Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwia, ja tez byłam wczoraj w parku kaspr. Jak to sie stalo ze żeśmy sie nie spotkały? :o
Tą amstafkę(amstaffa?) widzieliśmy ale wolałam ominac go szerokim łukiem bo nie wiedziałam jak się Bafi zachowa, wkońcu nie tak dawno został pogryziony przez ASTa :evil:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aga&Bafi napisał(a):
Sylwia, ja tez byłam wczoraj w parku kaspr. Jak to sie stalo ze żeśmy sie nie spotkały? :o
Tą amstafkę(amstaffa?) widzieliśmy ale wolałam ominac go szerokim łukiem bo nie wiedziałam jak się Bafi zachowa, wkońcu nie tak dawno został pogryziony przez ASTa :evil:

O kurcze Aga musiałyśmy sie minąć :( A ten Ast to naprawde słodki psiak do wszystkich merdał ogonem :) ale to już widać że właściciel dobrze wychował psiaka :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska'][quote name='dbsst']hahaha to ja czekam z niecierpliwoscia :D

jak sa u nas goscie i Szpila zaczyna chrapac to robia zawsze taka "specyficzna" mine ;) hahahah ciekawe bardzo jakie tony zapodaja inne boksie ;)

O mój to chrapie jak parowóz a juz najgorzej w nocy i nie można go za chiny dobudzić :roll: juz nawet rano nie chce mu sie wychodzić a w zimie to najllepsza pora wychodzenia to po 09:00 rano około 06:20 przed pracą idzie z oporem.
Jak już śpi to już śpi

Teraz w grudniu się przeprowadzamy mam nadzieje że to jakoś zniesie nawet urlop biore na ten czas

ja dobrze znam ten stan u swoich psów nie do dobudzenia to władcy snu hahaha

Posted

Mój wczoraj tylko spał i wogóle nie miał na nic ochoty

Boże a ta znowu fleszem po oczach

No już lepiej

I tak się nigdzie nie rusze

Nie ,nie ide na żaden spacer

Bunt

Śpie i nawet Tv mi nie przeszkadza

Kurcze znowu mnie przyłapała w łóżku :oops:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Mój wczoraj tylko spał i wogóle nie miał na nic ochoty

Boże a ta znowu fleszem po oczach

No już lepiej

I tak się nigdzie nie rusze

Nie ,nie ide na żaden spacer

Niesamowity jest :lol: ...

Posted

[quote name='Bodziulka']piłeczki to jest to, co tygryski lubią najbardziej :lol:

No mój to by się najchętniej chajtnął z piłeczką :lol: :lol: :lol:

[quote name='Patka']Nie ma jak super szczęscie w oczach na widok niepozornej piłeczki
Uwielbiam te jęzorki boksiów

No ten jęzor to ma :)

A powiem wam w "sekrecie" że ja z moim TZ zdecydowalismy się za rok na nast. psa :) Na razie musimy kase wpakować w przeprowadzke i zaoszczędzić. Dumaliśmy długo i tak nie chcemy psa tak zwariowanego jak Tekila bo mój starszy chłopak (Tekila) na zawał umrze przy takim małym wariacie :lol: , więc też odpada : stafik, ast, owczarek, wszystkie myśliwskie czyli teriery, nie chcemy tez wiekszego ani tez psa z którym musze starać się o pozwolenia, bo władza w Szczecinie nie jest przyjaźnie nastawiona do tych psów
Myślałam o Aście ale one to mają dopiero siły. Nie chcemy tez dlugowłosego. Chcemy pieska troche indywidualiste :) aby z moim jakoś się uzupełniał. Wiecie przeciwieństwa przyciągają.I na razie padło na:
gryfonik belgijski lub brukselski
Czytałam o nich sporo i myśle że bedzie pasował :) tez ten piesek jest żywiołowy ale to na razie tylko tak sobie gdybamy ;) no i tez kase trzeba zebrać i to nie małą ;)

Posted

[quote name='malawaszka']wowww galeria Tekilki :angel: :angel: :angel: eekstra :D

a mały sharpek :klacz: słodkosci :angel:

Dziekuje :) a do sharpka to własnie takie umaszczenie chcemy :) ale czarne tez jest ładne :)

ale te umaszczenie to mnie zbiło z tropu ;)

Ja widać namiętnie studiuje ta rase :)

Posted

I po co tyle piłęs Teki?

A to się nazywa spojrzenie sępa

Oglądając zdjęcie tekiego doszłam do juz do tego skąd nasze psy mają zaczerwienione oczy... od lampy błyskowej :wink: