00000 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Skiper i indycza parówka, czyli o tym, jak hrabia Herbu Zadora dostal resztki z pańskiego stołu i nimi pogardził....:evil_lol: Hmmmm... co my tu mamy.... No nie wiem... czy to się je?? Paskudne to wasze żarcie...:evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pagaj napisał(a):Skiper i indycza parówka, czyli o tym, jak hrabia Herbu Zadora dostal resztki z pańskiego stołu i nimi pogardził....:evil_lol: Hmmmm... co my tu mamy.... Paskudne to wasze żarcie...:evil_lol: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:trafnie to Skiperek określił;) Quote
Elizusiek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 śliczne zdjęcie i nie mniej śliczny piesio :loveu: głaskanko od nas :lol: Quote
Bila Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No kurka, to się wujek zdziwi, jak zobaczy, że mały tak jakby zmężniał czy cuś:razz: Quote
00000 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 sylrwia napisał(a):Ojej ale on juz wielki :crazyeye: Jakie to dziwne, prawda?? :evil_lol: Elizusiek napisał(a):śliczne zdjęcie i nie mniej śliczny piesio :loveu: głaskanko od nas :lol: Bardzo dziękujemy i wzajemnie :lol: Bila napisał(a):No kurka, to się wujek zdziwi, jak zobaczy, że mały tak jakby zmężniał czy cuś:razz: W sobotę jezdymy w Poznaniu na weselu (niejakiego Figaro ;) ) Ale nie mam pojęcia, czy uda nam się spotkać... Nawet nie wiem, czy ze psem, czy beze psa jedziemy (na pewno wiem, że bez Michała, bo jemu z opery najbardziej żyrandol się podobał...;) ) Bedymy w kontakcie. Quote
Bila Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :lol: Skipciu na weselu, i to Figara:loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ależ on ma niebiańskie podniebienie..byle czego nie je! Cudny:cool3: Quote
sylrwia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pagaj ale Wasza galeria pajęczynami zarasta. :roll: Quote
Bila Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No właśnie, maupo, dawaj jakieś foty. Niedługo zapomnę, jak mały wygląda. :angryy: Quote
cuciola Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 fotki nowe! my tez czekamy na Skpciowa czekoladke :) Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ale on jest śliczny i ma wspaniały kolorek :) Quote
jo-jo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Martuś Mazurków dwie tony, jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego, wesołego zająca co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana oraz mokrego ubrania w dzień polewania. Quote
Kati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego zająca co się śmieje bez końca Szczerbatego barana co beczy z rana pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzien polewania. Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Malutki baranek ma złote różki pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki gdy nikt nie widzi chorągiewką buhja i beczy cichutko - Wesołego Alleluja !!! Quote
00000 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Jutro mija dokładnie rok, kiedy pożegnaliśmy Pagaja. Tęsknię za nim wciąż. Każda minuta radości i miłości, którą dzielę ze Skiperem budzi falę ciepłych wspomnień. Wspominam więc: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Pagaj']Jutro mija dokładnie rok, kiedy pożegnaliśmy Pagaja. Tęsknię za nim wciąż. Każda minuta radości i miłości, którą dzielę ze Skiperem budzi falę ciepłych wspomnień. Wspominam więc: Marta to cudowne....................................ale i tak poleciały mi lezki:-( Quote
anetta Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Boze, piekne, po prostu piekne...:placz::placz::placz: Jesli byla tam muzyka to bylo to pewnie jeszcze bardzije przejmujace :placz: Niestety ja nie mam glosnikow. Quote
00000 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Gdyby ktoś miał problemy z obejrzeniem tego filmiku - tu jest link do YouTube. (no trzeba troszkę poczekać, aż się załaduje:() http://www.youtube.com/watch?v=l6tYCYIuH4s Tak, jest tam muzyka.. "Somewhere over the rainbow" Quote
Agga Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Marta boże trafiłas na moj kiepski nastrój . Nie trzeba było mi dużo. Te zdjęcia ta muzyka...jak mam przestać płakać...:-( Marta mogłabyś dla mnie takie coś z Sarcią zrobić??? Quote
Justa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 aż trudno uwierzyć, że to już rok... łezka pociekła. dla pagajka [*] Quote
Recommended Posts