barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pagaj napisał(a):Croniczny brak czasu....:shake: to jak u mnie,nic nowego:evil_lol: Quote
00000 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Jutro umawiam się na następną serię zdjęć RTG. Po Skiperze widać, że go nie boli. Nie kuleje i dziś śmiałam się głosno do siebie na środku pustego parku, bo mój pies, na smyczy (mamy flexi), biegał wokół mnie w dzikim galopie dookoła, jak kucyk na wybiegu.... :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pagaj']Jutro umawiam się na następną serię zdjęć RTG. Po Skiperze widać, że go nie boli. Nie kuleje i dziś śmiałam się głosno do siebie na środku pustego parku, bo mój pies, na smyczy (mamy flexi), biegał wokół mnie w dzikim galopie dookoła, jak kucyk na wybiegu.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz tylko siodło i krasnoludki moga ujeżdżać;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pagaj']Tak Olek, zgadzam się - to wyjątkowy pies... :evilbat: Patka, agabass - takie maluchy wszystkie są niesamowite :D A to jest rodzeństwo Pagaja: takie słodycze do wycałowania...sliczne....i te piekniste moreczki... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pagaj']A to świeża wiosenna zieleń w parku nieopodal naszego domu: Piękny rotundowy kościół: Ale nadal jestem przystojny! :p Śliczności moje...:loveu: Eksploruję świeże pokrzywy...:lol: piekne foty , nie wspomne ze obiekt interesujacy i intrygujacy:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='barbara.h']to jeszcze śmierdzioszkiem nie był? bo go tak przytulają :evil_lol::evil_lol: cudne chlopaki.....a te oczeta...:loveu: Quote
00000 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Melduję posłusznie, że Skiper ma wizytę przesuniętą o tydzień. Tak mi chodzi tez po głowie, żeby mu od razu USG zrobić, jak będzie śnięty, żeby mu jajka poszukac w brzuchu... Jak wyzdrowiejemy, to przyjedziemy do Poznania, do Bilba, niech sobie poganiają chłopaki. Ja sama stęsknionam niemożebnie za jego właścicielką i jej egzotycznymi czerwonymi winami...:evil_lol: I w ogóle, jak ja was długo nie widziałam... mam wrażenie, że u Lazy w Szczecinie z pół wieku temu byłam, o Opolu i kluskach śląskich Aggi nie wspomnę...:evil_lol: Z Alą Rydzewską ostatnio w Katowicach na wystawie - zresztą z całą zgrają z południowej Polski też :lol: Katowice 2006 :evil_lol: i zdjęcie TZ Wind ze spodka: Ps. Skiper zaczyna remont generalny przedpokoju. Dzisiaj zeżarł jedną listwę przypodłogową. Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hahahah ale zajrzałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bila Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Pagaj'] Jak wyzdrowiejemy, to przyjedziemy do Poznania, do Bilba, niech sobie poganiają chłopaki. Ja sama stęsknionam niemożebnie za jego właścicielką i jej egzotycznymi czerwonymi winami...:evil_lol: Właścicielka biszkopta też stęskniona. Winko czeka:cool3: :cool3: :cool3:. Waszeczko, jakaś Ty markowa:evil_lol: Quote
Agga Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 I w ogóle, jak ja was długo nie widziałam... mam wrażenie, że u Lazy w Szczecinie z pół wieku temu byłam, o Opolu i kluskach śląskich Aggi nie wspomnę...:evil_lol: Pagaj no wiesz zawsze mozesz zapakować się w pociag... Quote
LAZY Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Świetnie sie zapowiada ten remont!:evil_lol: Quote
00000 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='malawaszka']hahahah ale zajrzałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszystkieśmy markowe dziewczyny... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (Truskawa, Malawaszka i Pagaj) Nie zapomnę nigdy tej głupawki, brzuch ze śmiechu mnie trzy dni bolał... [quote name='Bila']Właścicielka biszkopta też stęskniona. Winko czeka:cool3: :cool3: :cool3:. My czekamy aż Skiper dostanie pozwolenie na swobodne harce, cholera, w życiu bym nie pomyślała, że uraz stawu goi się tak długo... W każdym razie gorzowskich pączków przywieziemy dwa razy tyle! :lol: :lol: :lol: (Coby na kolację Twojej mamy nie rzucać się jak wygłodniałe sępy...;) :lol: ) [quote name='Agga']Pagaj no wiesz zawsze mozesz zapakować się w pociag... Aaaaaaaaaa!!!!!! Bo się rozklejam..... Bardzo bym chciała...:roll: Aguś - ucałuj mamę :multi: [quote name='LAZY']Świetnie sie zapowiada ten remont!:evil_lol: Nic nie mów.... Mam nadzieję, że do elektryki się skubaniec nie dobierze, bo to byłaby katastrofa (przede wszystkim dla niego). Artystyczne dziury w ścianach - proszę bardzo, zjadanie chodniczka - jak najbardziej, listwy przypodłogowe - sama radość! Ale gniazdka z prądem lepiej żeby nie ruszał.... Quote
Agga Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ucałuje na pewno. Buuuu chciałam to zdjęcia z katowic w duzym rozmiarze a Wind powiedziała, że nia ma:placz: Quote
00000 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Agga']Buuuu chciałam to zdjęcia z katowic w duzym rozmiarze a Wind powiedziała, że nia ma:placz: No właśnie, ja też mam takie malutkie :roll: Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witam ja po raz pierwszy:D śliczne foteczki będe wpadac częsciej:D:evil_lol: Quote
Imanca Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Co tu dużo pisać. I tak nie da się tak, żeby sie nie powtórzyć po kimś. Witam się w Waszej galerii. Psisko jak malowane :loveu: Quote
Jupi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Pagaj'] Artystyczne dziury w ścianach - proszę bardzo, zjadanie chodniczka - jak najbardziej, listwy przypodłogowe - sama radość! :turn-l:bardzo wam tak dobrze:diabloti: ładnie to się było śmiać z nieszczęścia koleżanki:cool3: :evil_lol: wątek labrador demolka dopiero sie u Was zaczyna:cool3: :evil_lol: wcale nie bedę Was żałowała:siara::evil_lol: hihihi- odegrałam się za twoje salwy śmiechu nad moim zniszczonym posłankiem:evil_lol: I w ogóle, jak ja was długo nie widziałam... mam wrażenie, że u Lazy w Szczecinie z pół wieku temu byłam, o Opolu i kluskach śląskich Aggi nie wspomnę... tak, a nas? :bigcry: za daleko macie;)może byś mnie i moich chłopaków wzieła pod uwagę co?:cool3: :lol: Z_A_P_R_A_S_Z_A_M_Y !!!!!!!:p Quote
00000 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Jupi napisał(a)::turn-l:bardzo wam tak dobrze:diabloti: ładnie to się było śmiać z nieszczęścia koleżanki:cool3: :evil_lol: wątek labrador demolka dopiero sie u Was zaczyna:cool3: :evil_lol: wcale nie bedę Was żałowała:siara::evil_lol: Codziennie utwierdzam się w przekonaniu, że labrador jako rasa musiał mieć coś wspólnego ze... świnią... (która, jak wiadomo - wszystko zje). Do kolekcji pysznych rzeczy dołączamy... krem NIVEA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wraz z opakowaniem , oczywiście... Jupi napisał(a): tak, a nas? :bigcry: za daleko macie;)może byś mnie i moich chłopaków wzieła pod uwagę co?:cool3: :lol: Z_A_P_R_A_S_Z_A_M_Y !!!!!!!:p Magda, jeśli o mnie chodzi, to ja bym już trzy razy przyjechała. A może i trzynaście... Tylko, że TZ nie da mi samochodu. A ze mną nie przyjedzie, bo (na gg dokończę). No chyba, że pociągiem.... ;) :lol: Quote
Evelina Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pagaj napisał(a):Codziennie utwierdzam się w przekonaniu, że labrador jako rasa musiał mieć coś wspólnego ze... świnią... (która, jak wiadomo - wszystko zje). Do kolekcji pysznych rzeczy dołączamy... krem NIVEA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wraz z opakowaniem , oczywiście...Mnie zawsze powtarzano, ze harcerz nie swinia a wszystko zje. Moze on harcerz ? :evil_lol: A swoja droga, przeslodziasty ten Twoj swiniak :lol: Moglabys sie zdobyc na gest i trochu nowych fotek zapodac :p Quote
00000 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Evelina napisał(a):Moglabys sie zdobyc na gest i trochu nowych fotek zapodac :p Wszystkie akumulatorki do aparatu mi wyparowały. Poszukiwania trwają. Quote
Katerinas Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pagaj']Codziennie utwierdzam się w przekonaniu, że labrador jako rasa musiał mieć coś wspólnego ze... świnią... (która, jak wiadomo - wszystko zje). Do kolekcji pysznych rzeczy dołączamy... krem NIVEA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wraz z opakowaniem , oczywiście... boszzz... :lol: to mu na cerę dobrze zrobi, nie? :lol: Quote
LAZY Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Katerinas'] boszzz... :lol: to mu na cerę dobrze zrobi, nie? :lol: Ideńka ostatnio AMOL próbowała:) Quote
Katerinas Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='LAZY']Ideńka ostatnio AMOL próbowała:) ło matko :-o dla zdrowotności chyba :lol: ale to ma przecież bardzo intensywny zapach.... jak ona to zniosła? :lol: Quote
LAZY Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Katerinas'] ło matko :-o dla zdrowotności chyba :lol: ale to ma przecież bardzo intensywny zapach.... jak ona to zniosła? :lol: Pojęcia nie mam! Butelka odkręona leżała na podłodze...Ida wszystkożerna itd. jest. To wyjątkowy egzemplarz:) Quote
Recommended Posts