PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 a co ten pies uplowal? :crazyeye::crazyeye: Quote
00000 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 PIKA napisał(a):a co ten pies uplowal? :crazyeye::crazyeye: A to jest dziki dzik :evil_lol: Jak to się fachowo nazywa, to ci Sylrwia powie. W każdym razie takie cuś miały za zdanie wytropić w lesie labki :lol: Quote
00000 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [SIZE=5]Dziś ZUCH SKIPER kończy 4 miesiąc życia :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I oto wspominki: Skiperek 5 tygodniowy :loveu: I Skiperek na Labowisku 16 września :loveu: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 superrrr 100 lat Skiperku :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
00000 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Historie domowe "na gorąco" : Skiper właśnie pozbawił mojego syna kolacji :evil_lol: Michał wyszedł na chwilę do kuchni i zostawił talerz z kanapkami na brzegu stołu...:mad: Quote
Daisunia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Pagaj']Historie domowe "na gorąco" : Skiper właśnie pozbawił mojego syna kolacji :evil_lol: Michał wyszedł na chwilę do kuchni i zostawił talerz z kanapkami na brzegu stołu...:mad: :evil_lol: :lol: no to wesoło macie :evil_lol: moja daisy pewnego dnia pozbawila mnie obiadku ... a ja wrocilam akurat umordowana ze szkoły i czekalam kolejne po godziny na nastepną porcje obiadu :lol: Quote
Nessti Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Pagaj']Historie domowe "na gorąco" : Skiper właśnie pozbawił mojego syna kolacji :evil_lol: Michał wyszedł na chwilę do kuchni i zostawił talerz z kanapkami na brzegu stołu...:mad: No skoro się Michałek nie chciał podzielić, to Skiperkowi nie pozostawił wyboru :diabloti: Wszystkiego najlepszego dla zucha Skiperka, toż to już pies się z niego robi :cool3: :cool3: na całego :evil_lol: pozdrawiam;) Quote
Patka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Skiper właśnie pozbawił mojego syna kolacji :evil_lol: Michał wyszedł na chwilę do kuchni i zostawił talerz z kanapkami na brzegu stołu...:mad: po takiej akcji mozesz byc pewna że to 100% lab nie to żebym ja miała wątpliwosci ... :lol: choć zawinac go w pazłotko i byłaby soczysta mleczna czekoladka :evil_lol: Quote
sylrwia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Pagaj']A to jest dziki dzik :evil_lol: Jak to się fachowo nazywa, to ci Sylrwia powie. W każdym razie takie cuś miały za zdanie wytropić w lesie labki :lol: Oj chyba na fachową nazwe to nie liczcie. Jestem zakręcona i biegam ze swoim Fortkiem i bażantem pod pacha po łąkach ale nie znam sie na fachowych nazwach sprzętów służacych do szkolenia. Oprócz tego, że na moje oko to kawałek skóry dzika to nic wiecej nie wniosę. Wczoraj wypuściłam bażanta na wolność w pobliże dzikiego stada. Także nawet już z nim nie biegam.;) Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Pagaj']Historie domowe "na gorąco" : Skiper właśnie pozbawił mojego syna kolacji :evil_lol: Michał wyszedł na chwilę do kuchni i zostawił talerz z kanapkami na brzegu stołu...:mad::multi::multi::multi:o nareszcie jakies prawdziwe labkowe zachowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudeńko :loveu::loveu::loveu: Quote
Nessti Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='sylrwia'] Jestem zakręcona i biegam ze swoim Fortkiem i bażantem pod pacha po łąkach ;) z bażantem?? :crazyeye: takim żywym?? Bo, że z Fortkiem pod pachą to zrozumiałe :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam ;) Quote
sylrwia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Tak żywy ale wczoraj wypuściłam go na wolność. Skiper w sobote miał przyjemność poznać bażanta. Może Pagaj wstawi jakieś sensowne zdjęcia z soboty:mad: Quote
cuciola Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 zdjecia swietne! takie..czekoladowe! dzisiaj "tesciowa" wyjela z lodowki 4 piersi z indyka.. i wyszla :D Yoghi pozbawil mnie kolacji Quote
Nessti Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='cuciola']zdjecia swietne! takie..czekoladowe! dzisiaj "tesciowa" wyjela z lodowki 4 piersi z indyka.. i wyszla :D Yoghi pozbawil mnie kolacji Ale macie super z tymi labkami :loveu: jak nie kanapki to kolacyjki :evil_lol: a mój właśnie głupawki dostał i biega tam i na zad :shake: pozdrawiam :razz: Quote
00000 Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 [quote name='Patka']po takiej akcji mozesz byc pewna że to 100% lab nie to żebym ja miała wątpliwosci ... :lol: choć zawinac go w pazłotko i byłaby soczysta mleczna czekoladka :evil_lol: Wiesz czym by się to skończyło?? Zeżarłby pazłotko, nim zdążyłabym go w nie okręcić :angryy: [quote name='Nessti']No skoro się Michałek nie chciał podzielić, to Skiperkowi nie pozostawił wyboru :diabloti: [quote name='Daisunia']:evil_lol: :lol: no to wesoło macie :evil_lol: Taaaa... Ja mu nawet nie próbowałam odebrac tej kanapki, bo jak tylko zauważył, że ja zauważyłam, to wybałuszył oczy i zaczął z prędkością świetlną połykać ten chleb z masłem i polędwicą.... Po prostu bałam się, że jak się ruszę, to on się udławi...:angryy: [quote name='sylrwia'] Skiper w sobote miał przyjemność poznać bażanta. Może Pagaj wstawi jakieś sensowne zdjęcia z soboty:mad: Wczoraj wypuściłam bażanta na wolność w pobliże dzikiego stada. Także nawet już z nim nie biegam.;) Uszedł z życiem... ufff....:lol: Zdjęcia obiecuję wstawię - cierpliwości kobieto :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']o nareszcie jakies prawdziwe labkowe zachowanie Czy ja coś wspominałam o doskonaleniu się mojego psa w wyszukiwaniu strego chlebka na dworze i o niespodziewanych wyskokach w bok po tenże chlebek???:angryy: Bo to kolejny temat do rozważań o zaletach rasy...:evil_lol: Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Spokojnie Marta nie tylko labkowe czekoladki odkurzaja okolice;) Ideńka tez co jakiś czas znajduje jakies smakołyki, ale niestety jak sama nie wypluje to ja jej je brutalnie odbieram:diabloti: P.S. Wczoraj doszedł do mnie ten nowy Hills Natural. Fajne ma opakowanie takie "nowoczesne" i jest zapinane na taki superancki zamek:) Ideńka oczywiscie je wszystko, wiec nie wiem czy smakuje jej bardziej niż stara wersja. Ciekawe tylko czy nie będzie wybierać tych "mięsnych" kawalków a pluć "warzywowymi"...taka kolorowa ta karma i ma 3 kształty:cool3: Tylko cena jakaś kosmiczna, ale cóż póki mnie stac;) Quote
bigos Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: dla Skiperka:multi::multi::multi::multi: Jaki on jest piękny:loveu::loveu::loveu: To także mnie ujęło. Z "mamusia";) Quote
Maga100 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Hej, ale wam zazdroszczę tego labowiska :p Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Cudne Skiperkowe fotki, aż chciałoby sie jeszcze :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pagaj dawaj zdjęcia Skipera bo inaczej Quote
olcha Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ale cudo. I rośnie w oczach. Dawaj zdjęcia bo zdąrzy wyrosnąć za szybko :lol: Quote
Katerinas Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pagaj napisał(a):Czy ja coś wspominałam o doskonaleniu się mojego psa w wyszukiwaniu strego chlebka na dworze i o niespodziewanych wyskokach w bok po tenże chlebek???:angryy: Bo to kolejny temat do rozważań o zaletach rasy...:evil_lol: hehehe .... to cecha chyba nie tylko labkowa... moje kundle też tak mają :angryy: Quote
Nessti Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Chłopak rośnie, a my nie widzimy :-( Więcej zdjęć poprosimy :lol: pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts