00000 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Pagaj napisał(a):Miałam w planach spotkanie z ciocią Bilą, ale ona pracuje akurat, Chyba cioci Bili jakąś lecytynkę kupimy na wzmocnienie koncentracji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pracuje ciocia Bila w niedzielę, ale nie tą, a następną :lol: :lol: :lol: Tak więc jadymy nach Pozen :multi: Quote
Bila Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Lecytynkę, powiadasz:oops: :oops:. Już się cieszę, nie na lecytynkę, oczywiście, ino na Was.:lol: :lol: Quote
Bila Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A i wapno w lodóweczce się chłodzi:evil_lol: :evil_lol: Quote
00000 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Bila napisał(a):A i wapno w lodóweczce się chłodzi:evil_lol: :evil_lol: A ja mam Offa spakowanego w plecaku :eviltong: :evil_lol: Strasznie się cieszę na te odwiedziny :multi: Quote
00000 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 A wiecie, co mały zrobił w nocy?? TZ ma ustawiony zegarek na 4, żeby wyprowadzić małego. Planujemy za jakiś czas przestawić zegarek na 5, potem na 6 itd. I wczoraj właśnie młody obudził pana piszczeniem przy łóżku o 3.15 dopraszając się wyjścia, bo mu sie mocno chciało, a wieczorem nie zrobił kupki... :multi: :multi: :multi: No a tak w ogóle, to w sypialni, gdzie wspólnie śpimy (młody na podłodze) nie zrobił ANI RAZU siusiu czy kupki :p Quote
Daisunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Pagaj']A wiecie, co mały zrobił w nocy?? TZ ma ustawiony zegarek na 4, żeby wyprowadzić małego. Planujemy za jakiś czas przestawić zegarek na 5, potem na 6 itd. I wczoraj właśnie młody obudził pana piszczeniem przy łóżku o 3.15 dopraszając się wyjścia, bo mu sie mocno chciało, a wieczorem nie zrobił kupki... :multi: :multi: :multi: No a tak w ogóle, to w sypialni, gdzie wspólnie śpimy (młody na podłodze) nie zrobił ANI RAZU siusiu czy kupki :p noo Skiperek grzeczniutki nie to co moja wiedzma :evil_lol: (ale i taak ją kocham :loveu: ) Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Cześć Marta :multi: Skiper jest zabójczy po prostu :loveu: tez bym mu odpuszczała :evil_lol: Woda uderzała o betonowe nabrzeże - interesujące bardzo... :lol: A nie mial ochoty się wykapać? :razz: Quote
Bila Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ale przeca on grzeczniutki jest. :loveu: :loveu: :loveu: Nie ma czego odpuszczać Quote
00000 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Bila napisał(a):Ale przeca on grzeczniutki jest. :loveu: :loveu: :loveu: Nie ma czego odpuszczać Taaaa... przed pół godziną siknął na dywan, na spacerku zjadł ślimaka (Francuz, jak pragnę zdrowia:mad: ), trzy minuty temu ugryzł Pana w duży palec u stopy, przed minutą usiłował zjeść przedłużacz, a przed pół minutą obgryzał akta jakieś....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A poza tym - aniołek! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
00000 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 A wiecie jak on usypia w ciągu dnia? Kładzie się możliwie blisko moich stóp, jeśli się da - na nich. I w ten sposób nie ja psa, ale pies mnie kontroluje...:lol: :lol: :lol: Bo jak tylko się poruszę - on za mną. Czasami jak mocno śpi, to nie zauważy od razu, że się oddalam, a czasami, to ma taką minę, jakby mówił "no_przestań_kobieto_kręcić_się_po_tym_domu_do_cholery,_bo_ja_chcę_spać!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ale z niego agent :lol: trzy minuty temu ugryzł Pana w duży palec u stopy, przed minutą usiłował zjeść przedłużacz, Ty go dokąłdnie obejrzyj moze to pitbull red nose :evil_lol: Quote
Bila Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pagaj napisał(a): a czasami, to ma taką minę, jakby mówił "no_przestań_kobieto_kręcić_się_po_tym_domu_do_cholery,_bo_ja_chcę_spać!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool2: :ylsuper: :lol: No tak, bo po co łazisz? Położyłabyś się i pospała, to nie:roflt: Quote
AnTu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pagaj napisał(a):Taaaa... przed pół godziną siknął na dywan, na spacerku zjadł ślimaka (Francuz, jak pragnę zdrowia:mad: ), trzy minuty temu ugryzł Pana w duży palec u stopy, przed minutą usiłował zjeść przedłużacz, a przed pół minutą obgryzał akta jakieś....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A poza tym - aniołek! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przynajmniej sie nie nudzisz:eviltong: Quote
olcha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pagaj napisał(a):A wiecie jak on usypia w ciągu dnia? Kładzie się możliwie blisko moich stóp, jeśli się da - na nich. I w ten sposób nie ja psa, ale pies mnie kontroluje...:lol: :lol: :lol: Bo jak tylko się poruszę - on za mną. Czasami jak mocno śpi, to nie zauważy od razu, że się oddalam, a czasami, to ma taką minę, jakby mówił "no_przestań_kobieto_kręcić_się_po_tym_domu_do_cholery,_bo_ja_chcę_spać!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: jaki kochany! Moja Era często tak robi :loveu: spryciule małe :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Mój mały to nawet do WC za mną łazi :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mój mały to nawet do WC za mną łazi :roll: :roll: :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tak jak Ozzy Marta nie marudź :evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ahhahah moje też za mną do wc włażą i jeszcze się próbują wpakować w spodnie :roll: :lol: :oops: Quote
cuciola Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Yoghi tez za mna wszedzie chodzi...ale jakw chodze do lazienki to wie ze musi poczekac :) ale tez jak ide do pokoju po cos to tez sie budzi i za mna idzie..moj TZ sie smieje ze mam darmowego ochroniarza :D Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 oczywiście, bedę oryginalna jak napisze, ze on cudny? :evil_lol: Quote
00000 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Tak mię się przypomniało....:p Trzy lata później... :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Pagaj']Tak mię się przypomniało....:p Trzy lata później... :lol: :lol: :lol:Urocze wspominki Jaki identyczny gust u psiakow Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Bliźniacy astralni :lol: Pagaj, miło wiedziec, że nie tylko ja jestem staroświecka i nagrywam sobie kasety video ;) Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Pagaj']Tak mię się przypomniało....:p Trzy lata później... :lol: :lol: :lol::loveu::loveu::loveu:jesu Marta jak cudnie :loveu: Ale utrafiłaś na gust obu chłopaków z meblami;) Quote
Recommended Posts