sylrwia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pagaj a może jakoś w weekend się umówimy na szaleństwa Skiperowo-Fortkowe??:razz: Bo w zwykły dzie to wątpię, po poludniu już się ciemno szybko robi, a Ty chyba dość długo pracujesz. Ja w pn, śr i czw kończe robote o 11.30 także jakbyś miała wolne:cool3: Quote
Honey Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A ja sie chcialam tylko przywitac ;) ( robie blyskawiczny przeglad - gdzie co w galerii piszczy :razz: ) Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 z okazji półroczku :loveu: kalinaM ale się uśmiałam hahahaha :evil_lol: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Właśnie pierwszy raz od paru lat kupiłam psiową gazetę "mój pies" i jest tam reklama tej książki jakies chyba przeznaczenie mnie do niej ciągnie :eviltong: . Z chęcią bym poczytała. Może namówię moją bibliotekę na jej kupno :evil_lol: Quote
00000 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Bila']No mniodzio, rośnij zdrowo czekoladko:loveu:. Lecz organy, droga włascicielko i przyjeżdżajcie. Organy leczę. Nereczki zdrowe. Ale dalej boli :roll: Okazuje się, że to najprawdopodobniej.... KORZONKI :angryy: :angryy: :angryy: (Jak nie urok, to sraczka...:angryy: ) Przyjeżdżamy w sobotę. Jakiś mecz jest o 18 :loveu: :loveu: :loveu: Przywieziemy szczura dla domowego faceta i mniam-pyszny-likierek-własnej-roboty dla kobitek :evil_lol: [quote name='sylrwia']Pagaj a może jakoś w weekend się umówimy na szaleństwa Skiperowo-Fortkowe??:razz: Bo w zwykły dzie to wątpię, po poludniu już się ciemno szybko robi, a Ty chyba dość długo pracujesz. Ja w pn, śr i czw kończe robote o 11.30 także jakbyś miała wolne:cool3: W tygodniu absolutnie odpada. :shake: Pozostaje sobota i niedziela. W tą sobotę może być około 11-12 ?? Quote
Bila Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pagaj napisał(a): Przyjeżdżamy w sobotę. Jakiś mecz jest o 18 :loveu: :loveu: :loveu: Przywieziemy szczura dla domowego faceta i mniam-pyszny-likierek-własnej-roboty dla kobitek :evil_lol: To czekamy:lol: Quote
sylrwia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pagaj napisał(a):W tygodniu absolutnie odpada. :shake: Pozostaje sobota i niedziela. W tą sobotę może być około 11-12 ?? Pagaj sama nie wiem czy się umawiać z Wami:roll: przeskoczyło mi w kręgosłupie i nie wiem w jakim będę stanie w sobote:cool1: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :pnio to ja czekam na Pagajowo Bilowe foteczki z opisem:multi: Quote
00000 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Na razie tylko jedno zdjęcie ze spotkania Bilbusiowo - Skiperkowego: Taki byłem całkiem niedawno....:loveu: .... a taki jestem teraz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Pagaj']Na razie tylko jedno zdjęcie ze spotkania Bilbusiowo - Skiperkowego: Taki byłem całkiem niedawno....:loveu: .... a taki jestem teraz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedna cioteczka Bila ,z leksza ją chyba wygło:evil_lol: Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Pagaj'] .... a taki jestem teraz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O rany ale z niego klocek:-o Quote
Katerinas Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Pagaj']Na razie tylko jedno zdjęcie ze spotkania Bilbusiowo - Skiperkowego: Taki byłem całkiem niedawno....:loveu: .... a taki jestem teraz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehehe :lol: Boskie Pagaj :lol: Ktoś tu urósł czy ktoś zmalał ;):lol: Quote
00000 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Katerinas napisał(a):hehehehe :lol: Boskie Pagaj :lol: Ktoś tu urósł czy ktoś zmalał ;):lol: Taaaa... ciocia Bila chyba się zhobbiciła....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ze ten duzy pies to nie Skiper:crazyeye: Boże gdzie to maleństwo co????Kto im pozwala tak szybko rosnąć??? Quote
Kati Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dobre porównanie. a Skiper chyba jeszcze urośnie. cudowny. Quote
LAZY Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Oj chłop z niego jak dąb! Piekny! Czy ciemnieje z wiekiem czy to kwesit aswiatła na tych dwóch fotkach? Quote
Poświata Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedna cioteczka Bila ,z leksza ją chyba wygło:evil_lol:Za następne pół roku to krzesełko nie wytrzyma..........:evil_lol: . Quote
00000 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Aporterek :lol: Nietoperek :lol: Idę se :lol: Misiu :lol: Quote
00000 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Gonitwy na wybieganiu: Pół psa - Skiper - pół psa: :evil_lol: Woooooooooooody!!!! Co masz? Co DASZ??:evil_lol: Buzi!!! Quote
kalina. Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pagaj jeśli pozwolisz dołącze opisy do paru foteczek:Rose:bo są świtne i piękne. Tytuł :Walka Skiper:Szminki w ruch i do boju. ...poleje się krew:razz: unik i... FIGHT WITH ME! (dołacze tą nowa) FIGHT FIGHT!!! Quote
00000 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 No i wizyta u cioci Bili w Poznaniu: Z Bilbusiem w jednym łóżku... :lol: ...z jedną kosteczką w zębach... No daj podziamać...:lol: Kawaląteczek.... :lol: Żebraki:evil_lol: A na deser filmik: Quote
00000 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 A byłabym zapomniała - nowy "design przedpokoju: I sprawca: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Poświata']Za następne pół roku to krzesełko nie wytrzyma..........:evil_lol: .:razz:kurcze a jak na fakcie to będzie na nas za proroctwa:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Pagaj']A byłabym zapomniała - nowy "design przedpokoju: I sprawca: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz::razz::razz:wow ale bosko :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts