Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super Wasze psiska sie bawily, szkoda ze mnie nie bylo hehe :D nie mam za bardzo jak dojechac..
A ja dzisija bylam na jurze naszej, piękna pogoda byla, juz tu pisalam jak sie tam fajnie psy potrafia wylatac, wrzuce kilka zdjec i zapraszam kiedys ;)

A to jest psica w listopadzie wyciagnieta ze schronu naszego, najszczesliwszy pies na swiecie hehe ;)

Posted

Ja jezdze praktycznie na zamek, tam z tylu, duzy fajny teren jest ;) Tylko czasem quady jezdzą:diabloti:
Tam wlasnie sa takie gorki usypane dla rowerow/quadow chyba..
Sniegu juz praktycznie nie ma, tylko kilka takich kaluzy snieznych, tak to bylo sucho. A psy jak sie zmachaly to na sniegu sie rozwalaly bo troche chlodniej przynajmniej hehe :D
Ja tam jezdze jak jest cieplo i fajna pogoda praktycznie co tydzien w niedziele..

Posted

Dziś byłam na spacerze koło Alei Brzozowej. i wcale nie mam tam tak daleko jak myślałam ;p w każdym razie myślę, że nie dalej niż na komunalny. Więc może byśmy się kiedyś spotkały? ;) tylko jak się trochę cieplej zrobi... Bo teraz taki wiatr i wgl... chciało mi Jaskiera zdmuchnąć xD

Posted

Wybiera się ktoś jutro na spacer na Aleję Brzozową? Aa, no i jeszcze jedno na przyszłość. gdzie jest ten Wilka Lasek? Tam prosto się idzie Aleją Brzozową i jest, czy gdzieś trzeba skręcać?;p

Posted

ech, Jaskier teraz dojrzewa i taki nieposłuszny...;/ Więc jak będą spotkanka to najpierw trochę z nim poćwiczę i dopiero spuszczę...
a tak wgl, to przedwczoraj na spacerze Jaskiera zaczął gonić DON (bez właściciela), masakra...;/ chociaż w sumie nic się nie stało ;)

Posted

Oj oj skąd ja to znam Gosiu, okres dojrzewania kosztował mnie sporo nerwów. Ale praca z psem popłaca i kiedy Nuli skończyła się cieczka okazało się że jest super grzecznym psem. A luzem biegających psów niestety nie brakuje! Ja co rusz natykam się na takei stfory! Wczoraj np z posesji wyszedł DOG NIEMIECKI, wielki jak ciele, my w tył zwrot i fruuuu. Życzę cierpliwości z Jaskrem :)

Posted

To jak pasuje komuś?
tylko, że jest kilka ale... Jutro jadę na basen an 14, więc w domu muszę być najpóźniej o 13. ale niedzielę mam całą wolną ;)
No i jest pewien problem... Na Bałtyku, Kartuskiej i koło komunalnego Jaskier ładnie przychodzi. A w Alei Brzozowej przede mną ucieka! Więc jak będzie spotkanie to przyjdę, zeby poćwiczyć z nim na lince trochę dalej od psów. potem ewentualnie puszczę go z przyczepioną cały czas smyczą (wtedy nie ucieka).

To jak, może ktoś?

• 1 month later...
Posted

Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi:

Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE

Miejsce: Bobolin koło Darłowa

Data: 5-11 lipca 2010 r.

Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba

Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba

Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy)

ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3:

Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...