Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i znów na wstępie przepraszam jeśli taki temat już jest jakby co to , powiedzcie gdzie tego szukac bo bardzo mi sie teraz przyda. otóż chciałąm się Was zapytać jakie są w Warszawie Kluby Psów Zaprzgowych, inaczej jakie kluby to wiem, gorzej adresy i telefony do nich, bo coprawda mam adresy i telefony ale zupełnie jakieś nie wiem skad bo dzwonie i to wcale nie sa dobre numery. poza tym jeśli ktoś z Was należy do jakiegoś to rzućcie info o tym bo chcę się przepisać do jakiegoś i niewiem gdzie i jak. pozdrawiamy: Agnieszka i Hexa

• 2 months later...
Posted

Tajraga, skontaktuj się z Krzysiem Dziurką z Husky Fan-u, on co prawa przez lata miał malamuty, ale teraz ma tez haszczaki, i zaczyna z nimi biegać, może będzie szukał towarzystwa.

edziurka@wp.pl ,

nr tel. 0504016774, 32 289-36-08

Posted

Tajraga, to ja kiedys pisałem o katowickich klubach, i o tym, że kiedyś mnie prezes Husky Fan zaprosił na trening, a jak się tam pojawiłem, to prawie nikt ze mną nie rozmawiał.

Tak sie zastanwiam - myślałem, że bliżej Ci do Polarexu (Rav). Trenują na Muchowcu, masz blisko.

Husky Fan pojawia się czasami na Murckach (Wzgórze Wandy - ja tam trenuję) - kontant do prezesa 606-992-005 (nie wiem czy aktualny).

Krzysiek Dziurka też należy do tego klubu, ale trenuje w okolicach Bytomia. Jego synek Daniel startuje z malamutami, natomiast on trenuje z leasingowymi haszczakami.

Jak chcesz, to możemy spróbować podpiąć Tajrę do moich (naszych jak by powiedziała moja lepsza połowa) psiaków.

Trenuję na Wzgórzu Wandy w soboty i w niedziele.

Brzmi to jak propozycja, no ale ... :wink:

Posted

U mnie nawet w proniemu kilkudzeisieciu km nic :( W miescie sa w sumie 4 haszczaki, i jak naraazie tylko jeden z wlascicile jest osoba,ktora poswieca jemu czas..ale co do innego to sieokaze,jest jescze mlodziutki ..aha, i chce byc caly czas na dworze :D

Posted

Tajraga masz jaki problem? :[ nikt z klubu nie powiedzial ze nie chcemy starych psow, w lublincu spytalas sie czy mozesz podpiac Tajre do wozka i odpowiedzielsimy Ci ze nie ma problemu, wiec wciskaj kitu i ine opowiadaj takich glupot, dobra? bo czegos takiego nie lubie :[

a co do informowania o treningach fakt czasami zapominam (czasami sam zaponmam kiedy mam trenig) przynaje sie bez bicia ale jesli ktos jest zainteresowany to sie sam spyta a nie czeka z zalozonymi rekami

z mila checia zobacze Tajre podpieta do wozka . tym bardziej ze starsze psy podpinamy do dopiero co poczatkujacych psow zeby sie nauczyly biegac i prosze bez pisania takich glupot, ok?

Posted

co do trenowaniazmienilismy system, obecnie trenujemy dluzsze dystnse przez2 dni w tygodniu natomiast w pozostale dni trenujemy indywidualnie , j

jk sie nie mam denerwowac!!!!! jak masz jakiess pretensje do mnie to napisz mi je na maila a nie na forum

Posted

ja niedlugo tez musze sie rozejrzec za partnerem lub partnerka do treningow dla Nayuki, ale w okolicy nie widze zabardzo chetnych, cale rodzenstwo mojej suni watpie ze bedzie biegac ta bardziej na serio, raczej troche po polach albo w kojcu........