Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='PiotrekJ'][quote name='Daga&Oskar']Boshe jaka ona cudowna, nie mogę oczu od niej oderwać :iloveyou:

ON, nie ona ;) ... Bo Sylwia się obrazi ;) ...

Spoko spoko Tekila już do tego przyzwyczajony jest ;) 8) ale na dowód ze to chłopak :oops:

[quote name='Agga']Oglądając zdjęcie tekiego doszłam do juz do tego skąd nasze psy mają zaczerwienione oczy... od lampy błyskowej
Agga oczywiście że te czerwone oczy to od flesza 8) 8) 8)
[quote name='Agga']I po co tyle piłęs Teki?

Agga Teki często pije ;)

Posted

Sylwia ja protestuje! Miał byc niuf! :evil: Proszę mi to jeszcze przemyslec..w koncu to ja bede jedna z matek chrzestnych maleństwa... :lol: :wink:
A tak na powaznie to kazdy nowy kumpel będzie fajny...a moze kumpelka? :)

Posted

LAZY napisał(a):
Sylwia ja protestuje! Miał byc niuf! :evil: Proszę mi to jeszcze przemyslec..w koncu to ja bede jedna z matek chrzestnych maleństwa... :lol: :wink:

Nio wiem że miał byc NIUF :( ja tez żałuje - ale nie damy sobie rady z takim małym olbrzymkiem :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
LAZY napisał(a):

Nio wiem że miał byc NIUF :( ja tez żałuje - ale nie damy sobie rady z takim małym olbrzymkiem :)

Wyprowadzac będę JA! :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
LAZY napisał(a):

Wyprowadzac będę JA! :lol:

tez moge pomuc ! :D :lol: 8)

• 2 weeks later...
Posted

Oto relacja spacerku dzieki zadjęciom Paulinki :)

Trójkąt tez potrafie zrobic...

Dołączył do nas koelga labek..bardzo miły zreszta biszkopcik...

Idę...

Jak to Lazy ujęła troche psy zgłodniały ;)

Dwa szalone psy ;)

Posted

Justa napisał(a):
Piękna galeria !!! Hmmm nie wiem czemu wczesnie mi jakoś umknęła :roll:

Dziewczyny dziewczyny przed Was to sie w bokserach zakocham jeszcze :oops:

A co :) już powinnas kupowac boksia :)

O tak taaak rodzina ledwo z tym moim czarnym diaelstwem wytrzymuje :lol: 8)

Posted

Justa napisał(a):
Justa napisał(a):
Piękna galeria !!! Hmmm nie wiem czemu wczesnie mi jakoś umknęła :roll:

Dziewczyny dziewczyny przed Was to sie w bokserach zakocham jeszcze :oops:

A co :) już powinnas kupowac boksia :)

O tak taaak rodzina ledwo z tym moim czarnym diaelstwem wytrzymuje :lol: 8)

No to byś miała dwa diabełki 8) :lol: :lol: :lol: :lol: a tak serio fakt boksie to diabły wcielone na dworzu bo jak na razie w domu to tylko śpi.

Posted

Patka napisał(a):
ale zdolniacha a pięknie mu sie komponują czarne szelki z kufą ;) Powiem Ci po cichu ze Lilith zawsze słabosc miała do bokserów :D

No mój to dopiero by twoja adorował :) on takie suczki uwielbia :)
ale pochwale się takze tutaj jak wszystko pójdzie dobrze czyli zaloty się udadzą :) na lato zawita do mnie taki mały brzdąc - generalnie szczeniaczek jest zamówiony :)

lub o odmianie takiej

Czyli Gryfonik brukselski lub belgiski
tutaj jest o rasie :)

Posted

Patka napisał(a):
Oj znam tą rasę piesek małpka :) boskie są i nadala bardzo rzadkie :) czy juz przgotowujesz Tekilę na nadjeście towarzysza niedoli :)

Tak mówie mu że będzie miał towarzysza - ciekawe czy rozumie ;) :lol: ale ja mam ułatwienie bo mój Tekila wychowywał się z jamniczką a później był czasami z moim psem (świetej pamięci) więc chyba nie bedzie tak źle :)
Ale na pewno chce mu zrobić przed małym brzdącem badania kontrolne aby był zdrowiutki. No i mój Teki to taki bezkonflktowy pies, nieznajome omija łukiem a ze swoimi sie bawi o ile nie ma patyczka lub piłke wtedy psy dla niego nie istnieją.

Posted

Patka napisał(a):
Oj znam tą rasę piesek małpka :) boskie są i nadala bardzo rzadkie :) czy juz przgotowujesz Tekilę na nadjeście towarzysza niedoli :)

Tak mówie mu że będzie miał towarzysza - ciekawe czy rozumie ;) :lol: ale ja mam ułatwienie bo mój Tekila wychowywał się z jamniczką a później był czasami z moim psem (świetej pamięci) więc chyba nie bedzie tak źle :)
Ale na pewno chce mu zrobić przed małym brzdącem badania kontrolne aby był zdrowiutki. No i mój Teki to taki bezkonflktowy pies, nieznajome omija łukiem a ze swoimi sie bawi o ile nie ma patyczka lub piłke wtedy psy dla niego nie istnieją.

hhahah tekila nawet bez patycza ma swoj swiat :) on bawi sie sam :) jest samo wystarczalny :)

Posted

Patka napisał(a):
ale zdolniacha a pięknie mu sie komponują czarne szelki z kufą ;) Powiem Ci po cichu ze Lilith zawsze słabosc miała do bokserów :D
:oops: to Lilith ma tak ja ja , albo ja jak Lilith :oops: :lol: , boxie są najdebesciarskie pod słońcem :wink:
Fajowski ten gryfonik :wink: