Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ten Pysio dziś miał w głowie same amory :roll: :oops: :evil_lol:

A hrabia Lalek odpoczywa bo chłopina sie nalatał dzisiaj

Cóż za przenikliwe spojrzenie :razz:

Posted

Spacer jak widać udał się-Cudeńka zadowolone i wybiegane.

Już miałam zapytać-pewnie się Sylwia domyśli-o jajniczka-ale to chyba Cudny Locuś Kasi tak?
Całuski nieustające dla Tekili i Lalusia-dwóch Przystojniaków :loveu:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ten Pysio dziś miał w głowie same amory :roll: :oops: :evil_lol:

Heloł Sylwia :).
A nie myslisz o pozbawieniu Tekili jajek? Ja ostatecznie zadecydowałam w styczniu,że Sotka nie będę wystawiać i go wykastrowałam.Przedewszystkim dlatego,ze się chłopak męczył.Próbował gwałcić wszystko co sie da.Suki,psy.Jakiejś szczególnej różnicy nie widział :cool3: :evil_lol:.A teraz spokój.Juz nie marnotrawi energii na coś czego nigdy by nie zrobił ;).

Posted

Cześć wszystkim :)

Misiak myślałam nad tym ale Tekila ma już 8 lat , samopas go nie puszczam więc nie zapłodni suki , a boje się o narkoze. Wiesz czym pies starszy tym gorzej znosi wszelkie zabiegi. Na amory mu przychodzi jak widzi młodą sukę nie wiem może ten zapach szczenięcy tak działa na niego - specjalnie sobie upodobał labki :roll:
Najgorzej że Lalek wchodzi w wiek amanta no ale z nim to sobie radze bo psa pod pache i sprawa załatwiona :lol:

Wczoraj poszłam z Kasią i z Loco na spacer. Miałyśmy niezły ubaw. Bo Teki szalał w kałużach a Loco sobie spokojnie stał. Nagle zryw Tekiego zachamował przy Loco i Loco został zmoczony na maxa. Biedny nie wiedział co się stało :)