Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Marta mnie nery długo bolały ....i doopalon z zastrzyków bo w końcu dostałam zamiast tabletek:cool3:

jezusmaria... nie strasz...:-(

[quote name='sylrwia']
Pagaj na zdjęciach widać, że już nie mam tego kagańca :(
Kurczę, ja dwa razy tego kagańca szukałam, drygim razem z Michałem chodziliśmy... Ale on miał kolor dokładnie taki, jak te trawy wokół... no jak kamień w wodę :shake:

Posted

No i buziaki kochani oczywiście!!! Dziękujemy :loveu: a tak BTW, to, jak mój TZ usłyszał o nerkach, to już sie cieszył, że ze mną to tak jak z Pagajem będzie... :evil_lol:
Oj, zasmucił się, że to tylko przeziębienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pagaj napisał(a):

Kurczę, ja dwa razy tego kagańca szukałam, drygim razem z Michałem chodziliśmy... Ale on miał kolor dokładnie taki, jak te trawy wokół... no jak kamień w wodę :shake:

Wiem :-( i bardzo dziękuje za poszukiwania. Może ja nie moge miec takiego bo ciągle mi znika:shake:

Posted

Pagaj napisał(a):
No i buziaki kochani oczywiście!!! Dziękujemy :loveu: a tak BTW, to, jak mój TZ usłyszał o nerkach, to już sie cieszył, że ze mną to tak jak z Pagajem będzie... :evil_lol:
Oj, zasmucił się, że to tylko przeziębienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty cholero!:evil_lol:

Posted

Cudny Skiperek...a jaki z niego myśliwy:)

Marta Ty temu TZtowi powiedz, ze baby nie da się jakims bólem nerki wykonczyc:mad:
Buziaki i wracaj do zdrowia.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:ppo 16 wpadasz w nałóg;)
Jak ja ciem lubiem! :loveu: :loveu: :loveu:

Jeszcze mi trochę zostało wobec tego....:evil_lol:

Posted

[quote name='Pagaj']Jak ja ciem lubiem! :loveu: :loveu: :loveu:

Jeszcze mi trochę zostało wobec tego....:evil_lol::razz:a dużo tego trochę ....ja wymiękam po 3:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a dużo tego trochę ....ja wymiękam po 3:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hłelera... mam większą tolerancję....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno z wiekiem spada .......:razz:
Mówisz??
Kurczę, 7 mam urodziny, muszę się spieszyć, póki jeszcze 28 na karku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Hej pijaczko! Jak tam nereczki po kuracji piwnej?:lol:

Mają się świetnie, chyba im nie zaszkodziło... :lol:

Buziaki :loveu:

Posted

Pagaj napisał(a):
Mówisz??
Kurczę, 7 mam urodziny, muszę się spieszyć, póki jeszcze 28 na karku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A niech to, wpadlam, zeby poprawic sobie nastroj.... i taka stara sie poczulam ! :placz: ;)

Posted

hej jakieś alkoholiczki tu piszą :roll: to ja do was nie pasuję:placz: bo od sześciu lat!!! (właśnie minęło w lipcu) nie miałam w ustach piwa :shake::-( więc nerki musiałabym leczyć tylko antybiotykiem :mad:

łał ten bażant był na smyczy!!!!