sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Hey Misiak no akceptują się na maxa, tylko Tekila czasami za dużo pozwala Lalkowi :roll: :roll: mała szelma to wykorzystuje. Teraz śpią koło mnie jeden po prawej drugi po lewej :) Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 zdjęcia :) ze spacerku :) Koło mnie jest extra miejsce takie pole i tam wogóle nikt nie chodzi :) Zaraz wkleje następne :) Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 I następne zdjęcia :) Pozdrawiamy wszystkich :) Oczywiście Tekila uwielbia kałuże :) A to wlasnie pole gdzie chodze na spacerek :) Mały szaleniec :) Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bracie zaczekaj;) Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Oj tak dzisiaj ganiali ze sobą jak wariaci :) Quote
Celina12 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Właściwie to nie wiem,którego kocham bardziej-co jeden to Urodziwszy..:loveu: Tak pasują do siebie-szczególnie wzrostem :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Celinka to fakt jak ide z dwoma to każdy mówi : o idzie duży z małym lub odwrotnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ''Moje'' maleństwa:loveu::loveu::loveu: Z Tekili to wodołaz:evil_lol: Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :crazyeye: łał ale Lalek ma długie łapeczki:evil_lol: Jaka galeria zasypana fotencjami:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Bonita Laluś ma faktycznie długie Łapki :) taki patyczak mały :) Quote
Celina12 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A co powiedzieć o łapkach Tekili???? Moje mają "klóciutkie" łapiątka i " ksywe " tlosku....:diabloti: Quote
misiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ale macie Sylwia super tereny do wybiegania chłopaków.I to blisko domu. Fajnie,że galeria odżyła i można znowu ich oglądać :multi: :multi: :multi: :loveu:. Quote
sylwiaskalska Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Troche fotek ze spacerku Na zdjęciu Locko jakmnik Kasi Szaleńczy Lalek Tutaj tłumaczyłam aby miłosne zapędy Tekila zachowal dla siebie :evil_lol: Troche odpoczynku Szalone zabawy :) Quote
sylwiaskalska Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Ten Pysio dziś miał w głowie same amory :roll: :oops: :evil_lol: A hrabia Lalek odpoczywa bo chłopina sie nalatał dzisiaj Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Ten Pysio dziś miał w głowie same amory :roll: :oops: :evil_lol: A hrabia Lalek odpoczywa bo chłopina sie nalatał dzisiaj Cóż za przenikliwe spojrzenie :razz: Quote
katarzyna kuczewska Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Syliwa dzieki za zdjęcia i miły spacer Quote
Celina12 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Spacer jak widać udał się-Cudeńka zadowolone i wybiegane. Już miałam zapytać-pewnie się Sylwia domyśli-o jajniczka-ale to chyba Cudny Locuś Kasi tak? Całuski nieustające dla Tekili i Lalusia-dwóch Przystojniaków :loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tak Celinko to chudy Loco ale siły powoli wracaja i chłopak wiosne poczuł ahhhh Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Cześć Sylwia :) Pozdrowionka dla chłopaków :loveu: Quote
misiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Ten Pysio dziś miał w głowie same amory :roll: :oops: :evil_lol: Heloł Sylwia :). A nie myslisz o pozbawieniu Tekili jajek? Ja ostatecznie zadecydowałam w styczniu,że Sotka nie będę wystawiać i go wykastrowałam.Przedewszystkim dlatego,ze się chłopak męczył.Próbował gwałcić wszystko co sie da.Suki,psy.Jakiejś szczególnej różnicy nie widział :cool3: :evil_lol:.A teraz spokój.Juz nie marnotrawi energii na coś czego nigdy by nie zrobił ;). Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Cześć wszystkim :) Misiak myślałam nad tym ale Tekila ma już 8 lat , samopas go nie puszczam więc nie zapłodni suki , a boje się o narkoze. Wiesz czym pies starszy tym gorzej znosi wszelkie zabiegi. Na amory mu przychodzi jak widzi młodą sukę nie wiem może ten zapach szczenięcy tak działa na niego - specjalnie sobie upodobał labki :roll: Najgorzej że Lalek wchodzi w wiek amanta no ale z nim to sobie radze bo psa pod pache i sprawa załatwiona :lol: Wczoraj poszłam z Kasią i z Loco na spacer. Miałyśmy niezły ubaw. Bo Teki szalał w kałużach a Loco sobie spokojnie stał. Nagle zryw Tekiego zachamował przy Loco i Loco został zmoczony na maxa. Biedny nie wiedział co się stało :) Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się uśmiałam wyobrażając sobie Lalusia w roli amanta;) Lalek taki mały czy kapciusze taki duży...:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Kapciuszek to nr 36 więc chyba Lalek taki mały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No tak ostatnio Lalek "atakował" Agrafke Tomka było troche śmiechu :evil_lol: Quote
Hebulka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cudowna buziunia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts