Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Boshe jaka ona cudowna, nie mogę oczu od niej oderwać :iloveyou: Quote
PiotrekJ Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Boshe jaka ona cudowna, nie mogę oczu od niej oderwać :iloveyou: ON, nie ona ;) ... Bo Sylwia się obrazi ;) ... Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='PiotrekJ'][quote name='Daga&Oskar']Boshe jaka ona cudowna, nie mogę oczu od niej oderwać :iloveyou: ON, nie ona ;) ... Bo Sylwia się obrazi ;) ... Spoko spoko Tekila już do tego przyzwyczajony jest ;) 8) ale na dowód ze to chłopak :oops: [quote name='Agga']Oglądając zdjęcie tekiego doszłam do juz do tego skąd nasze psy mają zaczerwienione oczy... od lampy błyskowej Agga oczywiście że te czerwone oczy to od flesza 8) 8) 8) [quote name='Agga']I po co tyle piłęs Teki? Agga Teki często pije ;) Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 A tu jeszcze zabawy z przyjaciółmi :) Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 hahaaha nie ma jak modly do nieba zeby w konu sie ktos ruszyl i pileczke rzucil ;) Quote
Agga Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sylwia no łądne foty dajesz pijanego psa :lol: Quote
LAZY Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sylwia ja protestuje! Miał byc niuf! :evil: Proszę mi to jeszcze przemyslec..w koncu to ja bede jedna z matek chrzestnych maleństwa... :lol: :wink: A tak na powaznie to kazdy nowy kumpel będzie fajny...a moze kumpelka? :) Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='dbsst'] hahaaha nie ma jak modly do nieba zeby w konu sie ktos ruszyl i pileczke rzucil ;)C U D O , rozśpiewany Teki :wink: Quote
sylwiaskalska Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 LAZY napisał(a):Sylwia ja protestuje! Miał byc niuf! :evil: Proszę mi to jeszcze przemyslec..w koncu to ja bede jedna z matek chrzestnych maleństwa... :lol: :wink: A tak na powaznie to kazdy nowy kumpel będzie fajny...a moze kumpelka? :) Nio wiem że miał byc NIUF :( ja tez żałuje - ale nie damy sobie rady z takim małym olbrzymkiem :) Quote
LAZY Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 sylwiaskalska napisał(a):LAZY napisał(a):Sylwia ja protestuje! Miał byc niuf! :evil: Proszę mi to jeszcze przemyslec..w koncu to ja bede jedna z matek chrzestnych maleństwa... :lol: :wink: A tak na powaznie to kazdy nowy kumpel będzie fajny...a moze kumpelka? :) Nio wiem że miał byc NIUF :( ja tez żałuje - ale nie damy sobie rady z takim małym olbrzymkiem :) Wyprowadzac będę JA! :lol: Quote
XXL Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 LAZY napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):LAZY napisał(a):Sylwia ja protestuje! Miał byc niuf! :evil: Proszę mi to jeszcze przemyslec..w koncu to ja bede jedna z matek chrzestnych maleństwa... :lol: :wink: A tak na powaznie to kazdy nowy kumpel będzie fajny...a moze kumpelka? :) Nio wiem że miał byc NIUF :( ja tez żałuje - ale nie damy sobie rady z takim małym olbrzymkiem :) Wyprowadzac będę JA! :lol: tez moge pomuc ! :D :lol: 8) Quote
sylwiaskalska Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Oto relacja spacerku dzieki zadjęciom Paulinki :) Trójkąt tez potrafie zrobic... Dołączył do nas koelga labek..bardzo miły zreszta biszkopcik... Idę... Jak to Lazy ujęła troche psy zgłodniały ;) Dwa szalone psy ;) Quote
Justa Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Piękna galeria !!! Hmmm nie wiem czemu wczesnie mi jakoś umknęła :roll: Dziewczyny dziewczyny przed Was to sie w bokserach zakocham jeszcze :oops: Quote
sylwiaskalska Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Justa napisał(a):Piękna galeria !!! Hmmm nie wiem czemu wczesnie mi jakoś umknęła :roll: Dziewczyny dziewczyny przed Was to sie w bokserach zakocham jeszcze :oops: A co :) już powinnas kupowac boksia :) Quote
Justa Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Justa napisał(a):Piękna galeria !!! Hmmm nie wiem czemu wczesnie mi jakoś umknęła :roll: Dziewczyny dziewczyny przed Was to sie w bokserach zakocham jeszcze :oops: A co :) już powinnas kupowac boksia :) O tak taaak rodzina ledwo z tym moim czarnym diaelstwem wytrzymuje :lol: 8) Quote
sylwiaskalska Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Justa napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):Justa napisał(a):Piękna galeria !!! Hmmm nie wiem czemu wczesnie mi jakoś umknęła :roll: Dziewczyny dziewczyny przed Was to sie w bokserach zakocham jeszcze :oops: A co :) już powinnas kupowac boksia :) O tak taaak rodzina ledwo z tym moim czarnym diaelstwem wytrzymuje :lol: 8) No to byś miała dwa diabełki 8) :lol: :lol: :lol: :lol: a tak serio fakt boksie to diabły wcielone na dworzu bo jak na razie w domu to tylko śpi. Quote
sylwiaskalska Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 mój łobuz W sobotke porobie troche fotek :) Quote
Patka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ale zdolniacha a pięknie mu sie komponują czarne szelki z kufą ;) Powiem Ci po cichu ze Lilith zawsze słabosc miała do bokserów :D Quote
sylwiaskalska Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Patka napisał(a):ale zdolniacha a pięknie mu sie komponują czarne szelki z kufą ;) Powiem Ci po cichu ze Lilith zawsze słabosc miała do bokserów :D No mój to dopiero by twoja adorował :) on takie suczki uwielbia :) ale pochwale się takze tutaj jak wszystko pójdzie dobrze czyli zaloty się udadzą :) na lato zawita do mnie taki mały brzdąc - generalnie szczeniaczek jest zamówiony :) lub o odmianie takiej Czyli Gryfonik brukselski lub belgiski tutaj jest o rasie :) Quote
Patka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Oj znam tą rasę piesek małpka :) boskie są i nadala bardzo rzadkie :) czy juz przgotowujesz Tekilę na nadjeście towarzysza niedoli :) Quote
sylwiaskalska Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Patka napisał(a):Oj znam tą rasę piesek małpka :) boskie są i nadala bardzo rzadkie :) czy juz przgotowujesz Tekilę na nadjeście towarzysza niedoli :) Tak mówie mu że będzie miał towarzysza - ciekawe czy rozumie ;) :lol: ale ja mam ułatwienie bo mój Tekila wychowywał się z jamniczką a później był czasami z moim psem (świetej pamięci) więc chyba nie bedzie tak źle :) Ale na pewno chce mu zrobić przed małym brzdącem badania kontrolne aby był zdrowiutki. No i mój Teki to taki bezkonflktowy pies, nieznajome omija łukiem a ze swoimi sie bawi o ile nie ma patyczka lub piłke wtedy psy dla niego nie istnieją. Quote
XXL Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Patka napisał(a):Oj znam tą rasę piesek małpka :) boskie są i nadala bardzo rzadkie :) czy juz przgotowujesz Tekilę na nadjeście towarzysza niedoli :) Tak mówie mu że będzie miał towarzysza - ciekawe czy rozumie ;) :lol: ale ja mam ułatwienie bo mój Tekila wychowywał się z jamniczką a później był czasami z moim psem (świetej pamięci) więc chyba nie bedzie tak źle :) Ale na pewno chce mu zrobić przed małym brzdącem badania kontrolne aby był zdrowiutki. No i mój Teki to taki bezkonflktowy pies, nieznajome omija łukiem a ze swoimi sie bawi o ile nie ma patyczka lub piłke wtedy psy dla niego nie istnieją. hhahah tekila nawet bez patycza ma swoj swiat :) on bawi sie sam :) jest samo wystarczalny :) Quote
Cimi Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Co ja widzę, że plany się zmieniły i na gryfonika się szykujecie ;). A czemu nie Sharpek ? Przez charakter ? Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Patka napisał(a):ale zdolniacha a pięknie mu sie komponują czarne szelki z kufą ;) Powiem Ci po cichu ze Lilith zawsze słabosc miała do bokserów :D :oops: to Lilith ma tak ja ja , albo ja jak Lilith :oops: :lol: , boxie są najdebesciarskie pod słońcem :wink: Fajowski ten gryfonik :wink: Quote
Recommended Posts