Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdzies, kiedys w necie natknelam sie na piekne zdjecia grzywaczy w ruchu w porownaniu do koni czytej krwii arabskiej, zdaje sie.

Czy moze ktos mi pomoc te stronke odnalezc?

Bardzo mi na tym zalezy.

Posted

Choc wiem ze zbanowalas naszego grzywomaniaka to odpisuje wejdz na :grzywacze. toplista. pl. tam fotek multum Poker reproduktor ma zdjecia w ruchu ... zaznaczam nie mam osobiscie nic wspolnego z ta hodowle tylko widzialam te zdjecia w innym topiku i w jakims konkursie cos tam zdobyly

Posted

[quote name='PATIszon']Gdzies, kiedys w necie natknelam sie na piekne zdjecia grzywaczy w ruchu w porownaniu do koni czytej krwii arabskiej, zdaje sie.

Czy moze ktos mi pomoc te stronke odnalezc?

Bardzo mi na tym zalezy.

Ja mam takie tylko zdjęcia : golasek-konik

i PP-afgan

Czy o coś takiego Ci chodziło ??

Posted

Tak tak tak!!!
bardzo Ci dziekuje, juz wyjasniam po co mi to.

Otoz na konskim forum ktos wrzucil to zdjecie i artykul o najbrzydszym psie na swiecie . To taki starusienki golasek.

Wszyscy tem sie krzywia jaki brzydki i w ogole jak mozna trzymac takie brzydkie psy, wiec chce im dla porownania wrzucic to zdjecie z koniem.

Nie bez powodu chyba porownuja grzywacza do najpiekniejszej rasy koni, prawda? :wink: