Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie pomyliłam... wiesz gdzie jest Ruska? i wiesz gdzie jest Legnicka? Kartuska to boczna od Legnickiej... jest mniej więcej na przeciwko Ruskiej. kojarzysz? to nowa uliczka, niedawno tak tylko polna drużka była, więc w internecie może jej nie być... teraz parę domów tam wybudowano... a obok jeszcze (bo myślę, ze niedlugo wytną, żeby działki zrobić) są lasy ;) takie małe... no, ale dobra, jak nie wiesz gdzie to, to nie ma co ;p pasuje Ci w niedzielę albo w przyszłym tygodniu?(komunalny) jeśli tak to o której? no i czy masz na myśli tą piaskownię? ;p

Posted

kolo legnickiej to ja mieszkam ;p
chyba ja kojarze,ale tam to jest pare drzew przeciez;D
Mi pasuje codziennie do poludnia:)Ja mieszkam niedaleko komunalnego:)A Ciebie to kojarze Gosia;D Bylas kiedys z piesem w tym sklepie zoo kolo przystanku chyba:)

Posted

Oczywiście ja tam co chwilę bywam ;) A ja Cię nie kojarzę, widzisz jaki skandal xD :eviltong:
Ty się uczysz jeszcze? chodzisz do 13-stki?
No to niedziela o...? 9.30? i gdzie się dokładnie spotkamy?

Posted

ratunku!!! Tosia z mojego podpisu właśnie leży na stole, ma zagrażający życiu PRZEŁOM TARCZYCOWY. Potrzebna pomoc finansowa na skomplikowane wyprowadzanie z przełomu. Błagam, zajrzyjcie!

Posted

:multi:Wrocilismy:D
Gosia jest super osobka swietnie uswiadomiona o R-R:multi:
Pierwszy raz spotykam tak mloda osobe a taka fajna:lol::cool3:
Niestety fotek brak bo aparaty nam padly:shake::oops:
Ale piesy szesliwe,moj sie nadawal tylko do prania:evil_lol::eviltong:

Posted

Ach dziękuję, jak miło ;)
A ja w sumie pierwszy raz spotkałam się z kimś sporo starszym kto nie traktował mnie z góry 'bo i tak nie zrozumiem...'

O dziwo nie musiałam kąpać Jaskiera;p i jeszcze potem poszłam z starszym na spacer... wybiegał się psiur za wszystkie czasy ;D

Trzeba się będzie jeszcze kiedyś spotkać, nie? :P Może z cockerem...? czy za bardzo żywiołowy? ;p

Posted

Fajnie dziewczyny, ale gdzie te zdjęcia?:mad:może kiedyś zrobimy spotkanko większe? MOja Nula z Bezą od Eriu i wasze psiaki? Hheheh Problem gdzie i kiedy:razz: bo z tym największy problem. Mój Tz nie chce już ciągle słuchać o psach:eviltong: a Dorotka ciągleeeeeeeeeeeeee zabiegana:roll:

Posted

No, strasznie mi źle z tego powodu, Sylwia :(, ale wtorek jak najbardziej aktualny, tylko daj znać kiedy :). Ja czasowo wyrabiam tylko we wtorki, piątki i niektóre weekendy.

Posted

My z północy , czyli drugi koniec miasta, i to na dodatek północny kraniec północy;). Lasek Aniołowski i łąki to prawie mój drugi dom!!!:eviltong: A chwaliłam się że byliśmy w Górach Stołowych w tym tygodniu? Ach dziewczyny, co to była za wyprawa:loveu: Psica sprawdziła się w 100 procentach. Byliśmy w gospodarstwie agro, gdzie było pełno dziwnych zwierząt, dziki, daniele, struś i inne ptactwo. Nula miała ubaw po same koniuszki wąsików!!!! A szlaki cud miód i malina:p

Posted

To moze dziewczyny spotkamy sie na wilka lasku?:cool3:
Kazdemu prawie bedzie pasowac bo po srodku hihi a tereny tez tam sa fajne:cool3:
Ja na razie poki nie pracuje mam sporo czasu hihi;)

Gosia noo wezme spaniela tym razem bo jamnik jakis nie socjalny:oops:
Poszedl spac pozniej i tyle,taki to leniwiec:roll: