LAZY Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Haha...Teki zasłonił Łukasza...czyzby lubił się fotografować? "Stań choc raz do zdjecia normalnie"-to słowa Sylwi:P Mały zazdrosnikt ez sie teraz pcha, a przed chwilą nie chciał pozowac:) Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nareszcie:multi: Foteczki Lalusia i Teki:loveu: :loveu: :loveu: jak duuuużo, a jakie fajne:loveu: Pozdrawiamy Quote
LAZY Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A tutaj Lalus pilnuje Łukasza Sylwia robi grupowe szkolenie I cała trójka w kompelcie! Koniec tego siedzenia, szalejemy! Ten kija jak nic jest w sam raz dla mnie! Quote
misiaczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No nareszcie porzadna fotorelacja ze spacerku moich ulubienców :loveu:. Laluś-pedziwiatr.Fajnie mu uchi stanęły :evil_lol:.A Tekila taki dostojny,starszy pan :loveu:. Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi::multi::multi:Sylwia ze słodziakami zawitała ;)Laluś to herszt bandy trojga:razz: Quote
sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Hey Wszystkim Paulinka dziekuje za tak wspaniałe fotki extra był spacerek :) Tekila chyba źle skoczył za patykiem bo póxźiej kulał no ale teraz jest wszystko oki :) Jeszcze raz dziekuje i buziaczki dla wszystkich Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi:to i wy już nie śpicie ....pewnie też już po spacerku;) Quote
sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Alicja nie śpimy bo jestem w robocie- nareszcie podłaczona pod Neta dziś tak nie mam nic do roboty. (ale cicho sza :) ) U mnie teraz wszystko oki . Mam nową prace pracuje tutaj www.ramirent.pl jako asystentka zarządu - od poniedziałku nastepujacego juz jestem sama bez osoby wprowadzajacej no ale trzeba sobie jakos radzic :) ale jestem bardzo zadowolona :) jak na razie :) Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Alicja nie śpimy bo jestem w robocie- nareszcie podłaczona pod Neta dziś tak nie mam nic do roboty. (ale cicho sza :) ) U mnie teraz wszystko oki . Mam nową prace pracuje tutaj www.ramirent.pl jako asystentka zarządu - od poniedziałku nastepujacego juz jestem sama bez osoby wprowadzajacej no ale trzeba sobie jakos radzic :) ale jestem bardzo zadowolona :) jak na razie :):multi::multi::multi:no to super a teraz to juz tylko do przodu;) Quote
sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Paulinka bardzo mi się podoba te zdjęcie Tekili - miodzio wyszedł :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mam jeszcze kilka fotek, ale nie wiem czy dam radę w pracy wstawić:) Quote
sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Nie ma sprawy Dziś nie mam nic prawie do roboty nie zapeszam hi hi więc siedze na dogomanii :) Quote
elapieczus1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no no dziewczyny a kiedy następny spacer tym razem udałoby mi przyjść bez ogonka chociaż tak słodko na koniec przepraszał:) Quote
misiaczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Alicja nie śpimy bo jestem w robocie- nareszcie podłaczona pod Neta dziś tak nie mam nic do roboty. (ale cicho sza :) ) U mnie teraz wszystko oki . Mam nową prace pracuje tutaj www.ramirent.pl jako asystentka zarządu - od poniedziałku nastepujacego juz jestem sama bez osoby wprowadzajacej no ale trzeba sobie jakos radzic :) ale jestem bardzo zadowolona :) jak na razie :) Hej Sylwia :). Same dobre wieści u Ciebie :loveu:.Aby tak dalej.Super,ze jestes zadowolona z pracy :multi:.Wreszcie wróciłaś z chłopakami na dogomanie :multi: :multi: :multi:. Quote
bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witamy Sylwia :) Suuper że jesteście!. W końcu się Lalka i Teki naoglądam do woli :D Quote
LAZY Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tekila to super niańka Trochę zmęczony, a jaka poważna mina Nadal grzeczny Łuki Hahah...potem była wojna z Tekilą o tego kija;) Lalek znalazł sobie swoją zdobycz Moze coś mam dobrego w tym plecaku? Lalek w dzikim pędzie, az mu łapki obcieło:) Quote
LAZY Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A tu jestem "wesoły romek" Lalek obserwator Na trzech stać też potrafię Tyle! Następny spacer mam nadzieję już wkrótce;) Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :loveu::loveu: [quote name='LAZY']A tu jestem "wesoły romek" ) Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Byłam, fotków się naobglądałam fajowe spacerowe:loveu: Pozdrowionka Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hejka :buzi: łłłoooojjjeeeeeeeeeeejjjaaaa !! w końcu się dokopałam do waszego wątku w tych moich zaległoościach - przepraszam, że dopiero teraz piękne foteczki spacerowe :buzi::buzi: dla Ciebie i :buzi: dla psiaków Pozdrawiam Quote
Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 CUDOWNE ZDJECIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Witaj Hebulka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts