coco Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Souris - napisz coś więcej o Cibau :D . Ostatnio jest reklamowana jako super premium (cokolwiek to w końcu znaczy :lol: ), a ja w to jakoś nie wierzę. Niezmiennie kojarzy mi się ona ze zwykłą karmą marketową. Co o niej sądzisz ? Od dawna Twój psiak ją je ? Jak na nią reaguje ? Jak się po niej załatwia ? Jaki ma skład wypisany na worku ? Skrobnij coś w wolnej chwili, jeśli możesz :oops: . Quote
souris Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Na stale raczej nie zamierzam karmic tą karmą, kupiłam bo pies juz nie mial nic do jedzenia, a szczerze mówiąc ciekawa byłam co to za karma. Faktycznie cena może nieco odstraszać, :lol: bo nie jest zbyt wysoka, ale jakościowo karma jest nawet niezła. Nie mam już opakowania, zwykle patrze na skład, czytam ile dawać i przesypuję do pojemników żeby mi nie wyschła. Mam ją od około 2 tygodni, i pies nawet dosyć chętnie ją je, kupki ma ładne a sierść to on ma od zawsze prześliczną cokolwiek bym mu nie dawała :wink: Taka właściwość mojego psa. Ogólnie nie jest najgorsza i jak mi kiedyś znów zabraknie to kupię ją znowu. Jedyna jej wada to to, że śmierdzi nieziemsko. :wink: Quote
asher Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 A ja mam takiego niusa, że moje boorki kręcą nosami na Purinę z łososiem... Jeść jedzą, ale bez entuzjazmu. Quote
coco Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Oj! To niedobrze ! Gardzić tak szlachetną rybą ?! No co to ma znaczyć :D ?! Quote
jostra Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Nie wiem czy ktoś pisał o Eagle Pack. Mają teraz w ofercie karmę z z sardeli, sardynek i łososia . Moje psiaki tego jeszcze nie jadły, ale być może się skusimy ;) Quote
coco Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Tylko sporo kosztuje, nawet jak dla klubowiczów. Ale generalnie jest to bardzo dobra karma:) . Spróbować warto:flasings: !!! Quote
coco Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Jostra - akurat holistic formula w dużych workach (czyli ta z rybką też) waży nie 15, a 13,62 kg. Dla klubowiczów jej cena to 183 zł, dla pozostałych - 263 zł. Quote
jostra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 No to faktycznie sporo. Ale może kiedyś się skusimy ;) Quote
asher Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 A ja mam kolejnego niusa. Boorki wcinają Purinę, aż im sie uszy trzęsą :D I koopki lepsze, niż po Acanie - mniej, mniejsze i ciemniejsze... :D Quote
coco Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 To zmieniły wreszcie swój stosunek do rybki :) ? Quote
asher Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Sabinka miała problemy z żołądkiem, chyba stąd ten brak apetytu ;) Ale apetyt znów jest :ylsuper: ps. Coco, możesz mi podpowiedzieć, gdzie w Radomiu jest jakis fajny sklep z artykułami dla psów? Muszę boorkom prezenty kupić... Quote
tufi Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Moje od ponad roku sa na acanie lamb&rice, wlasnie zamierzalam kupic im purine pro plan z lososiem, bo za nim szalaly, ale zobaczylam acane z lososiem i ziemniakami, w calkiem przystepnej cenie (195 zl za 20kg, transport za darmo) - mial ktos juz ta karme? Worki 4kg maja dopiero sie pojawic i kosztowac ok. 51zl. A purina pro plan z lososiem 15+3kg+wiadro mam oferte za 185zl i darmowy transport (te 3kg moga byc inne, np. lamb&rice). Quote
asher Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ja łososiowy Pro Plan kupiłam właśnie ze względu na wiadro ;) Tylko niestet zapłaciłam trochę więcej :angryy: :lol: A na mniejsze worki łososiowej Acany też czekam ;) Quote
Polna Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 ja w przyszłym tygodniu doczekam sie 800gram Pro plan z łosiosiem dla szczenią lub dorosłych :) Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 tufi napisał(a):Moje od ponad roku sa na acanie lamb&rice, wlasnie zamierzalam kupic im purine pro plan z lososiem, bo za nim szalaly, ale zobaczylam acane z lososiem i ziemniakami, w calkiem przystepnej cenie (195 zl za 20kg, transport za darmo) - mial ktos juz ta karme? Worki 4kg maja dopiero sie pojawic i kosztowac ok. 51zl. A purina pro plan z lososiem 15+3kg+wiadro mam oferte za 185zl i darmowy transport (te 3kg moga byc inne, np. lamb&rice).:crazyeye:gdzie tak tanio:-o Quote
cuciola Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 moj Simba dalej wcina pro-plan z lososiem i az sie trzesie..a jaka piekna siersc! :lol: Quote
coco Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Alicjo - ta Purina z łososiem jest dostępna na Allegro za 174 zł z dowozem darmowym do domu. Sprzedaje ją jakiś hurtownik ze Śląska. Taniej już nie widziałem. Quote
DamaKier Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Zwariowałam- wybrać Acanę, Purinę, Eagle Packa czy może jeszcze coś innego??? Quote
coco Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Wybierz tę karmę, która najlepiej służy Twojemu psu ;) . Załatw próbki lub najmniejsze opakowania tych karm, może któryś sklep rozważa mniejsze ilości i sprawdź, którą najbardziej pies preferuje oraz którą najlepiej przyswaja - oczywiście stosownie do wieku. Wtedy już możesz kupić duży worek :cool1: . Quote
DamaKier Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Słuchajcie, a te rybne karmy nadają się dla starców, czy raczej dla doroślaków??? Quote
asher Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 DamaKier napisał(a):Słuchajcie, a te rybne karmy nadają się dla starców, czy raczej dla doroślaków???Ja myslę, że tak ;) Swoje "zadatki na staruszki" ;) (owczarki poniemieckie w wieku ok. 8 lat) karmię zazwyczaj wersją L&R, czyki nie seniorem. Ale rybka też się przewinęła i pewnie sie jeszcze przewinie nie raz ;) Quote
Polna Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 ja wreszcie jutro purinke odbieram, miesiąc czekałam :| Quote
Recommended Posts