Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem z Parkitki w sumie nie az tak daleko ale wiem gdzie jest piekarnia Majami i na nogach troche daleko ale moze spotkamy sie gdzies w polowie drogi tam sa pola wiec psy sie wybiegaja.Jesli moge spytac ile masz lat albo do jakiej szkoly chodzi??

Posted

Możemy się spotkać ale na razie nie mam auta więc wolałabym u mnie. Po pierwsze- dobrze znam moje okolice więc bezpieczniej. 2. Mopsy aż takimi piechurami nie są :) (są ale nie bardzo mogą ) :D

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...
Posted

Coś kiepsko, z chętnymi na spacerki w Czwie, a tu już ostatnia szansa przed srogą zimą:evil_lol:
A może jednak znajdzie się ktoś chętny???
Liczymy na odzew:roll:
PS; Wielkośc kumpli preferowana średnio-duża, bo moja sucz sporawa jest i zupełnie nieświadoma swojej siły:evil_lol:

Posted

Fioletowa napisał(a):
Coś kiepsko, z chętnymi na spacerki w Czwie, a tu już ostatnia szansa przed srogą zimą:evil_lol:
A może jednak znajdzie się ktoś chętny???
Liczymy na odzew:roll:
PS; Wielkośc kumpli preferowana średnio-duża, bo moja sucz sporawa jest i zupełnie nieświadoma swojej siły:evil_lol:

my często biegamy, tzn Aris biega a my spacerujemy za Pegazem na Mirowie lub w okolicy kamieniołomu......... tam sie cztery łapy tak wyszaleją, że po powrocie długo nie chcą się ruszyć z miejsca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zapraszamy na spacerki:multi:

• 1 month later...
Posted

jest mnostwo zwariowanych psow a czasami mozna spotkac zakreconych wlascicieli
my sie spotykamy o 19 na tylach politechniki
tam psy graja w pilke albo sie bawia :)
i drugie spotkanie tez na tylach politechniki na zamknietym parkingu ale dla spoznialskich czyli ok 20:)
teraz jest troche zimno wiec jest maly problem
ale ci najwytrwalsi sa:)
pozdrawiam
ps moj pies lubi wszystkie psy:)

Posted

Kathe, codziennie jesteście? Czy w jakieś określone dni?
My mieszkamy na Tysiącleciu ( tej części na wprost polibudy), więc mamy bliziutko i chętnie byśmy wpadły się przywitać, i jakieś nowe psiaki poznać bo sucz trochę znudzona "bezpsimi " spacerkami.
pozdrawiam
PS: czy za polibudę można dojśc od strony AK??? Czy trzeba jakoś na około?

Posted

ARISEK napisał(a):
my często biegamy, tzn Aris biega a my spacerujemy za Pegazem na Mirowie lub w okolicy kamieniołomu......... tam sie cztery łapy tak wyszaleją, że po powrocie długo nie chcą się ruszyć z miejsca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zapraszamy na spacerki:multi:

Oooo ale spotkanieee :crazyeye: Arisek pamięta Sabusie?? :cool3: U pani doktor sie czasami spotykają :evil_lol:

I nie prawda ze w Czewie nie ma miłośników :eviltong: Są tylko, że jakoś się zgadać nie mogą :roll:

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...