Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Powiadomienia mi nie przychodzą, a jak mam czas i wchodzę na dogo, to ono nie działa - do d.. znaczy kitu z takim forum:mad:

Sylwia - w sobotę się widzimy. Mam namiary do sklepu (także interentowego) gdzie sprzedają profesjonalne aporty (przedstawiciele byli na Labowisku, gdybym wiedziala o co ci dokłądnie chodzi - to bym kupila).
No a poza tym mnóstwo "myśliwskich" wrażeń po Labowisku, bo jego uczestnikiem był Władek Hoff z labradorkami Dagą i jej córką Dodą.
Sam je wyszkolił i przygotował do startow w konkursach retrieverow i konkursach tropowcow.
I to jak wyszkolił! Daga w 2004 roku została uznana przez redakcję "Psa Myśliwskiego" za najlepszego psa myśliwskiego w Polsce - nie wspominając o tytułach najlepszego labradora :multi:
Był pokaz specjalnie dla nas - coś fantastycznego - po raz pierwszy widziałam pracujące, tropiące po śladzie, oznajmiające labki. RE-WE-LA-CJA.

Posted

sliczne labradorki :) Ja sama od niedawna mam suczke labradorke .. nie mialam okazji widziec jej jak byla calkiem malutka..tak jak na zdjeicu widoczny jest 8-tygodniowy Pagajek :) dotarla do mnie w wieku 4 miesiecy ale tez jest kochaniutka i sliczna biszkoptowa sunia :loveu:

Posted

[quote name='Agnisia =)']Pagaj, żeglujesz?
Żeglujemy :p

[quote name='cuciola']ile juz Skiperek wazy?
Teraz nie mam pojęcia, byliśmy prawie dwa tygodnie temu u weta, a ja nie mam wagi w domu (żeby się nie stresować...;) )

[quote name='WalentyNaa']sliczne labradorki :) Ja sama od niedawna mam suczke labradorke .. nie mialam okazji widziec jej jak byla calkiem malutka..tak jak na zdjeicu widoczny jest 8-tygodniowy Pagajek :) dotarla do mnie w wieku 4 miesiecy ale tez jest kochaniutka i sliczna biszkoptowa sunia :loveu:
No ja Skiperka zdjęcia mam jak miał cztery dni...:loveu:
A pierwszy raz widziałam go jak miał pięć tygodni :loveu:
Ale to nie jest przecież takie ważne.
Mnie najbardziej imponują osoby, które ratują chore i porzucone zwierzęta, i te, które je adoptują potem.

Mam kochani zdjęcia z labowiska na serwerze, ale wstawię je jutro... tylko jedno na dziś :lol:

Skiper i Vanilka

Posted

Hej i co? Psiaki nie boją się na łódce??? Ja też pływam, ale moje psisko woli się przyglądać z brzegu. Raz był z nami tydzień na mazurach na kabinówce i za nic w świecie nie chciał wyjść na pokład. Na ląd trzeba go było wynosic :)

Posted

Pagaj napisał(a):
...
Sylwia - w sobotę się widzimy. ...

Pagaj daj mi znać na gg bo tu przez brak powiadomień moge przeoczyć jak jesteś wolna. Ja zobacze czy dam rade wpaść na kanał. Odkryłam żywe dzikie bażanty na piaskach i tam też chcem jutro lub w niedziele podjechać. Ale spoko możemy ćwiczyć na kanale na naszym, ćwiczeń nigdy za wiele.

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Hej i co? Psiaki nie boją się na łódce???

Pagaj się bał, ale on teraz sobie pływa za tęczowym mostem.
Natomiast za Skiperem przepłynęłam się i żaglówką i motorówką i poza zaciekawieniem - nie bał się zupełnie.

Posted

Cierpliwości kochani.... wszystko bedzie.
Będzie najpierw Labowisko, potem będzie Skiperek - Killerek z Forysiem i bażantem, a na końcu wygibaski z Bilbaskiem i innymi psiurami w Poznaniu :p

Posted

Labowisko VIII w Grzymku pod Warszawą :p

To sem ja - Skiperek!

Skiper i Vanilia

Konkurs aporterów odbywał się...

... w pięknych okolicznościach przyrody....

A oto "przyszywana" mamusia Skiperka i nasza współlokatorka Dora :lol:

Poszukam mlecka!:lol:

Nasz domek (jeden z dwudziestu, cały ośrodek był zajęty tylko przez labomaniaków z psami, w sumie sześćdziesięt osób i ponad czterdzieści psów)

Zabawy z Dorą:

Po zabawie przy wodopoju:

Skipiątko:

Chłopaki byli na grzybach

Dzikie harce z innymi:

Hej, poczekajcie!

Posted

[quote name='Pagaj']Labowisko VIII w Grzymku pod Warszawą :p

Poszukam mlecka!:lol:

Skiper wie jak się ustawić. Pani głodzi to musi sam o siebie zadbać.:evil_lol:
Ale pięknie wyglądaja dwie czekolady na trawie :loveu: