barbara.h Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mój Chempionik :) Zdjęcie zrobione przez Aik :) która ma Grzywacza Nagiego :) Po tym zdjęciu pewniej sie czuje że jadę na światówke - może nie dam plamy :) piękniś Lalek!!!! :loveu::loveu::loveu: będziemy trzymać kciuki i napewno z taką postawą plamy nie dacie :multi::multi: Quote
barbara.h Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No wiecie co ludzie u mnie w mieście sa pojebani Czytam sobie Kurier Szczeciński i na ostatniej stronie czytam uwagi od czytelników iiii:angryy: :angryy: :angryy: No debilka Oczywiście napisałam do kuriera Pisze na pismo Pani, która uważa, że powinien być bezwzględny zakaz przewozu psów autobusami. Nie popadajmy w skrajności. Od razu widać, że ta Pani to psów w ogóle nie miała i bardzo dobrze. To niech taka Pani kupi mi samochód, bo mnie na niego nie stać. Mój kilkakrotnie został zdeptany w tramwaju, ale słów przepraszam nie usłyszałam jakoś. A w autobusach i tramwajach jak jest ścisk wszyscy się tzw się „ocieramy” I dla informacji tej Pani ja płace za swoje psy chodzi o bilety i to zwykłe a nie ulgowe. Więc mam pełne prawo korzystać z tych usług. Tak samo może być człowiek alergikiem na perfumy tej Pani. Z poważaniem Sylwia Skalska A to mail do kuriera jak ktos chce skomentować :) miejski@kurier.szczecin.pl jestem w szoku:diabloti: czego to ludzie nie wymyślą to jakaś porąbana baba :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 olcha napisał(a):Mam taką prośbę, jak będziesz na następnej wystawie to cyknij pare cziłek :modla: :modla: :modla: Nie ma sprawy Cziłki są zawsze na tym samym ringu co ja więc cykne :) Quote
sylwiaskalska Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Takie tam zdjęcia :) Moja kuzynka z Tekim :) Quote
Bodziulka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Wampirek :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Bodziulka to prawdziwy wampirek moja siostra bawi się z Tekim a ten po złości podszedł do niej i ją leciutko uszczypnął - kupe smiechu :) Żebranie na balkonie A Lalek puscił focha Quote
sylwiaskalska Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 I jeszcze troche moich klusek :) No prosze Lalek jednak w posłaniu Na Tekim też sie fajnie śpi :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Bo to mój przystojniacha :) Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 ooo Teki jak szczeniorek :loveu: Quote
Juszes Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jaki piękny pycholek :loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 to jest do ramki:loveu: jakbym Dandisia widziała-dzidziusia:loveu: zobacz jaki podobny:lol: do Dandika: szkoda, że nie mam takiego toru preszkód:-( : jak będę kiedyś miała domek z ogródkiem to zlecę wybudowanie takiego toru:razz: to doskonała rozrywka:multi: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 no nie moge pani od zakazu psów jest na równi z panem który co rano o godzinie 6:45 przychodzi na pustkowie gdzie wybiegujemy psy i mówi ze głosno sie zachowujemy i mamy stamtad isc bo ludzie spać nie moga :evil_lol: i z pania co chodzi z jamniczkiem i bije inne psy witką :evil_lol: :evil_lol: brawo dla idiotów :shake: Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Dostałam extra zdjęcia Lalka jeszcze z wystawy w Zielonej Górze :) Moje ulubione Mam też w oryginałach rozmiary jak ktos chce mogę przesłac :) Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 To Twoje ulubione jest extra! Lalek uśmiecha się na nim pełna geba:) Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 LAZY napisał(a):To Twoje ulubione jest extra! Lalek uśmiecha się na nim pełna geba:) Masz racje :multi: :multi: :multi: tu jest pokazany własnei cały Laluś czyli wiecznie wesoły pies :) i on tak na wystawach do wszystkich się cieszy zero stresu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Lalek to nie jest gryfonik - to jest wampironik :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Bodziulka']Lalek to nie jest gryfonik - to jest wampironik :evil_lol: He he bo to Hrabia ":baddevil:" Laluś Quote
misiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cześć Sylwia :). Ale fajne nowe foteczki z ZG.To chyba robione,jak ja już do domciu poszłam :). Lalek,na Twoim ulubionym zdjęciu wyszedł słodziutko :loveu:.Taki mały szkrabek,wyłazi z pod pachy :lol: . Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Tak MIsiaku to są juz finały :) Dobra przyznaje się kupiłam sweteros jescze małemu :oops: :oops: :oops: Quote
misiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Sweteros boski :lol:.Mały dobrze na zimę zaopatrzony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 misiaczek napisał(a):Sweteros boski :lol:.Mały dobrze na zimę zaopatrzony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. No tak dzieci nie mam to się jakoś muszę realizować jako "matka" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']He he bo to Hrabia ":baddevil:" Laluś Hrabia Drakula:evil_lol: Fajny ten sweter. P.S. A kiedy ostatnio coś sobie kupiłaś?:razz: Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 LAZY napisał(a):Hrabia Drakula:evil_lol: Fajny ten sweter. P.S. A kiedy ostatnio coś sobie kupiłaś?:razz: Eeeeeeee nie pamietam :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jupi przyszła torba dla Lalusia czekałam 5 tygodni :) Jest extra w środku ma różowe futerko :) jest cieplitka i duża więc dla Lalka w sam raz :) Quote
Recommended Posts