00000 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Śliczne zdjęcia - mały Teklilka - słodziutki :angel: A ja mam dla Ciebie takie cuda: :lol: Kurczę, wydaje mi się, że byłam u Was tak niedawno.... :roll: :drinking: Quote
zaba14 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ale silczny boksik :P wiecej fot!! :angel: Quote
mrowka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Nareszcie!!!! Juz sie nie moglam doczekac galerii Tekilii :angel: Nastepna galeriia bokserka :angel: Tekila superasny!! :angel: :angel: Wiecej zdjec :evilbat: 8) Quote
XXL Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Pagaj napisał(a):Kurczę, wydaje mi się, że byłam u Was tak niedawno.... :roll: :drinking: nom to prawda czas szybko plynie :/ pozdrawiam :) :drinking: :drinking: <-- to jest soczek kubus ja nie pije :P %-tow :P Quote
Patka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Tekila jest boski pisała to juz wielokrotnie ale sie powtórzę cudownnnnny pręgowany przytojniak :) oczywiscie niezwykle fotogeniczny a to chyba odziedziczył po pańci :D az trudno uwiezyć, że kiedyś był takim maleństwem ... Quote
00000 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 XXL napisał(a):Pagaj napisał(a):Kurczę, wydaje mi się, że byłam u Was tak niedawno.... :roll: :drinking: nom to prawda czas szybko plynie :/ pozdrawiam :) :drinking: :drinking: <-- to jest soczek kubus ja nie pije :P %-tow :P Jaaaaaasne.... :evilbat: Jagodowy chyba...... :evilbat: Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Aaa Pagaj extra dziękuje za fotki no i podziękowania dla wszystkich :) dziś jeszcze wstawie filmiki :) i zdjęcia z wczoraj :) z niedzieli trosze mój szalał Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 O to filmiki krecik patyczek Quote
zaba14 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No Tekilka pamietaj nie na patyk, a na reke.. :lol: Fajny psiur, szkoda ze moj juz nie chce sie bawic :lol: .. u nas tez wlasnie zalacyzl sie filmik Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 I jeszcze zdjątek i filmików Lece do Pańci :) Co tam znowu coś słysze Ja i Pańcia i Stafik :) Musze wam powiedziec że ten stafik był extra z kazdym psem się bawił a szalał tez nie ziemsko. Śliniak Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 zaba14 napisał(a):No Tekilka pamietaj nie na patyk, a na reke.. :lol: Fajny psiur, szkoda ze moj juz nie chce sie bawic :lol: .. u nas tez wlasnie zalacyzl sie filmik No właśnie też go ucze że na ręke :lol: :lol: ale nic z tego nie wychodzi ;) Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 zaba14 napisał(a):Wariat super :lol: No wczoraj utwierdziałm się w przekonaniu że Tekila to wiariat :) i na pewno nie pochodzi z tej planety :) 8) Quote
zaba14 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 sylwiaskalska napisał(a):zaba14 napisał(a):Wariat super :lol: No wczoraj utwierdziałm się w przekonaniu że Tekila to wiariat :) i na pewno nie pochodzi z tej planety :) 8) a to chyba Boksiowa natura? :) Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 zaba14 napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):zaba14 napisał(a):Wariat super :lol: No wczoraj utwierdziałm się w przekonaniu że Tekila to wiariat :) i na pewno nie pochodzi z tej planety :) 8) a to chyba Boksiowa natura? :) Oj tak tak bokser to wulkan energii. Minimum to dwa razy w tygodniu dłuuuuuuugi spacer aby był w miare ciut spokojniejszy 8) Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 [quote name='Bodziulka']:lol: ach te uszka :D :) Czasami sie zastanawiam jakby wyglądał z uszkami stojącymi ;) Te śmieszne :) uszy to zostały mu do dzisiaj Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 rewelacja filmiki "wariat" jest kosa hahahhahahaha Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 dbsst napisał(a):rewelacja filmiki "wariat" jest kosa hahahhahahaha Dzięki :) :lol: w środe spróbuje wstawić filmik jak Tekila chrapie, czym starszy tym chrapie głośniej - i czasami mam niezły ubaw z tego 8) :lol: Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 hahaha to ja czekam z niecierpliwoscia :D jak sa u nas goscie i Szpila zaczyna chrapac to robia zawsze taka "specyficzna" mine ;) hahahah ciekawe bardzo jakie tony zapodaja inne boksie ;) Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 [quote name='dbsst']hahaha to ja czekam z niecierpliwoscia :D jak sa u nas goscie i Szpila zaczyna chrapac to robia zawsze taka "specyficzna" mine ;) hahahah ciekawe bardzo jakie tony zapodaja inne boksie ;) O mój to chrapie jak parowóz a juz najgorzej w nocy i nie można go za chiny dobudzić :roll: juz nawet rano nie chce mu sie wychodzić a w zimie to najllepsza pora wychodzenia to po 09:00 rano około 06:20 przed pracą idzie z oporem. Jak już śpi to już śpi Teraz w grudniu się przeprowadzamy mam nadzieje że to jakoś zniesie nawet urlop biore na ten czas Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 hahaha to widze ze to w bokserskiej krwi zapisana jest opcja snu zimowego ;) przeprowadzke zniesie napewno :D Quote
bellatriks Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 śpi, spi, ale zabaweczki przez sen pilnuje!!! świetne zdjęcie!!!! Quote
LAZY Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ciekawe jak to sie stało, ze ja przegapiłam galerie Tekiego??? :o Ale nadrobiłam...i jestem pod wrazeniem..a wszystkim odweidzajacym chciałam powiedziec, ze ja Tekiego widuję an zywca! To dopiero jest doswiadczenie... :lol: Quote
Recommended Posts