KarolinkaAndRoni Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Niewierze ze z Cze-wy jestesmy tu tylko my!!! Quote
mosii Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Obok piekarni Majami. A Ty skąd jesteś? Od wielu mieiecy szukam kogoś z Cz-wy i nic :-? Quote
KarolinkaAndRoni Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 ja jestem z Parkitki w sumie nie az tak daleko ale wiem gdzie jest piekarnia Majami i na nogach troche daleko ale moze spotkamy sie gdzies w polowie drogi tam sa pola wiec psy sie wybiegaja.Jesli moge spytac ile masz lat albo do jakiej szkoly chodzi?? Quote
KarolinkaAndRoni Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 do mnie napisala dziewczyna z Czestochowy ktora ma golden retriver i jest chetna do spotkania tylko ze jej suczka bedzie miala cieczke teraz wiec spotkanie narazie niema sensu:) Quote
mosii Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Możemy się spotkać ale na razie nie mam auta więc wolałabym u mnie. Po pierwsze- dobrze znam moje okolice więc bezpieczniej. 2. Mopsy aż takimi piechurami nie są :) (są ale nie bardzo mogą ) :D Quote
KarolinkaAndRoni Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Wlasnie ja auta niemam (ani prawka) moj Roni pewnie by doszedl do Ciebie na nogach tylko gorzej zemna .Nawet zaden autobus odemnie tam niejedzie:( Quote
KarolinkaAndRoni Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 niemartw sie teraz troche wolnego moze bedzie ktorego popoludnia cieplo to dam znac i wybiore sie na dlugi spacer do Ciebie:) Quote
KarolinkaAndRoni Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Wlasciwie nawet niewiem czy jestes kobieta czy mezczyzna ani ile masz lat itd moze napiszesz cos o sobie? Quote
KarolinkaAndRoni Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hej Mosii jak tam Twoje mopsiki? zaczely sie warjacje na sniegu?? Quote
2Monika2 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 odkopałam ten wątek...:cool3: to jednak sa jacyś miłośnicy psów w Częstochowie, bo myślałam, że sama jestem :p Quote
Dominika1987 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja w sumie nie z Częstochowy, ale mam godzinkę drogi do tego miasta, więc jakby co, to moge przyjechać na jakies spotkanko :D Quote
Fioletowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Coś kiepsko, z chętnymi na spacerki w Czwie, a tu już ostatnia szansa przed srogą zimą:evil_lol: A może jednak znajdzie się ktoś chętny??? Liczymy na odzew:roll: PS; Wielkośc kumpli preferowana średnio-duża, bo moja sucz sporawa jest i zupełnie nieświadoma swojej siły:evil_lol: Quote
ARISEK Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Fioletowa napisał(a):Coś kiepsko, z chętnymi na spacerki w Czwie, a tu już ostatnia szansa przed srogą zimą:evil_lol: A może jednak znajdzie się ktoś chętny??? Liczymy na odzew:roll: PS; Wielkośc kumpli preferowana średnio-duża, bo moja sucz sporawa jest i zupełnie nieświadoma swojej siły:evil_lol: my często biegamy, tzn Aris biega a my spacerujemy za Pegazem na Mirowie lub w okolicy kamieniołomu......... tam sie cztery łapy tak wyszaleją, że po powrocie długo nie chcą się ruszyć z miejsca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zapraszamy na spacerki:multi: Quote
kathe Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 jest mnostwo zwariowanych psow a czasami mozna spotkac zakreconych wlascicieli my sie spotykamy o 19 na tylach politechniki tam psy graja w pilke albo sie bawia :) i drugie spotkanie tez na tylach politechniki na zamknietym parkingu ale dla spoznialskich czyli ok 20:) teraz jest troche zimno wiec jest maly problem ale ci najwytrwalsi sa:) pozdrawiam ps moj pies lubi wszystkie psy:) Quote
Fioletowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kathe, codziennie jesteście? Czy w jakieś określone dni? My mieszkamy na Tysiącleciu ( tej części na wprost polibudy), więc mamy bliziutko i chętnie byśmy wpadły się przywitać, i jakieś nowe psiaki poznać bo sucz trochę znudzona "bezpsimi " spacerkami. pozdrawiam PS: czy za polibudę można dojśc od strony AK??? Czy trzeba jakoś na około? Quote
papisia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ARISEK napisał(a):my często biegamy, tzn Aris biega a my spacerujemy za Pegazem na Mirowie lub w okolicy kamieniołomu......... tam sie cztery łapy tak wyszaleją, że po powrocie długo nie chcą się ruszyć z miejsca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zapraszamy na spacerki:multi: Oooo ale spotkanieee :crazyeye: Arisek pamięta Sabusie?? :cool3: U pani doktor sie czasami spotykają :evil_lol: I nie prawda ze w Czewie nie ma miłośników :eviltong: Są tylko, że jakoś się zgadać nie mogą :roll: Quote
papisia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 wątek umarł?? w niedziele szykuje się spotkanie labów ;) jak coś proszę pisac:D Quote
KarolinaS. Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja na jakiś spacero jestem chętna, ale labradora nie posiadam niestety ... :lol: Quote
Jarek_Soja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Siostro! Adrenalina w serce! Teraz defibrylator! Reanimuję wątek! Jacyś chętni na wspólne psacery z Częstochowy i okolic? Quote
Jarek_Soja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Chętnie :) Na razie wesołych świąt! Może jakiś psacer po świątecznym obżarstwie? :eviltong: Quote
Shetanka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 O ja jestem jak najbardziej za :cool3: tym bardziej że wolne :loveu: A gdzie? dalej za politechniką? Quote
Recommended Posts