LAZY Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hej Wam w Nowym ROku! Musimy się kurcze zebrać na spacerku jakimś. Ida 19 idzie na sterylkę:crazyeye: moze uda nam się spotkać przed tą data. Buziaki :buzi: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :loveu::loveu::loveu: słodziaki Chłopaki się stęsknili za nami;) Quote
olcha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ooo jak miałam mało do nadrobienia :oops: przyznaję się bez bicia, że mnie dawno nie było :oops: Te zdjęcia dwóch klonów są rozwalające :lol: Quote
LAZY Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Żeby nie było, ze wredna jestem to pokaze Wam chłopaków z wczorajszego spacerku! I razem z moja Idą Malutka doopeczka Z "ulubioną koleżanka":evil_lol: Większa doopeczka Obgryzacz Nadal szalony Teki Nie mniej zwariowany Lalek Ciekawe czy te krety są większe ode mnie:P Nareszcie dorwałem kija;) Muszę pilnować, bo Ida chce go ukraść:angryy: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dobry wieczór w Nowym Roku :) Fotki fajowe, to jest fajne Ida sprawdza , co Laluś robi, he he.. Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :shake:ale rozkopał trawnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:ale rozkopał trawnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Włąśnie! A fe Lalus!:lol: Mam jeszcze parę:diabloti: Trzech muszkieterów Tekila miał przechlapane, bo ciagle go Ida pilnowała No moze nie do końca jego, ale kija...tylko czekała aż go na chwilę zostawi aby podwedzić:P Szkolony Lalek równa do lewej:) Piękna postawa Tekili Ukłon w Państwa stronę;) Taki ze mnei cyrkowiec Quote
barbara.h Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no! nie! Lauś i Teki to dopiero mają kumpelkę :klacz::klacz::klacz: a dlaczego tak piszę? bo to siostrzyczka mojej Inezki ;););) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! :buzi: Quote
sylwiaskalska Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Paulinko dziękuje ci za wspaniałe zdjęcia teraz w niedzielkę też mam wolną więc jestem do dyspozycji :) Fakt Ideńka jest bardzo spryciulka patrzy kiedy podchodzę do Tekiego bo myśli ze zabiorę Tekiemu patyk i dam jej :lol: :lol: :lol:. Po co ma się wyslilać i mu zabierać :evil_lol: No a Lalek jak to Lalek radzi sobie dzielnie z wielkim świecie :) waży 5,5 kilo - moja baryłeczka hi hi :lol: Całuski dla wszystkich :) Quote
misiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 sylwiaskalska napisał(a): No a Lalek jak to Lalek radzi sobie dzielnie z wielkim świecie :) waży 5,5 kilo - moja baryłeczka hi hi :lol: Całuski dla wszystkich :) Cześć Sylwia :). Czy cuś waga Laleczka Ci się nie pokiełbasiła??? :lol: Czyżby ta kruszyna tyle przez niecałe 4 miesiące urosła :evil_lol:.Bo jesli tak,to byłby większy od Sotka a to nie możliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.Chociaż...przecie chłopie jeszcze rośnie ;) :). Całuski przesyłamy :kiss_2:. Quote
cuciola Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ale wdzianko ma Lalus! super fotki! wpadnijcie do nas! Quote
sylwiaskalska Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 misiaczek napisał(a):Cześć Sylwia :). Czy cuś waga Laleczka Ci się nie pokiełbasiła??? :lol: Czyżby ta kruszyna tyle przez niecałe 4 miesiące urosła :evil_lol:.Bo jesli tak,to byłby większy od Sotka a to nie możliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.Chociaż...przecie chłopie jeszcze rośnie ;) :). Całuski przesyłamy :kiss_2:. Co ty nie pomyliło on rośnie bardziej wszesz niż w wysokości :) taka baryłka się robi :lol: :lol: Ach w poniedziałek ide na rozmowę w sprawie pracy trzymajta kciuki :) Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Co ty nie pomyliło on rośnie bardziej wszesz niż w wysokości :) taka baryłka się robi :lol: :lol: Ach w poniedziałek ide na rozmowę w sprawie pracy trzymajta kciuki :);)Sylwiu ....ja już zaczynam zaciskać paluchy Quote
LAZY Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Trzymam mocno, bo nie chce zebys wyjechała :kciuki: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 sylwiaskalska napisał(a): Ach w poniedziałek ide na rozmowę w sprawie pracy trzymajta kciuki :) Sylwia dostaniesz tą prace - rozumiesz?!! Dostaniesz i tyle i tak masz myśleć!! Jesteś urocza, mądra i pewna siebie. Powalisz rozmówce na kolana i pracę dostaniesz!!! Ja Ci to mówię!!!! Quote
barbara.h Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 i jak? i jak ? z ta pracą? rozmawiałam właśnie z Paulinką i zapomniałam zapytać :shake: Quote
sylwiaskalska Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Odpowiedź mam w środę :) ale też mam nadzieje że ja dostanę Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 jest środa! i co? za wcześnie pytam?:razz: Quote
bonita Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Już jest piątek z samego ranka, wieje, leje i pogrzmiewa. Quote
sylwiaskalska Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Ja to mam ppppppppppppppecha nie dostałamtej pracy :placz: ale dzielnie szukam dalej Quote
Recommended Posts