sylrwia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Pagaj']Proszę bardzo: moje najlepsze zdjęcia ze Skiperem wyglądają tak: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ładna koniczynka na tle brązowego futra :evil_lol: Quote
Jupi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Pagaj']No wreszcie mam zdjęcia ze Skiperem :lol: .... Musiałam je sobie sama zrobić :angryy: I jeszcze Skiper na rączkach u Michała - ostatnie chwile, bo z dnia na dzień robi się coraz cięższy...:lol: ślicznie razem wyglądacie:loveu: :lol: Quote
LAZY Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Moje pięknosci czekoladowe, cudne, mniamuśne i rozrabiackie...hihihi...mam nadzieje, ze aparat mu smakował:) Quote
00000 Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Lazy, Jemu wszystko smakuje.... :lol: Historie spacerowe: Idziemy na spacerek, po drodze zgniły banan częściowo wystajacy ze skórki. Ja widzę go z daleka - czujność wzmożona. Skiper uwielbia banany. Metr od niego włącza nos i go odkrywa. Zanim mógłby wziąć go do paszczy, ja stanowczo NIE, ZOSTAW, pies odwraca się od zdobyczy, smakołyk w pysk, idziemy dalej.... Ja dumna jak paw :loveu: .......................... Wracamy. Banan nadal leży. Widzę go, pies też, ale idzie grzecznie i wydaje się, że go ominiemy spokojnie... Nagle następuje chwila nieuwagi (pańcia odbiera smsa)... Widzę kątem oka, jak pies dopada zdobyczy, pożera ja łapczywie i zadowolony z siebie jak nie wiem co leci do mnie, siad przy nodze i patrzy się pytająco w oczy: "grzeczny jestem, grzeczny ??" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 I co Martuś? Pochwalilas Skiperka??? Ida tez uwielbia banany. Ostatnio wzięła sobie jednego ze stołu, przyszla z nim do pokoju i kazala sobie obrac:) Quote
Katerinas Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 rany... aż się popłakałam... :smile: ... odchodzi jedno życie... za Tęczowy Most... przychodzi drugie :smile: to piękne... przepraszam Pagaj rzadko zagłądam na Dogo... dopiero teraz dojrzałam Wasze brązowe cudeńko :smile: Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Pagaj'] Czy on chciał aby mu zrobić przegląd??? :evil_lol: Cześć Pagajki i Skiperki :multi: Quote
AnTu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Pagaj'] haha super fota aparat caly?? pewnie tylko troszku obsliniony:) Quote
bigos Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Piekny ten czekoladowy urwis Jak wszystkie czekolady zresztą:cool3::cool3::cool3: Quote
cuciola Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 co u czekoladki slychac? :) wpadnijcie do nas :) Quote
sylrwia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 I jak byliście dzis na "wybieganiu"? Są jakieś nowe fotki? Quote
00000 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 :p Jezdymy. Katerinas, nie przepraszaj, ja też o większości rzeczy, które się dzieją u dogomaniaków dowiaduję się daleeeko po fakcie, albo w ogóle. Nie sposób ogarnąć tu wszystkiego. A mały fajny, co nie?? :p Bylimy na wybieagniu i na spacerze nad Najpięknieszym Jeziorem W Naszych Okolicach, czyli jeziorem Lipie, nad które tak często przyjeżdżaliśmy z Pagajem :loveu: Ale najpierw sobotni spacerek po nadwarciańskiech łąkach (mamy je o 5 minut drogi od domu) Galopik: Wodopój: Profil: Z serii - znajdź psa na tym obrazku.. Wącha wiatr ;) I ciągle czegoś wypatruje.... Piękne okoliczności przyrody (i tego... niepowtarzlane!) :lol: Lab brodzący: I taki w całej okazałości: Mały przerywnik: Tęcza nad domami: I pół księżyca (se go znajdźcie): No i niedzielna kotłowanina na wybieganiu: Tu się wszystkie wypięły....;) Czytelne CS-y Gdzieś tu jest Skiperek.... To jest Gucio A to dwa brązowe pychole (jeden obśliniony dokumentnie): Zdjęcie biało - czarne: I huzia na Józia!!!! :evil_lol: Udało mi się załpać trzy kolory razem:lol: CDN Quote
00000 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 A to już spacerek nad jeziorem Lipie Michał, Skiper i ja! ;) Lab brodzący po raz drugi: Fajne zdjęcie - gdyby jedynym jego ostrym elementem nie były tylko listki...;) A jego już nie ma... został spożyty na kolację :lol: I na koniec: :p Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :pale chłopak rosnie Fantastyczne miejsce relaxowo -spacerkowe nad jeziorkiem. Foty z psiego kłębowiska są extra ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 czesc martusia, widze ze skiperek rosnie jak na drozdzach :cool3: i w dodatku marzyciel ci sie trafił :cool3: Quote
Jupi Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 śliczny:loveu: bardzo ładne zdjątko:lol: ale macie super na tym psim zbiorowisku też bym się chętnie wybrała, ale ten tego obawiam się trochę reakcji Jupiego :roll: a Gucio też cudny:loveu: w jakim jest wieku? Quote
bigos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ten drugi to jakiś czekoladkowy wyzełek?:razz::razz::razz: Quote
LAZY Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cudny z niego pychol! Przewspaniały, i taki już duzy:) Quote
AnTu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Pagaj'] A jego już nie ma... został spożyty na kolację :lol: zapraszam do rodzicow na kanie w tym roku duzo ich;) Quote
00000 Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Jupi napisał(a): ale macie super na tym psim zbiorowisku też bym się chętnie wybrała, ale ten tego obawiam się trochę reakcji Jupiego :roll: a Gucio też cudny:loveu: w jakim jest wieku? No to się nie obawiaj, tylko przyjeżdżaj!!!! Tylko nie w tą niedzielę, bo nas nie będzie. Za tydzień :multi: A Gucio ma pół roku i jest niestety z hodowli "Gorzowska Panorama", o której nie mam dobrego zdania :angryy: AnTu napisał(a):zapraszam do rodzicow na kanie w tym roku duzo ich;) Marta - do słoików!!! do słoików!!!!!!! I do Pozka :lol: Jak przyjadę, to osobiście się nimi zaopiekuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Historie domowe: Skiper przespał dziś całą noc bez wychodzenia. HURRRA!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 brawo Skip :klacz: cudnie rośnie :loveu: :loveu: :loveu: Marta poopowiadaj mi troszkę jak się zachowuje ruska mafia na wybieganiu :razz: wiesz z jakiej hodowli są?? :loveu: Quote
00000 Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 malawaszka napisał(a): Marta poopowiadaj mi troszkę jak się zachowuje ruska mafia na wybieganiu :razz: wiesz z jakiej hodowli są?? :loveu: Mafia jest mafia, ja tam siem takich bojam ;) :evil_lol: Poopowiadam, jak pogadam, tam przychodzi sporo ludzi, stoją w grupkach i nie sposób pilnować psa i gadać ze wszystkimi jednocześnie. Dotychczas rozmawiałam tylko z właścicielami labków i to też bardzo zdawkowo... Ale obiecuję, że przy nadarzającej się okazji wypytam. Quote
Jupi Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Pagaj']No to się nie obawiaj, tylko przyjeżdżaj!!!! Tylko nie w tą niedzielę, bo nas nie będzie. Za tydzień :multi: A Gucio ma pół roku i jest niestety z hodowli "Gorzowska Panorama", o której nie mam dobrego zdania :angryy: o to nie wygląda jak na psa z tej "hodowli":roll: obawiam sie bo Jupi na początku jest szalony, nie do opanowania, szczeka, skacze i może tym prowokowac inne psy, nie jest agresywny ale w zabawie wydaje z siebie dzikie ryki, ale nie gryzie, poprostu taki teatrzyk stwarza i nie wszystkie psy to lubią:roll: poza tym troche teraz zaniedbaliśmy Jupka:oops: kupiliśmy dom jesteśmy w trakcie remontu i ciężko jest teraz rozplanować czas między pracę, remont, załatwianie miliona papierkowych i nie tylko sparw, a pracą nad i z psem, przez co Jupi stał się trochę rozbrykany, ale mamy ambitny plan naprawy tego co zepsuliśmy ale może spróbujemy przyjechać:lol: Quote
sylrwia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Jupi napisał(a): ale macie super na tym psim zbiorowisku też bym się chętnie wybrała, ale ten tego obawiam się trochę reakcji Jupiego :roll: Pakuj Jupiego do autka i wpadaj. Jak nie spróbujesz to nie przekonasz sie jego reakcji a przecież zawsze mozna zaradzić różnym reakcja. Quote
AnTu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pagaj napisał(a):Marta - do słoików!!! do słoików!!!!!!! I do Pozka :lol: Jak przyjadę, to osobiście się nimi zaopiekuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Historie domowe: Skiper przespał dziś całą noc bez wychodzenia. HURRRA!!!!!!:multi: :multi: :multi: sa juz w sloikach i w pozku;) brawa da skipera:-D Quote
Recommended Posts