sylwiaskalska Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 No te zdjęcie jest the best :) na okładkę :) Witaj Misiaczku :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Może do konkursu nominować tę fotkę.Dawno tam nie zaglądałam i nie wiem czy już coś dawałaś Sylwia na sierpień? Quote
sylwiaskalska Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 misiaczek napisał(a):Może do konkursu nominować tę fotkę.Dawno tam nie zaglądałam i nie wiem czy już coś dawałaś Sylwia na sierpień? Ju zdawałam i to nawet trzy więc za późno :( Quote
misiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 To ja nominuję to zdjęcie :loveu:.Tytuł może zostać "Kaczuszka" (tak mi sie skojarzył z tym dziubkiem wyciagnietym :evil_lol:),czy jakis inny dać? Quote
sylwiaskalska Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 misiaczek napisał(a):To ja nominuję to zdjęcie :loveu:.Tytuł może zostać "Kaczuszka" (tak mi sie skojarzył z tym dziubkiem wyciagnietym :evil_lol:),czy jakis inny dać? Daj jaki chcesz :) :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jeju ten laluś to przecudny, tak zabawnie na wszytkich zdjeciach wychodzi :loveu: Quote
Medorowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 To ja rzecz jasna zagłosuję:cool3: :cool3: (Pięć złoty się należy:evil_lol: , oczywiście żartuję;) ) A kiedy będą foteczki Lalka w nowej bluzie:cool3: A Sylwia nie znasz jakiegoś jeszcze adresu/linku sklepu, w którym sprzedają ubranka dla boksi:lol: Quote
mrowka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 fotka genialna! Teki chyba znudzony, po oczkach widze ze chyba spiacy albo obudziny?? :evil_lol: Oboje maja miny nieziemskiee, slodkoscii.. buiole w nochale :calus: :iloveyou: Quote
sylwiaskalska Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Madziu pare postów wczesniej pisałam ten adresik :) [quote name='sylwiaskalska']No juz nawet znalazłam sklep gdzie szyja dla boksi poprosze aby takie uszyli ale z polaru :) przynajmniej nic nie będzie się odpinać :) szyją na miarę :) http://www.mrdog.pl/index.php?str=galeria&pokaz=1&foto=4 Quote
cuciola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 fajne te ubranka..widze ze ci sie spodobala pieska moda :) dla labkow tez jakies wdzianko jest? :D Quote
sylwiaskalska Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Oni tam szyją na miarę a akurat był obrazek z boksiem :) To nie chodzi o mode :) tylko o to żeby kluchy miały ciepło. Tym bardziej ze box w zimie trzęsie sie jak osika jak postoi dłużej w bezruchu. Tym bardziej że nie ma ani grama tłuszczyka. A bluza dla małego jeszcze nie doszła mam nadzieje że dojdzie w nast tygodniu :) a o to wymiary mojego "Olbrzyma" waga = 3,900 obroża = 28 cm klatka piersiowa = 42 cm grzbiet = 36 cm Norlamnie mały Pudzianowski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj rano przesadził ja tu fajnie sobie spie i trzas mnie ktoś po twarzy łapką. I co budze się a dosłownie milimetr od mojej twarzy wielkie oczy Lalka i co znów trzask mnie łapką po twarzy. No cóż ubrałam się i wyszłam na spacerek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 czesc fajny jest ten Twój mały bokser ;) :lol: już lada dzień zima jak ubieramy nasze duze boksie ;) ja musze coś zakrywające cyckopodobne kupić ;) Quote
mrowka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Sylwia toz to masz damskiego boksera w domu :crazyeye: brr o zimie prosze nic nei wspominac, ja chce juz wiosne :placz: Mejkowi tez cos bede musiala kupic,za niedlugo zacznie sie poszukiwanie:roll: Quote
malawaszka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dzisiaj rano przesadził ja tu fajnie sobie spie i trzas mnie ktoś po twarzy łapką. I co budze się a dosłownie milimetr od mojej twarzy wielkie oczy Lalka i co znów trzask mnie łapką po twarzy. No cóż ubrałam się i wyszłam na spacerek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha Luna robi to samo jak chce na dwór :evil_lol: dobrze, że Tekila Ci tak nie robi bo to już by nie było takie zabawne ;) Quote
LAZY Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Wczoraj byłysmy z Sylwią na spacerze z nasyzmi potworami:) Oto fotorelacja! To nasza szczesliwa rodzinka:) Tutaj głowny Pan domu:P A tutaj juz obaj Panowie razem:) Laluś wpatrzony w Sylwie. Lewy profil:) Prawy profil:) No i am face (cyz jak to sie pisze:P) Quote
LAZY Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Wcale nie jestem taki mały:) A ja to już jestem całkiem duzy No daj mi, no daj! Ta z tą swoja wielką dupa wszędzie sie wepchnie! Już lece! Czego ta głupia tam szuka? Quote
LAZY Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Swoje latka mam, ale patrzcie jaki jestem skoczny:) Laluś tancerz:) Tekila stróz:) Bracia:) Cała trójka;) Daj głos! Mam nadzieję, ze tyle wystarczy:) Quote
misiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='LAZY'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Laluś-wielki pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Ledwo go w tej trawie widac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
sylwiaskalska Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Paulinka dziękuje za suuuuper zdjęcia :) Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :multi:Super ...ile foteczek:p a to cudne:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Super ...ile foteczek:p a to cudne:loveu: Hey Alu no te zdjęcie tez mi sie podoba :) Quote
Juszes Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ale fajowe zdjęcia! Tekila i Laluś wymiatają :P Quote
Bila Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Laluś to normalnie mały Barysznikow:loveu: Quote
Recommended Posts