Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwia,

Tekilka jest przesłodka, a mordeczke ma przekoffaną :D
Pewnie będzie super kompanem do zabaw z małym Gryfinikem, które pewnie juz niebawem u Was zawita na dobre :)
Już się nie moge doczekac tych wspólnych zdjęć :lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cimi napisał(a):
Co ja widzę, że plany się zmieniły i na gryfonika się szykujecie ;). A czemu nie Sharpek ? Przez charakter ?

Cimi dokładnie mi Gryfoniki od dawna się podobały a Gryfon ma bardzo podobny charakter do boksia i doskonale do siebie by pasowały :) ;)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No proszę, takiemu to dobrze. Tekila dwie laski sobie wyrwał i taki mały trójkącik stworzył :lol: ...

Ty to masz myśli ;), zbereźnik :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ja się przyznaje że ja już NAPALONA he he kupiłam torbe dla psiaka. Nio nie mogłam się powstrzymać. Więc mam nadzieje że kwiecień to będzie miesiąc szczęśliwych zalotów.
No ale jak tu nie być napalonym :)

Posted

dbsst napisał(a):
kosmiczne sa :D bardzo sie ciesze ze bedziesz miec takiego sczeniora :d i juz oczyma wyobrazni widze te TONY fot :D

No tak wyliczyłam że szczeniaka będe miałą pod koniec sierpnia poczatek września. :) Najgorsze jest te oczekiwanie i trzymanie kciuków aby wszystko dobrze poszło.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
dbsst napisał(a):
kosmiczne sa :D bardzo sie ciesze ze bedziesz miec takiego sczeniora :d i juz oczyma wyobrazni widze te TONY fot :D

No tak wyliczyłam że szczeniaka będe miałą pod koniec sierpnia poczatek września. :)

jejciu ale masz czekania wspolczuje :D

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

No tak wyliczyłam że szczeniaka będe miałą pod koniec sierpnia poczatek września. :)

jejciu ale masz czekania wspolczuje :D

No niestety bo zaloty są w kwietniu. a to jeszcze rzadka rasa w Polsce a chciałam dobrze wybrać jeżeli chodzi o hodowle.

Posted

dbsst napisał(a):
nio i dobrze ze rzadka popularnosc w naszym karju niestety nie sluzy psom :(

Mi to pasuje ża rzadka rasa ale mam nadzieje że nie trafi w ręce ludzi nieodpowiedzialnych, ja oczywiście będę się musiala uczyć od podstaw, jak wystawiać co się robi aby wyrobić rodowód itd. Troche już wiem bo sporo czytam ale wiesz wiedza - wiedzą ale praktyka - praktyką
Byłam na stronach amerykańskich o Gryfonach i tam już są np. strony o porzuconych gryfonach - :( smutne

Posted

dbsst napisał(a):
nio i dobrze ze rzadka popularnosc w naszym karju niestety nie sluzy psom :(

Mi to pasuje ża rzadka rasa ale mam nadzieje że nie trafi w ręce ludzi nieodpowiedzialnych, ja oczywiście będę się musiala uczyć od podstaw, jak wystawiać co się robi aby wyrobić rodowód itd. Troche już wiem bo sporo czytam ale wiesz wiedza - wiedzą ale praktyka - praktyką
Byłam na stronach amerykańskich o Gryfonach i tam już są np. strony o porzuconych gryfonach - :( smutne

to jest bardzo smutne i dlatego mam nadzieje ze bedzie jak najdluzej malospotykana rasa w Polsce :D

super sie ciesze ze jeden z gryfonikow trafi do Ciebie

one sa strasznie wdzieczne siuupel sa :D

Posted

Dokładnie ja tez mam nadzieje że nie ulegnie tzw "modzie" ta rasa.
Ja tam co jakiś czas się przypominam Pani Agnieszce z hodowli. Niedługo to będzie mnie miała dosyć ;) hi hi

hehehe tak trzymaj :D i pamietaj DUUUUUUUUUUUZO fot ;)

Posted

To ja wrzucam najnowsze foteczki :)

Troche nieśmiały ;)

Albo bardziej znudzony ;)

Pan dwie latareczki

Zabawy :)

A ta znowy fleszem :-? i to po oczach

Uszko

Przymilanie się ;) a raczej Pan szczerbolek :lol:

Minka jak u Muminka :)

i profilek :)