Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='LAZY']Teki przeżyje wszystko! Boksiu nie do zdarcia:)

To fakt. Tekila bardzo szybko dochodzi do siebie po operacjach. Czasami go podziwiam że wszystko znosi z cierpliwością aczkolwiek teraz dostaje małej palpitacji na widok weterynarza ;). Dziś były ostatnie zastrzyki, w czwartek ściągnięcie szwów z nogi oraz z tyci tyci jajeczek :evil_lol:
Dziś go ważyłam i ma 31 kilo więc ma swoja wagę :) Zobaczymy wage za miesiąc ;)

Przedwczoraj kupiłam mate dla psa na tylnie siedzenie samochodu. Musze wam powiedzieć że każdemu to polecam. Łatwe w założeniu i nie ma kłaków w samochodzie :)

Posted

Też mam taka matę :).
Tylko moje diabły próbują wleźć przez nią do przodu :evil_lol:.Ale fajna sprawa rzeczywiście.Ja zakupiłam jak pojechałam na myjnię i facet lekko był skonsternowany,jak zobaczył ile kłaków ma do odkurzenia :-D.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No tylko lekarze mnie oczywiście przestrzegli aby nie dawać mu dużo jedzenia żeby za bardzo nie przytył po kastracji ;)

kurcze ...ale chyba może jeść tyle ile jadł :hmmmm:

matę też mamy ale w przedziale wycieczkowym ;)czyli w kombiku

Posted

[quote name='Alicja']
kurcze ...ale chyba może jeść tyle ile jadł :hmmmm:

matę też mamy ale w przedziale wycieczkowym ;)czyli w kombiku

Jeść może normalnie :) tylko na razie bez tzw dodatkowych przekąsek :) ale jakby za dużo przytył poprostu przejsć na karmę light. Nie wszystkie psy po kastracji tyją więc jestem ciekawa jak to będzie u Tekilii.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Jeść może normalnie :) tylko na razie bez tzw dodatkowych przekąsek :) ale jakby za dużo przytył poprostu przejsć na karmę light. Nie wszystkie psy po kastracji tyją więc jestem ciekawa jak to będzie u Tekilii.

ufffff bo już się wystraszyłam :roll:że go każą głodzić ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Co ty, dla niego byłaby kara :evil_lol:. Pierwsze co rano po operacji, to poleciał do miski :lol:.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać ...prawdziwy nadal z niego facet ;)

• 2 weeks later...
Posted

Heyka dzis był pierwszy długi spacer po kastracji Tekilii. Tekla czuje sie świetnie :) i wrcaco do formy . To mnie bardzo cieszy tym bardziej ze w tym roku konczy 9 lat :)
A mały jak zwykle szaleje :) Jedziemy teraz w kwietniu do Opola i szarpne sie na reklame w katalogu :) Mam nadzieje ze zachęca was ta reklama ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Heyka dzis był pierwszy długi spacer po kastracji Tekilii. Tekla czuje sie świetnie :) i wrcaco do formy . To mnie bardzo cieszy tym bardziej ze w tym roku konczy 9 lat :)
A mały jak zwykle szaleje :) Jedziemy teraz w kwietniu do Opola i szarpne sie na reklame w katalogu :) Mam nadzieje ze zachęca was ta reklama ;)

no super że Teki już w dobrej kondycji po zabiegu a Lalusiowi życzę udanych podbojów na wystawie i w sprawach sercowych ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:jak miło Was zobaczyć i cieszę się ze Teki super się czuje:loveu:

Alu czuje sie doskonale naprawde jest w dobrej formie :) dziś szalały, wybiegały się, za tydzien powtórka :) Dziękuje za odwiedziny :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Dziś piękny dzień wiec wybrałysmy sie na spacerek. Aparatu brak na szczęście są jeszcze telefony z aparatami ;)

Całkiem przyzwoite fotki robi Twój telefon ;).
Super,że Teki odzyskał formę.
Buziaki dla obu chłopaków :loveu:.