Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i już sprawdziłem :D . Na stronie Trainera jest dokładnie wszystko to, co w ulotkach :D i jeszcze sporo więcej :D . Tylko ich adres mailowy nie działa :( . Zepsiuł sie ci cio :D ?

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asher :D ! Dlaczego Ciebie jeszcze tu nie ma :D ? Przecież karmisz rybką :D ? No co ?! Tylko ja tu będę pisał ?!
Pochwal się, jak ta rybka smakuje i w ogóle :wink: . Moja Niunia ma właśnie wielką chęć na rybkę....... :fadein:

Posted

Jeszcze za wczesnie na wnioski :wink: Ale moje boorki niejadki maja jakiś dziwny okres w życiu - chyba nawet trociny jadłyby z apetytem :roll: Dlatego kupiłam Purine z łososiem w ciemno, bo i tak wiadomo, że zeżrą :wink: Wrzuciłam im po garstce do miski, wchłonęły i chciały więcej :lol:

Póki co mogę napisac, że karma wonieje rybką. Mam najdzieję, że szybko dostanę szczelną puszkę :wink:

Kiedyms na pewno zakupimy Acanę z rybką :D

Posted

A propos :oops: ! Ile płaciłaś za 15 kg ? Cena jej troszkę ostatnio spadła, widziałem oferty tej najnowszej - sensitive za 174 zł + baniak gratis + przesyłka pod wycieraczkę gratis również :D . Ale o puszce mowy nie było :D .

Posted

Ja wam powiem, że jak jeszcze karmiłam Best Choicem i raz kupiłam właśnie z rybą to z ciekawości spróbowałam :oops: :oops: bo tak waniała, że chciałam sprawdzić czy smakuje jak ryba :lol: :lol:
No i smakowała :lol: :lol: jak ryba (co nie znaczy ,że mi smakowała :lol: )

Posted

Płaciłam sporo, 207 zł. Ale razem z puszką to sie opłaca, bo najtaniej widziałam tę karmę za 195 zł. A puszka na allegro ze trzy dychy kosztuje. Szczerze mówiąc przy zakupie karmy kierowałam sie opiniami... o puszce :lol: A te są świetne.

Arima, ale ześ mi smaka narobiła! Lecę skosztować! :lol:

Posted

To teraz z Asher zapoczątkowałyśmy nowy skuteczny sposób na wybór odpowiedniej karmy dla psa :lol: Nikt już nas nie oszuka jakimś tam opisem na worku :evilbat: :lol: Ryba ma smakować jak ryba, a jagnięcinka jak jagnięcinka :lol:
Trzebaby jeszcze zapoznać sie ze smakiem piór i wszystko będzie jasne 8)

Posted

No tak - tyle tylko, że aby spróbować norweskiego łososia trzeba będzie emigrować do Norwegii, po amerykańskego bądź kanadyjskiego ŚWIEŻEGO :evilbat: kurczaka tamże, a po nowozelandzką jagnięcinkę pielgrzymować aż do Nowej Zelandii :lol: . Aż strach pomyśleć co będzie, jak postanowicie spróbować prawdziwego tuńczyka lub kelpu z oceanu :lol: !!!

Posted

Myślałam że to jakieś nadzwyczajne zjawisko, kiedy Importer znanej firmy, na moich oczach pożarł lighta, żeby sprawdzić czy nie jest tłusty :o okazuje się że "wszystko co ludzkie nie jest nam obce"pełna podziwu za odwagę pozdrawiam.

Posted

ika07 napisał(a):
Myślałam że to jakieś nadzwyczajne zjawisko, kiedy Importer znanej firmy, na moich oczach pożarł lighta, żeby sprawdzić czy nie jest tłusty :o

Hahaha, to ci dopiero agresywny marketing :lol:

Posted

A ja nie widzę w tym nic dziwnego. Raz nawet specjalnie poprosiłam zagorzałego zwolennika pewnej karmy, żeby wobec tego sam ją zjadł jak taka cudowna. No niestety pan się nie dał przekonać i odszedł zniesmaczony moim chamstwem :lol: :lol: :lol: Mój brat kiedyś przeprowadził testy, miał do wypróbowania brzydziej pachnącego Royala i pięknie smakowicie pachnącego Hillsa. Royal mu posmakował Hillsa wypluł i potem sobie zęby mył. :lol:

A żeby nie byłol całkiem na temat karma rybna Cibau też nie jest najgorsza. Mój piesek ostatnio wcina i momentalnie skończyły się problemy, delikatnie mówiąc "bąkowe".

Posted

souris napisał(a):
A ja nie widzę w tym nic dziwnego.
Ja w sumie też nie. Mam takiego jednego kolegę, który notorycznie wyżera moim boorkom psie ciasteczka :evil: Jak go w gości zapraszam, to musze chowac psie smakołyki, bo tylko okruszki zostają 0X :lol: