Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam drogie Panie i Panienki, Zgłaszam się zwarta i gotowa. Umawiajmy się, póki znów nie zdmuchnie kolejną z nas sprzed nosa. A w ogóle to działo się coś? widziałyście się. Gadać mi tu jak na spowiedzi. Moja psica wynudziła się za wszystkie czasy, także pokłady energii nowe w nas drzemią

Posted

Nie, temat jakoś ucichł ;), więc niczego nie przegapiłaś. Ja się piszę z Bezą w piątek na spacer, tylko tak jakoś o 13 znów, bo potem nie ma mnie przez cały weekend.

Posted

Obie mieszkamy w okolicach lasku aniołowskiego, więc tam nam najbliżej. Jeśli nic się nie zmieni, to widzimy się jutro koło 13. Spotkanie koło podstawówki z nowym boiskiem. Zapraszamy

Posted

A my byliśmy dzisiaj na spacerze w okolicach Ostrężnika-4,5 h. Wysiedli wszyscy, psica padła na pysk. Ale nie polecam tej trasy, przynajmniej dla nas była kiepska, dużo idzie się w okolicach lub wzdłuż drogi, dużo zabudowań i wsiowe burki zrywające się z łańcucha i chcące zjeśc moją śliczną psicową panienkę, oczywiście TZ nas bronił, bo on agresor straszny :diabloti: z niego. No ale kilka takich akcji i zrobiło sie nieprzyjemnie. Nie ma jak Sokole Góry, cud miód i malina, szlaki super, brak zabudowań, drogi daleko. CZy ktoś jeszcze zna jakieś fajne miejsca spacerowe w okolicach Częstochowy?

Posted

nuleczka napisał(a):
A my byliśmy dzisiaj na spacerze w okolicach Ostrężnika-4,5 h. Wysiedli wszyscy, psica padła na pysk. Ale nie polecam tej trasy, przynajmniej dla nas była kiepska, dużo idzie się w okolicach lub wzdłuż drogi, dużo zabudowań i wsiowe burki zrywające się z łańcucha i chcące zjeśc moją śliczną psicową panienkę, oczywiście TZ nas bronił, bo on agresor straszny :diabloti: z niego. No ale kilka takich akcji i zrobiło sie nieprzyjemnie. Nie ma jak Sokole Góry, cud miód i malina, szlaki super, brak zabudowań, drogi daleko. CZy ktoś jeszcze zna jakieś fajne miejsca spacerowe w okolicach Częstochowy?

Jura! :D :]

Posted

Niop, Jura Jurze nierówna, bywają miejsca fajne, przefajne i niefajne, a za daleko jechać to i dnia nie starczy, coś o tym wiem bo dzisiejszym dniu. Nie dość że sama czewa delikatnie mówiąc taka se, to jeszcze okolice też średnie, a ile można jeździć w jedno miejsce?Matko , chyba kupię sobie domek z własnym stawem, lasem i łąkami, będzie luz bluz (marzenia). A łączki koło lasku Aniołowskiego pełne zboczuchów:mad:Takie jaja:crazyeye::crazyeye::smhair2:

Posted

We wrześniu byłam w fajnym ośrodku w Zaborzu - tam mają za ośrodkiem wysuszone jezioro plus lasy i ogólnie okolice przed ponoć też są warte spacerów (to są okolice Poraja).
Sylwia, znów jakieś niemiłe doświadczenia pod lasem? ;)

Posted

Znalazłam ten osrodek na mapie, może być fajnie. NIc nowego zboczonego pod laskiem, chociaż ten gościu, co go widziałyśmy w tym kombi, na 90 procent to był ten sam!!!:mad: kręcił się w okolicy dłuższą chwile, ale ja tak się na niego gapiłam:crazyeye:, że odjechał:multi:

• 1 month later...
Posted

oo dopiero teraz znalazłam taki wątek :D Jestem z Częstochowy i mam dwie foxterierki ;) A na dluzsze spacery to zazwyczaj do Olsztyna jadę, włąśnie jutro się wybieram:razz:

Posted

ooo Super, my tez często jeździmy w tamte okolice, mijamy zamek i jedziemy pare metrów dalej do lasku w sokolich górach. W okolicach zamku jeszcze nie byliśmy, dletego chętne jesteśmy....po cieczce....która trwa wydaje mi się już lata całe......