Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Długo nas nie było ale odświeżamy temacik

Mój Lalecki skończył już 6 lat.

[/QUOTE]

To wszystkiego najlePsiego dla Lalusia!!! :)

Pięknych masz tych chłopców :loveu:

Posted

Dzisiaj w tramwaju Pan motorniczy mnie wyrosił bo psy nie miały kagańca. Na miłosć boską przecież nie ma takiego na te psy, oczywiście tłumaczenia nie pomogły , oczywiście mogłabym zawiązać sznurówkę hahahahahah i moooże to byłby kaganiec ale nie chciało mi sie argumentować , ja pierdziu ja też jestem za tym aby psy miały kagańce ale nie popadajmy w paranoje. Gościu nie umiał zrozumieć ze to fizycznie nie możliwe załozyć takiemo psu kaganiec - no ta bene psy są mniejsze o kota ;)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Dzisiaj w tramwaju Pan motorniczy mnie wyrosił bo psy nie miały kagańca. Na miłosć boską przecież nie ma takiego na te psy, oczywiście tłumaczenia nie pomogły , oczywiście mogłabym zawiązać sznurówkę hahahahahah i moooże to byłby kaganiec ale nie chciało mi sie argumentować , ja pierdziu ja też jestem za tym aby psy miały kagańce ale nie popadajmy w paranoje. Gościu nie umiał zrozumieć ze to fizycznie nie możliwe załozyć takiemo psu kaganiec - no ta bene psy są mniejsze o kota ;)

masakra ....chyba będziesz musiała jak paniusie z yorczkami w torebce je nosić ;)

To już rok , jak nie ma Tekili ...:( ale ten czas ucieka

Posted

Alicja napisał(a):
masakra ....chyba będziesz musiała jak paniusie z yorczkami w torebce je nosić ;)

To już rok , jak nie ma Tekili ...:( ale ten czas ucieka

Ehhh czasami ludzie są uparci jak woły ja nie oczekuje aby znał się na rasie ale myślenie racjonalne mile widziane ;) Dobrze że w Sz-nie psy już jeżdżą za darmo komunikacją miejską - plus to jakiś jest :)

Alicja czas za szybko leci czasami się łapie i do Czorta mówie Tekila

ale Czort ma duzo cech Tekili

- pierdzi jak nikt się nim nie interesuje to cholera potrafi się połozyć i po chamsku puścić bąka hahahahaha
- liże po rękach generalnie liże - czego zawsze nie znosiłam ;)
- lata za piłeczką
- śpi pod kołdrą

Posted

Ehhh czasami ludzie są uparci jak woły ja nie oczekuje aby znał się na rasie ale myślenie racjonalne mile widziane ;) Dobrze że w Sz-nie psy już jeżdżą za darmo komunikacją miejską - plus to jakiś jest :)

Alicja czas za szybko leci czasami się łapie i do Czorta mówie Tekila

ale Czort ma duzo cech Tekili

- pierdzi jak nikt się nim nie interesuje to cholera potrafi się połozyć i po chamsku puścić bąka hahahahaha
- liże po rękach generalnie liże - czego zawsze nie znosiłam ;)
- lata za piłeczką
- śpi pod kołdrą

u nas minęło 7 lat ....a do dziś i my i siostra , i rodzice często na Ozzyego mówią Harleyku .... zapadł nasz boksinek wszystkim mocno w pamięć

Posted

To już rok minal jak Telilli nie ma. Echh to był najwspanialszy pies, silny, oddany bez reszty. Brakuje mi tej krówki, chodź dwa diabły mam w domu.

U nas wczoraj minął rok, od kiedy nie ma z nami Medorka...

Witajcie;)

• 4 weeks later...
Posted

To już rok jak wziełam Czorta ze schroniska. Dopiero po roku mógł zaufać osobom , tak to w życiu nie dał się pogłaskać, nie przychodził do nikogo ale włożyłam sporo pracy i cierpliwości aby doprowadzić go do charakteru gryfonika. Nie jest to pies ufny jak Lalek ale idziemy w dobrą stronę. Najwazniejsze że nie gryzie dzieci bo tak to masakrycznie warczał i szczerzył zęby

a o to dowód więc jakby co zapraszam na darmowe szkolenia

Posted

to już rok jak wziełam czorta ze schroniska. Dopiero po roku mógł zaufać osobom , tak to w życiu nie dał się pogłaskać, nie przychodził do nikogo ale włożyłam sporo pracy i cierpliwości aby doprowadzić go do charakteru gryfonika. Nie jest to pies ufny jak lalek ale idziemy w dobrą stronę. Najwazniejsze że nie gryzie dzieci bo tak to masakrycznie warczał i szczerzył zęby

a o to dowód więc jakby co zapraszam na darmowe szkolenia

lubię to! ;)