Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha...Teki zasłonił Łukasza...czyzby lubił się fotografować?

"Stań choc raz do zdjecia normalnie"-to słowa Sylwi:P

Mały zazdrosnikt ez sie teraz pcha, a przed chwilą nie chciał pozowac:)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A tutaj Lalus pilnuje Łukasza

Sylwia robi grupowe szkolenie

I cała trójka w kompelcie!

Koniec tego siedzenia, szalejemy!

Ten kija jak nic jest w sam raz dla mnie!

Posted

Hey Wszystkim Paulinka dziekuje za tak wspaniałe fotki extra był spacerek :) Tekila chyba źle skoczył za patykiem bo póxźiej kulał no ale teraz jest wszystko oki :)

Jeszcze raz dziekuje i buziaczki dla wszystkich

Posted

Alicja nie śpimy bo jestem w robocie- nareszcie podłaczona pod Neta dziś tak nie mam nic do roboty. (ale cicho sza :) ) U mnie teraz wszystko oki . Mam nową prace pracuje tutaj www.ramirent.pl jako asystentka zarządu - od poniedziałku nastepujacego juz jestem sama bez osoby wprowadzajacej no ale trzeba sobie jakos radzic :)

ale jestem bardzo zadowolona :) jak na razie :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Alicja nie śpimy bo jestem w robocie- nareszcie podłaczona pod Neta dziś tak nie mam nic do roboty. (ale cicho sza :) ) U mnie teraz wszystko oki . Mam nową prace pracuje tutaj www.ramirent.pl jako asystentka zarządu - od poniedziałku nastepujacego juz jestem sama bez osoby wprowadzajacej no ale trzeba sobie jakos radzic :)

ale jestem bardzo zadowolona :) jak na razie :):multi::multi::multi:no to super a teraz to juz tylko do przodu;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Alicja nie śpimy bo jestem w robocie- nareszcie podłaczona pod Neta dziś tak nie mam nic do roboty. (ale cicho sza :) ) U mnie teraz wszystko oki . Mam nową prace pracuje tutaj www.ramirent.pl jako asystentka zarządu - od poniedziałku nastepujacego juz jestem sama bez osoby wprowadzajacej no ale trzeba sobie jakos radzic :)

ale jestem bardzo zadowolona :) jak na razie :)
Hej Sylwia :).
Same dobre wieści u Ciebie :loveu:.Aby tak dalej.Super,ze jestes zadowolona z pracy :multi:.Wreszcie wróciłaś z chłopakami na dogomanie :multi: :multi: :multi:.

Posted

Tekila to super niańka

Trochę zmęczony, a jaka poważna mina

Nadal grzeczny Łuki

Hahah...potem była wojna z Tekilą o tego kija;)

Lalek znalazł sobie swoją zdobycz

Moze coś mam dobrego w tym plecaku?

Lalek w dzikim pędzie, az mu łapki obcieło:)

Posted

Hejka :buzi:
łłłoooojjjeeeeeeeeeeejjjaaaa !! w końcu się dokopałam do waszego wątku w tych moich zaległoościach - przepraszam, że dopiero teraz
piękne foteczki spacerowe :buzi::buzi: dla Ciebie i :buzi: dla psiaków
Pozdrawiam