Inez Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Sylwia, ja tez byłam wczoraj w parku kaspr. Jak to sie stalo ze żeśmy sie nie spotkały? :o Tą amstafkę(amstaffa?) widzieliśmy ale wolałam ominac go szerokim łukiem bo nie wiedziałam jak się Bafi zachowa, wkońcu nie tak dawno został pogryziony przez ASTa :evil: Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Aga&Bafi napisał(a):Sylwia, ja tez byłam wczoraj w parku kaspr. Jak to sie stalo ze żeśmy sie nie spotkały? :o Tą amstafkę(amstaffa?) widzieliśmy ale wolałam ominac go szerokim łukiem bo nie wiedziałam jak się Bafi zachowa, wkońcu nie tak dawno został pogryziony przez ASTa :evil: O kurcze Aga musiałyśmy sie minąć :( A ten Ast to naprawde słodki psiak do wszystkich merdał ogonem :) ale to już widać że właściciel dobrze wychował psiaka :) Quote
agabass Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='sylwiaskalska'][quote name='dbsst']hahaha to ja czekam z niecierpliwoscia :D jak sa u nas goscie i Szpila zaczyna chrapac to robia zawsze taka "specyficzna" mine ;) hahahah ciekawe bardzo jakie tony zapodaja inne boksie ;) O mój to chrapie jak parowóz a juz najgorzej w nocy i nie można go za chiny dobudzić :roll: juz nawet rano nie chce mu sie wychodzić a w zimie to najllepsza pora wychodzenia to po 09:00 rano około 06:20 przed pracą idzie z oporem. Jak już śpi to już śpi Teraz w grudniu się przeprowadzamy mam nadzieje że to jakoś zniesie nawet urlop biore na ten czas ja dobrze znam ten stan u swoich psów nie do dobudzenia to władcy snu hahaha Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Mój wczoraj tylko spał i wogóle nie miał na nic ochoty Boże a ta znowu fleszem po oczach No już lepiej I tak się nigdzie nie rusze Nie ,nie ide na żaden spacer Bunt Śpie i nawet Tv mi nie przeszkadza Kurcze znowu mnie przyłapała w łóżku :oops: Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 A w ksiazkach jest napisane że boksery rzadko szczekają hmm :-? :-? u mojego to się nie sprawdza Quote
PiotrekJ Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='sylwiaskalska']Mój wczoraj tylko spał i wogóle nie miał na nic ochoty Boże a ta znowu fleszem po oczach No już lepiej I tak się nigdzie nie rusze Nie ,nie ide na żaden spacer Niesamowity jest :lol: ... Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 PiotrekJ napisał(a):Niesamowity jest :lol: ... Dziękuje, to straszny leniuch gdy nadchodzi zima, najlepiej spać pod kocykiem a spacerki to tylko krótkie co by tu nóżek przypadkiem nie zamoczyć. Quote
agbar Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Cudowny cudowny cudowny !!!!!!! i ma taki podobny pyszczek do mojego Dealera.... mnóstwo pozdrowień i uścisków dla Was Aga Quote
sylwiaskalska Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Piłeczka :) I tak ja schowam :) Hmm mam nadzieje że nikt nie podgląda ;) Quote
sylwiaskalska Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 dealer napisał(a):Cudowny cudowny cudowny !!!!!!! i ma taki podobny pyszczek do mojego Dealera.... mnóstwo pozdrowień i uścisków dla Was Aga Dziękuje w imieniu Tekilii :) Quote
Patka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Nie ma jak super szczęscie w oczach na widok niepozornej piłeczki :D Uwielbiam te jęzorki boksiów :D Quote
Bodziulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 piłeczki to jest to, co tygryski lubią najbardziej :lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='Bodziulka']piłeczki to jest to, co tygryski lubią najbardziej :lol: No mój to by się najchętniej chajtnął z piłeczką :lol: :lol: :lol: [quote name='Patka']Nie ma jak super szczęscie w oczach na widok niepozornej piłeczki Uwielbiam te jęzorki boksiów No ten jęzor to ma :) A powiem wam w "sekrecie" że ja z moim TZ zdecydowalismy się za rok na nast. psa :) Na razie musimy kase wpakować w przeprowadzke i zaoszczędzić. Dumaliśmy długo i tak nie chcemy psa tak zwariowanego jak Tekila bo mój starszy chłopak (Tekila) na zawał umrze przy takim małym wariacie :lol: , więc też odpada : stafik, ast, owczarek, wszystkie myśliwskie czyli teriery, nie chcemy tez wiekszego ani tez psa z którym musze starać się o pozwolenia, bo władza w Szczecinie nie jest przyjaźnie nastawiona do tych psów Myślałam o Aście ale one to mają dopiero siły. Nie chcemy tez dlugowłosego. Chcemy pieska troche indywidualiste :) aby z moim jakoś się uzupełniał. Wiecie przeciwieństwa przyciągają.I na razie padło na: gryfonik belgijski lub brukselski Czytałam o nich sporo i myśle że bedzie pasował :) tez ten piesek jest żywiołowy ale to na razie tylko tak sobie gdybamy ;) no i tez kase trzeba zebrać i to nie małą ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 wowww galeria Tekilki :angel: :angel: :angel: eekstra :D a mały sharpek :klacz: słodkosci :angel: Quote
sylwiaskalska Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='malawaszka']wowww galeria Tekilki :angel: :angel: :angel: eekstra :D a mały sharpek :klacz: słodkosci :angel: Dziekuje :) a do sharpka to własnie takie umaszczenie chcemy :) ale czarne tez jest ładne :) ale te umaszczenie to mnie zbiło z tropu ;) Ja widać namiętnie studiuje ta rase :) Quote
PiotrekJ Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='sylwiaskalska'] ale te umaszczenie to mnie zbiło z tropu ;) :o ... W pierwszej chwili myślałem, że psiakowi ktoś maskę założył :D ... Cudaśny :lol: ... Quote
sylwiaskalska Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Dziekuje odgrzebuje jeszcze stare zdjęcia :) a ciach i mam zobycz No co moja zabawka Quote
sylwiaskalska Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Na posterunku ;) O ktos idzie :) Co tam masz? Uwielbiamy tez wode :) Kółeczka tez lubimy :) No co ja tez chce Quote
sylwiaskalska Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 No i moje ulubione :) Jak to się mówi - szczęsliwy dzień Quote
XXL Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 teki teki teki :) super boksik :) naj lepszy jest kiedy sie cieszy i chce sie witac oj wtedy jest wylewny haha :) Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 I po co tyle piłęs Teki? A to się nazywa spojrzenie sępa Oglądając zdjęcie tekiego doszłam do juz do tego skąd nasze psy mają zaczerwienione oczy... od lampy błyskowej :wink: Quote
Recommended Posts