Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Souris - napisz coś więcej o Cibau :D .
Ostatnio jest reklamowana jako super premium (cokolwiek to w końcu znaczy :lol: ), a ja w to jakoś nie wierzę. Niezmiennie kojarzy mi się ona ze zwykłą karmą marketową. Co o niej sądzisz ? Od dawna Twój psiak ją je ? Jak na nią reaguje ? Jak się po niej załatwia ? Jaki ma skład wypisany na worku ?
Skrobnij coś w wolnej chwili, jeśli możesz :oops: .

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na stale raczej nie zamierzam karmic tą karmą, kupiłam bo pies juz nie mial nic do jedzenia, a szczerze mówiąc ciekawa byłam co to za karma. Faktycznie cena może nieco odstraszać, :lol: bo nie jest zbyt wysoka, ale jakościowo karma jest nawet niezła. Nie mam już opakowania, zwykle patrze na skład, czytam ile dawać i przesypuję do pojemników żeby mi nie wyschła. Mam ją od około 2 tygodni, i pies nawet dosyć chętnie ją je, kupki ma ładne a sierść to on ma od zawsze prześliczną cokolwiek bym mu nie dawała :wink: Taka właściwość mojego psa. Ogólnie nie jest najgorsza i jak mi kiedyś znów zabraknie to kupię ją znowu. Jedyna jej wada to to, że śmierdzi nieziemsko. :wink:

Posted

Nie wiem czy ktoś pisał o Eagle Pack.
Mają teraz w ofercie karmę z z sardeli, sardynek i łososia .
Moje psiaki tego jeszcze nie jadły, ale być może się skusimy ;)

Posted

Jostra - akurat holistic formula w dużych workach (czyli ta z rybką też) waży nie 15, a 13,62 kg. Dla klubowiczów jej cena to 183 zł, dla pozostałych - 263 zł.

Posted

Sabinka miała problemy z żołądkiem, chyba stąd ten brak apetytu ;) Ale apetyt znów jest :ylsuper:

ps. Coco, możesz mi podpowiedzieć, gdzie w Radomiu jest jakis fajny sklep z artykułami dla psów? Muszę boorkom prezenty kupić...

• 3 weeks later...
Posted

Moje od ponad roku sa na acanie lamb&rice, wlasnie zamierzalam kupic im purine pro plan z lososiem, bo za nim szalaly, ale zobaczylam acane z lososiem i ziemniakami, w calkiem przystepnej cenie (195 zl za 20kg, transport za darmo) - mial ktos juz ta karme?
Worki 4kg maja dopiero sie pojawic i kosztowac ok. 51zl.
A purina pro plan z lososiem 15+3kg+wiadro mam oferte za 185zl i darmowy transport (te 3kg moga byc inne, np. lamb&rice).

Posted

Ja łososiowy Pro Plan kupiłam właśnie ze względu na wiadro ;) Tylko niestet zapłaciłam trochę więcej :angryy: :lol:
A na mniejsze worki łososiowej Acany też czekam ;)

Posted

tufi napisał(a):
Moje od ponad roku sa na acanie lamb&rice, wlasnie zamierzalam kupic im purine pro plan z lososiem, bo za nim szalaly, ale zobaczylam acane z lososiem i ziemniakami, w calkiem przystepnej cenie (195 zl za 20kg, transport za darmo) - mial ktos juz ta karme?
Worki 4kg maja dopiero sie pojawic i kosztowac ok. 51zl.
A purina pro plan z lososiem 15+3kg+wiadro mam oferte za 185zl i darmowy transport (te 3kg moga byc inne, np. lamb&rice).
:crazyeye:gdzie tak tanio:-o

• 2 weeks later...
Posted

Alicjo - ta Purina z łososiem jest dostępna na Allegro za 174 zł z dowozem darmowym do domu. Sprzedaje ją jakiś hurtownik ze Śląska. Taniej już nie widziałem.

Posted

Wybierz tę karmę, która najlepiej służy Twojemu psu ;) . Załatw próbki lub najmniejsze opakowania tych karm, może któryś sklep rozważa mniejsze ilości i sprawdź, którą najbardziej pies preferuje oraz którą najlepiej przyswaja - oczywiście stosownie do wieku. Wtedy już możesz kupić duży worek :cool1: .

Posted

DamaKier napisał(a):
Słuchajcie, a te rybne karmy nadają się dla starców, czy raczej dla doroślaków???
Ja myslę, że tak ;) Swoje "zadatki na staruszki" ;) (owczarki poniemieckie w wieku ok. 8 lat) karmię zazwyczaj wersją L&R, czyki nie seniorem. Ale rybka też się przewinęła i pewnie sie jeszcze przewinie nie raz ;)