w piatek mi Wet powie Guz jest dokładnie przy paznokciu. Quote
Recommended Posts