Katerinas Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pagaj Zdrówka życzę :smile: A zdjęcia fajowe :p Quote
00000 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Marta mnie nery długo bolały ....i doopalon z zastrzyków bo w końcu dostałam zamiast tabletek:cool3: jezusmaria... nie strasz...:-( [quote name='sylrwia'] Pagaj na zdjęciach widać, że już nie mam tego kagańca :( Kurczę, ja dwa razy tego kagańca szukałam, drygim razem z Michałem chodziliśmy... Ale on miał kolor dokładnie taki, jak te trawy wokół... no jak kamień w wodę :shake: Quote
00000 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 No i buziaki kochani oczywiście!!! Dziękujemy :loveu: a tak BTW, to, jak mój TZ usłyszał o nerkach, to już sie cieszył, że ze mną to tak jak z Pagajem będzie... :evil_lol: Oj, zasmucił się, że to tylko przeziębienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
cuciola Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ahh te nasze TZ-ty! a bez kobiety to pewnie ani rusz! Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 boszzz jaki czarny humor :-o :cool1: Quote
sylrwia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pagaj napisał(a): Kurczę, ja dwa razy tego kagańca szukałam, drygim razem z Michałem chodziliśmy... Ale on miał kolor dokładnie taki, jak te trawy wokół... no jak kamień w wodę :shake: Wiem :-( i bardzo dziękuje za poszukiwania. Może ja nie moge miec takiego bo ciągle mi znika:shake: Quote
Bila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pagaj napisał(a):No i buziaki kochani oczywiście!!! Dziękujemy :loveu: a tak BTW, to, jak mój TZ usłyszał o nerkach, to już sie cieszył, że ze mną to tak jak z Pagajem będzie... :evil_lol: Oj, zasmucił się, że to tylko przeziębienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty cholero!:evil_lol: Quote
Bila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A w ogóle to kuruj mi się szybciutko, bo liga się kończy:mad: Quote
LAZY Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cudny Skiperek...a jaki z niego myśliwy:) Marta Ty temu TZtowi powiedz, ze baby nie da się jakims bólem nerki wykonczyc:mad: Buziaki i wracaj do zdrowia. Quote
00000 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dziś wieczór nereczki leczę piwem :p Do którego jest to leczenie, a od którego juz nie??? :cool3: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Pagaj']Dziś wieczór nereczki leczę piwem :p Do którego jest to leczenie, a od którego juz nie??? :cool3::ppo 16 wpadasz w nałóg;) Quote
00000 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:ppo 16 wpadasz w nałóg;) Jak ja ciem lubiem! :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze mi trochę zostało wobec tego....:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Pagaj']Jak ja ciem lubiem! :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze mi trochę zostało wobec tego....:evil_lol::razz:a dużo tego trochę ....ja wymiękam po 3:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
00000 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a dużo tego trochę ....ja wymiękam po 3:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hłelera... mam większą tolerancję....:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Pagaj']Hłelera... mam większą tolerancję....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno z wiekiem spada .......:razz: Quote
00000 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podobno z wiekiem spada .......:razz: Mówisz?? Kurczę, 7 mam urodziny, muszę się spieszyć, póki jeszcze 28 na karku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hej pijaczko! Jak tam nereczki po kuracji piwnej?:lol: Quote
00000 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 LAZY napisał(a):Hej pijaczko! Jak tam nereczki po kuracji piwnej?:lol: Mają się świetnie, chyba im nie zaszkodziło... :lol: Buziaki :loveu: Quote
Honey Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pagaj napisał(a):Mówisz?? Kurczę, 7 mam urodziny, muszę się spieszyć, póki jeszcze 28 na karku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A niech to, wpadlam, zeby poprawic sobie nastroj.... i taka stara sie poczulam ! :placz: ;) Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Honey']A niech to, wpadlam, zeby poprawic sobie nastroj.... i taka stara sie poczulam ! :placz: ;)Marta blefuje ona ma nadal 16;) Quote
Honey Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Marta blefuje ona ma nadal 16;) W takim razie jest mi jeszcze mniej fajnie ... :placz: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Honey']W takim razie jest mi jeszcze mniej fajnie ... :placz::pale my wszystkie mamy po 16 .....czasem zwielokrotnione;) Quote
barbara.h Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hej jakieś alkoholiczki tu piszą :roll: to ja do was nie pasuję:placz: bo od sześciu lat!!! (właśnie minęło w lipcu) nie miałam w ustach piwa :shake::-( więc nerki musiałabym leczyć tylko antybiotykiem :mad: łał ten bażant był na smyczy!!!! Quote
Recommended Posts