Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro umawiam się na następną serię zdjęć RTG.
Po Skiperze widać, że go nie boli. Nie kuleje i dziś śmiałam się głosno do siebie na środku pustego parku, bo mój pies, na smyczy (mamy flexi), biegał wokół mnie w dzikim galopie dookoła, jak kucyk na wybiegu.... :evil_lol:

Posted

[quote name='Pagaj']Jutro umawiam się na następną serię zdjęć RTG.
Po Skiperze widać, że go nie boli. Nie kuleje i dziś śmiałam się głosno do siebie na środku pustego parku, bo mój pies, na smyczy (mamy flexi), biegał wokół mnie w dzikim galopie dookoła, jak kucyk na wybiegu.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz tylko siodło i krasnoludki moga ujeżdżać;)

Posted

[quote name='Pagaj']A to świeża wiosenna zieleń w parku nieopodal naszego domu:

Piękny rotundowy kościół:

Ale nadal jestem przystojny! :p

Śliczności moje...:loveu:

Eksploruję świeże pokrzywy...:lol:

piekne foty , nie wspomne ze obiekt interesujacy i intrygujacy:diabloti:

Posted

Melduję posłusznie, że Skiper ma wizytę przesuniętą o tydzień.

Tak mi chodzi tez po głowie, żeby mu od razu USG zrobić, jak będzie śnięty, żeby mu jajka poszukac w brzuchu...

Jak wyzdrowiejemy, to przyjedziemy do Poznania, do Bilba, niech sobie poganiają chłopaki.
Ja sama stęsknionam niemożebnie za jego właścicielką i jej egzotycznymi czerwonymi winami...:evil_lol:

I w ogóle, jak ja was długo nie widziałam... mam wrażenie, że u Lazy w Szczecinie z pół wieku temu byłam, o Opolu i kluskach śląskich Aggi nie wspomnę...:evil_lol:

Z Alą Rydzewską ostatnio w Katowicach na wystawie - zresztą z całą zgrają z południowej Polski też :lol:

Katowice 2006 :evil_lol:

i zdjęcie TZ Wind ze spodka:

Ps. Skiper zaczyna remont generalny przedpokoju.
Dzisiaj zeżarł jedną listwę przypodłogową.

Posted

[quote name='Pagaj']
Jak wyzdrowiejemy, to przyjedziemy do Poznania, do Bilba, niech sobie poganiają chłopaki.
Ja sama stęsknionam niemożebnie za jego właścicielką i jej egzotycznymi czerwonymi winami...:evil_lol:

Właścicielka biszkopta też stęskniona. Winko czeka:cool3: :cool3: :cool3:.

Waszeczko, jakaś Ty markowa:evil_lol:

Posted

I w ogóle, jak ja was długo nie widziałam... mam wrażenie, że u Lazy w Szczecinie z pół wieku temu byłam, o Opolu i kluskach śląskich Aggi nie wspomnę...:evil_lol:

Pagaj no wiesz zawsze mozesz zapakować się w pociag...

Posted

[quote name='malawaszka']hahahah ale zajrzałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wszystkieśmy markowe dziewczyny... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (Truskawa, Malawaszka i Pagaj)
Nie zapomnę nigdy tej głupawki, brzuch ze śmiechu mnie trzy dni bolał...

[quote name='Bila']Właścicielka biszkopta też stęskniona. Winko czeka:cool3: :cool3: :cool3:.

My czekamy aż Skiper dostanie pozwolenie na swobodne harce, cholera, w życiu bym nie pomyślała, że uraz stawu goi się tak długo...
W każdym razie gorzowskich pączków przywieziemy dwa razy tyle! :lol: :lol: :lol: (Coby na kolację Twojej mamy nie rzucać się jak wygłodniałe sępy...;) :lol: )

[quote name='Agga']Pagaj no wiesz zawsze mozesz zapakować się w pociag...
Aaaaaaaaaa!!!!!! Bo się rozklejam.....
Bardzo bym chciała...:roll:

Aguś - ucałuj mamę :multi:

[quote name='LAZY']Świetnie sie zapowiada ten remont!:evil_lol:
Nic nie mów....
Mam nadzieję, że do elektryki się skubaniec nie dobierze, bo to byłaby katastrofa (przede wszystkim dla niego).
Artystyczne dziury w ścianach - proszę bardzo, zjadanie chodniczka - jak najbardziej, listwy przypodłogowe - sama radość! Ale gniazdka z prądem lepiej żeby nie ruszał....

Posted

[quote name='Agga']Buuuu chciałam to zdjęcia z katowic w duzym rozmiarze a Wind powiedziała, że nia ma:placz:

No właśnie, ja też mam takie malutkie :roll:

Posted

[quote name='Pagaj']
Artystyczne dziury w ścianach - proszę bardzo, zjadanie chodniczka - jak najbardziej, listwy przypodłogowe - sama radość!
:turn-l:bardzo wam tak dobrze:diabloti: ładnie to się było śmiać z nieszczęścia koleżanki:cool3: :evil_lol: wątek labrador demolka dopiero sie u Was zaczyna:cool3: :evil_lol:
wcale nie bedę Was żałowała:siara::evil_lol:

hihihi- odegrałam się za twoje salwy śmiechu nad moim zniszczonym posłankiem:evil_lol:

I w ogóle, jak ja was długo nie widziałam... mam wrażenie, że u Lazy w Szczecinie z pół wieku temu byłam, o Opolu i kluskach śląskich Aggi nie wspomnę...

tak, a nas? :bigcry: za daleko macie;)może byś mnie i moich chłopaków wzieła pod uwagę co?:cool3: :lol:

Z_A_P_R_A_S_Z_A_M_Y !!!!!!!:p

Posted

Jupi napisał(a):
:turn-l:bardzo wam tak dobrze:diabloti: ładnie to się było śmiać z nieszczęścia koleżanki:cool3: :evil_lol: wątek labrador demolka dopiero sie u Was zaczyna:cool3: :evil_lol:
wcale nie bedę Was żałowała:siara::evil_lol:

Codziennie utwierdzam się w przekonaniu, że labrador jako rasa musiał mieć coś wspólnego ze... świnią... (która, jak wiadomo - wszystko zje).
Do kolekcji pysznych rzeczy dołączamy... krem NIVEA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wraz z opakowaniem , oczywiście...

Jupi napisał(a):

tak, a nas? :bigcry: za daleko macie;)może byś mnie i moich chłopaków wzieła pod uwagę co?:cool3: :lol:

Z_A_P_R_A_S_Z_A_M_Y !!!!!!!:p

Magda, jeśli o mnie chodzi, to ja bym już trzy razy przyjechała. A może i trzynaście...
Tylko, że TZ nie da mi samochodu. A ze mną nie przyjedzie, bo (na gg dokończę).
No chyba, że pociągiem.... ;) :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Codziennie utwierdzam się w przekonaniu, że labrador jako rasa musiał mieć coś wspólnego ze... świnią... (która, jak wiadomo - wszystko zje).
Do kolekcji pysznych rzeczy dołączamy... krem NIVEA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mnie zawsze powtarzano, ze harcerz nie swinia a wszystko zje.
Moze on harcerz ? :evil_lol:

A swoja droga, przeslodziasty ten Twoj swiniak :lol:
Moglabys sie zdobyc na gest i trochu nowych fotek zapodac :p

Posted

Evelina napisał(a):
Moglabys sie zdobyc na gest i trochu nowych fotek zapodac :p

Wszystkie akumulatorki do aparatu mi wyparowały.
Poszukiwania trwają.

Posted

[quote name='Pagaj']Codziennie utwierdzam się w przekonaniu, że labrador jako rasa musiał mieć coś wspólnego ze... świnią... (która, jak wiadomo - wszystko zje).
boszzz... :lol:
to mu na cerę dobrze zrobi, nie? :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']

ło matko :-o
dla zdrowotności chyba :lol:
ale to ma przecież bardzo intensywny zapach.... jak ona to zniosła? :lol:

Pojęcia nie mam!

Butelka odkręona leżała na podłodze...Ida wszystkożerna itd. jest. To wyjątkowy egzemplarz:)