00000 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 r_2005 napisał(a):Mówisz rdest wężownik???:crazyeye: O mamciu... kto mógł mi zdjęcie podmienić na serwerze?? :angryy: Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pagaj napisał(a):O mamciu... kto mógł mi zdjęcie podmienić na serwerze?? :angryy: Weź to wykasuj z serwera lepiej... Chciałam sobie czekoladkę pooglądać, a tu takie rzeczy:crazyeye: Quote
00000 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 r_2005 napisał(a):Weź to wykasuj z serwera lepiej... Chciałam sobie czekoladkę pooglądać, a tu takie rzeczy:crazyeye: No wykasowałam już, alem w szoku permamentnym :angryy: Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Też żem w szoku była:lol: A malutki jest prze prze przesłodki:loveu: Quote
AlKil Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja też byłam w szoku i aż bałam się drugi raz tu zajrzeć....:crazyeye: Uff, dobrze, że już to wycięłaś, bo moje dzieciatka często tu zaglądają...:cool3: A czekoladka jest taka cudowna, słodziutka i milusia, aż brak słów:loveu::loveu::loveu: Quote
00000 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 AlKil napisał(a):Ja też byłam w szoku i aż bałam się drugi raz tu zajrzeć....:crazyeye: Uff, dobrze, że już to wycięłaś, bo moje dzieciatka często tu zaglądają.. No to trzeba było od razu krzyczeć! Jak nic ktoś włamał mi się :placz: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Pagaj']No to trzeba było od razu krzyczeć! Jak nic ktoś włamał mi się :placz:Pagajku , ja też tak miałam w Galerii bulowatych że mi zamiast Ozzulka wstawiono Supermena:cool3:.....to coś robi sobie jajka na samej dogomanii A czekoladek słodki Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pagajku , ja też tak miałam w Galerii bulowatych że mi zamiast Ozzulka wstawiono Supermena:cool3:.....to coś robi sobie jajka na samej dogomanii Pagaj chyba wolałaby supermena:lol: Z tego wynika, że trzeba sprawdzać swoje galerie:roll: Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 a co to było co Marta skasowała?? :razz: ahhh jaka słodka czekoladka :loveu: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='malawaszka']a co to było co Marta skasowała?? :razz: ahhh jaka słodka czekoladka :loveu::pjak to co:cool3:rdest wężownik;) Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 malawaszka napisał(a):a co to było co Marta skasowała?? :razz: Lepiej nie pytaj... yyy... rdest wężownik:evil_lol: Taki hard:evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='r_2005']Lepiej nie pytaj... yyy... rdest wężownik:evil_lol: Taki hard:evil_lol: hahahaha, aż się boję wyobrażać :evil_lol: Pagaj, godzinami mogę oglądać Skipera :lol: Quote
Sonix Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Zmień lepiej haslo :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
cuciola Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 co tam dzisiaj u Skiperka? na gadulcu cie nie ma..albo sie mijamy... Yoghi nadal z jednym jajcem u gory :( Quote
00000 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Byliśmy wczoraj w odwiedzinach u cioci Bili :loveu: Bilbo okazał się profesjonalną babysitter :lol: Traktował Skiperka z największą delikatnością i czułością, dając sobie dosłownie wchodzić na głowę :loveu: Jak powiedziała mama Bili: Bilbuś ma tak wielkie serce, jak żołądek - czyli pojemność ta jest nieograniczona...:evil_lol: :evil_lol: Najpierw było przywitanie na skwerku osiedlowym: Dzień dobry, jestem Skiper i jestem malutki :lol: Dam ci buzi!!! Dam ci buzi!!!! :lol: A potem to już było tak: :evil_lol: Ciocia Bila i dwa blabladorki :loveu: Jestem malutki, a ty duży, będę się ciebie słuchać....:p BAWIMY SIĘ!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Chodź tu mały, coś ci powiem....:p Na uszko ci powiem....:p Quote
00000 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Pan domu :lol: Jeszcze się mieszczę na kolankach :lol: Sekunda (dosłownie) odpoczynku... No i wreszcie padli....:lol: Jeden padł tutaj: A drugi tutaj: I zasnęli twardym snem :lol: Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no widze ze juz oczka brazowieja! Juz nie te sliczne niebieskie :( ale tez fajne :) chlopak rosnie! Jak paczek w masle!!! Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Pagaj'] Cudaki :loveu: ,ależ on już duzy:shake: [quote name='Pagaj'] o i nawet Pagajowa, się załapała na fotkę :multi: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 rewelacja :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Pagaj'] Ładna maskotke ma Bilbo, tylko dlaczego go podgryza.:evil_lol: Różnica między jednym a drugim jest strasznie wielka.:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ale on ma czad umaszczenie :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bila Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ależ świetnie foty wyszły. Skiper Bilba zawojował całkowicie... Mnie zresztą też:loveu: :loveu:. Mały jest cudowny i naprawdę ma świetny charakter. Miał tyle wrażeń, a nie stresowało go to wcale. Bilbo poza gryzieniem w resztę genitaliów, która mu została, pozwalał mu na wszystko. I ewidentnie mały go zauroczył, i w niedzielę miał pretensje, że w sobotę superimpreza była, a teraz takie nudy. Chłopaki przypadli sobie bardzo do gustu:loveu:. Foty jeszcze będą, tylko poczekać troszkę trzeba, bo ja niecyfrowa. Byłam tylko w szoku, bo myślałam, że padną wcześniej, byli przecież na spacerze, i tak stawiałam, że z godzinę może poszaleją i padną. Naiwniaczka:evil_lol:. Quote
00000 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Moja teoria na dziś: wszystkożerne laby były w przeszłości krzyżowane ze świną - młody dzisiaj zjadł pierwszą w życiu kupę. Swoją. Sprzed trzech dni chyba...:ices_bla: W Poznaniu zaś zasmakował w... winniczkach...:roll: Zeżarł ich kilka na spacerze i całą drogę z nosem przy ziemi tropił je wytrwale...:roll: A poza tym znalazł dżdżownicę. Fascynująca była! :evil_lol: Ruszała się, kiedy ją trącał noskiem :evil_lol: Na koniec znajomości mój prosiak usiłował się w niej wytarzać :evil_lol: Niestety - dżdżownica małych rozmiarów jest, wytarzany więc został tylko łepek... Co z dżdżownicą po tej przygodzie - nie wiem, wrażliwa jestem na cudze nieszczęście i nie odważyłam się sprawdzić...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bila Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Pagaj']Pan domu :lol: /quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts