PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Gdzies, kiedys w necie natknelam sie na piekne zdjecia grzywaczy w ruchu w porownaniu do koni czytej krwii arabskiej, zdaje sie. Czy moze ktos mi pomoc te stronke odnalezc? Bardzo mi na tym zalezy. Quote
Agama Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Choc wiem ze zbanowalas naszego grzywomaniaka to odpisuje wejdz na :grzywacze. toplista. pl. tam fotek multum Poker reproduktor ma zdjecia w ruchu ... zaznaczam nie mam osobiscie nic wspolnego z ta hodowle tylko widzialam te zdjecia w innym topiku i w jakims konkursie cos tam zdobyly Quote
Jolka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='PATIszon']Gdzies, kiedys w necie natknelam sie na piekne zdjecia grzywaczy w ruchu w porownaniu do koni czytej krwii arabskiej, zdaje sie. Czy moze ktos mi pomoc te stronke odnalezc? Bardzo mi na tym zalezy. Ja mam takie tylko zdjęcia : golasek-konik i PP-afgan Czy o coś takiego Ci chodziło ?? Quote
maga18 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 na moje skromne oko to Pati rozchodzi sie o INKE Vivarium w ruchu :D Quote
maga18 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Inka jest tu http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25601&postdays=0&postorder=asc&start=195 a inne konie i porownania do koni tu i na nastepnej stronie http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25601&postdays=0&postorder=asc&start=90 Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Tak tak tak!!! bardzo Ci dziekuje, juz wyjasniam po co mi to. Otoz na konskim forum ktos wrzucil to zdjecie i artykul o najbrzydszym psie na swiecie . To taki starusienki golasek. Wszyscy tem sie krzywia jaki brzydki i w ogole jak mozna trzymac takie brzydkie psy, wiec chce im dla porownania wrzucic to zdjecie z koniem. Nie bez powodu chyba porownuja grzywacza do najpiekniejszej rasy koni, prawda? :wink: Quote
maga18 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 PATIszon napisał(a): Nie bez powodu chyba porownuja grzywacza do najpiekniejszej rasy koni, prawda? :wink: Prawda 8) Quote
AngelOfDeath Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 maga twoja pamiec mnie powala :lol: :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 a teraz cos od ress , skoki przez plotki (grzywacze) i jeszcze jedno chod Quote
AnkaW Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Tyle pieknych zdjęć mają i do tej pory były ukrywane ? :nono: Fantastyczne :lol: Quote
Recommended Posts