Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to sama wiem estety po Czorcie który przywiozłam ze schroniska. Osobiście brabantczyki nie są aż tak popularne jak belgisjkie i brukselskie ale też nie chce aby ludzie kupowali dla kaprysu. Osttanio jak poszłam na strone boksery to załamka ile ludzi je wyrzuca, była fala na asty a teraz co schroniska bo rasa ich przerosła. Masakra jakaś

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No jednak co się dzieje kiedy rasa staje się popularna to masakra jakaś... Goldeny, asty, chow-chowy... Już nie mówiąc o yorkach i shih tzu! Tych ras pełno jest chyba w każdym mieście. I to często zaniedbanych. :mad:

A tak BTW - sylwiaskalska, może pora zmienić nazwę galerii - nie widzę w niej Czorta! :shake::cool3:

Posted

[quote name='Vectra']rany jakie one są słodkie :)
a gdzie pieski mają kufy ? :evil_lol: ;)[/QUOTE]

Jak rozdawali kufy, to one stały po rozumek :evil_lol:

Posted

[quote name='Korenia']Jak rozdawali kufy, to one stały po rozumek :evil_lol:[/QUOTE]

hahahahah dobre to mój Lalek nie stał w żadnej kolejce - mały mój matołek . Musze wam powiedzieć że to jedyne małe psy do których się przekonałam bo przecież ja zawsze preferowałam duże psy. Ale one chodzą w weekendy po 6 kilometrów, biegają przy rowerze taki małe opakowanie , duchem ogromny pies. No gorzej z obroną ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']hahahahah dobre to mój Lalek nie stał w żadnej kolejce - mały mój matołek . Musze wam powiedzieć że to jedyne małe psy do których się przekonałam bo przecież ja zawsze preferowałam duże psy. Ale one chodzą w weekendy po 6 kilometrów, biegają przy rowerze taki małe opakowanie , duchem ogromny pies. No gorzej z obroną ;)[/QUOTE]

To Lalek stanął po coś innego, może serduszko czy dobre nogi o biegania :evil_lol:

Posted

do obrony , to Ty jesteś , moja miła :diabloti:

ja lubię rasy krótko-kufe .... bo śmieszną mają mimikę .... nie miałam do czynienia z gryfonikami .. ale moje love , to też bulwy francuskie ... dobrze że na razie mieć nie mogę , bo byłam bliska w nabyciu :evil_lol:

czasem doceniam , brak wielkości u staffika :) mogą spokojnie spać rozwalone , na przednim siedzeniu w samochodzie :cooldevi:

Posted

Ale maluszki wyrosły , cudowne są .

Kurcze ...powiedziałam kiedyś TZtowi że za kilkanaście lat jak zostaniemy sami ....bo za kilkanaście lat Ozzulka nie będzie z Nami już :( to kupię buldożka francuskiego , mopsa , albo boston terier ...ale teraz pomału do głowy jeszcze gryfoniki mi przychodzą ...tylko czy one się nadają dla osoby starsiejszej ...za kilkanaście lat będę mieć pod 60tkę :lol:

Posted

Alicja jak najbardziej pasują :)

A te zdjęcia pokazują charakter małych szkrabów :) gryfonik brabancki to taka lżejsza forma mopsa ;)

U mnie jak dobrze pójdzie przybędzie trzeci i to z daaleka ;) tylko zostane później bankrutem no ale zachcianki doobre kosztują ;)

Posted

[quote name='Vectra']do obrony , to Ty jesteś , moja miła :diabloti:

ja lubię rasy krótko-kufe .... bo śmieszną mają mimikę .... nie miałam do czynienia z gryfonikami .. ale moje love , to też bulwy francuskie ... dobrze że na razie mieć nie mogę , bo byłam bliska w nabyciu :evil_lol:

czasem doceniam , brak wielkości u staffika :) mogą spokojnie spać rozwalone , na przednim siedzeniu w samochodzie :cooldevi:

No bulwy są niesamowita to bulwa od znajomej hodowli cudeńko

Posted

[quote name='Alicja']No to za kilkanaście lat zgłoszę się do Ciebie do hodowli po gryfonika ;)[/QUOTE]

Nie ma sprawy masz to jak w banku :)

Vectra :) ja dlatego na razie zostane przy psach bo znając mnie to co nowy szczeniak to by zostawal u mnie hahahah

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Nie ma sprawy masz to jak w banku :)

Vectra :) ja dlatego na razie zostane przy psach bo znając mnie to co nowy szczeniak to by zostawal u mnie hahahah[/QUOTE]

ja też zawsze psy :) suczka była jedna , wprawdzie nierozmnażalna , zresztą chłopaki tysz , ale wolę płeć samczą :lol: