malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 hihihih ale kombinator Ci się trafił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pewnie konga rozłoży na części pierwsze :lol: ;) Quote
00000 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Wczoraj odwiedziła nas ciocia LU i zepsuła mi psa....:diabloti: Tydzień nauki, że nie wolno skakać na kucającego człowieka i podgryzać jego rąk, ubrania i skakać do buzi poszedł w niwecz :mad: Ale w sumie ciocia LU jest fajna, bo przyniosła gryzak i piłeczkę, która się super odbija i ciągle ucieka, tak, że trudno ją złapać :lol: Zdjęcia wkrótce :p A my ściskamy kciuki za jąderko malucha. Cofnęło mu się i jednego brak :shake: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :loveu:koffana cioteczka LU:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaderko wracaj na miejsce:mad: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 uhhhhh więc za jąderki :drinking: a wkrótce to kiedy będzxie??? :razz: Quote
moth Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Pagaj napisał(a): Zdjęcia wkrótce :p Prosimy o zdjęcia. Zwłaszcza z tą nową, fajną piłką. :-) Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 na szczęscie Leon był inny :lol: Już 3 dnia musiał zostać sam na 3 godziny i jak wróciłam do domu (przekręcałam klucze w zamku z sercem w gardle) to powitał mnie zaspany szczeniak :lol: I zostało mu tak do tej pory - pusty dom oznacza sen jedyne co musimy chować to buty i kapcie, bo zżera totalnie - cała reszta była i jest nienaruszona :p Quote
00000 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']na szczęscie Leon był inny :lol: Taaaa.... bo ja mam RASOWEGO labradorka...:angryy: Wszystko co da się i wszystko czego nie da się wziąć do pyszczka - w nim waśnie ląduje...:angryy: Nareszcie odkryłam rzeczy, których mój pies się boi: 1. ciemność 2. głośny dźwięczący dźwięk, np. klakson, brzęk metalu (jak moja nauka pójdzie w las, kupię se dyski fishera i się będę znęcać nad podrostkiem...:mad: ) ;) Zdjęcia później. Mam lenia. :p Quote
Jupi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 LAZY napisał(a):Gratuluję tak pojętnego ucznia. Niestety musze Cię zmartwić: Ida na początku tez przychodzila ZAWSZE! Teraz raz przyjdzie, raz nie...no chyba, ze mam w ręku kija! Wtedy jest przy mnie migiem. skąd ja to znam:evil_lol: Quote
00000 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Jupi napisał(a):LAZY napisał(a):Gratuluję tak pojętnego ucznia. Niestety musze Cię zmartwić: Ida na początku tez przychodzila ZAWSZE! Teraz raz przyjdzie, raz nie...no chyba, ze mam w ręku kija! Wtedy jest przy mnie migiem. skąd ja to znam:evil_lol: Cicho mi baby! :mad: Dajcie się nacieszyć tymi słodkimi chwilami, kiedy Twój pies przybiega do Ciebie w radosnych podskokach ZAWSZE, kiedy zawołasz.... :loveu: Ps. Magda, odbierz PW Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Pagaj'] Ps. Magda, odbierz PW ale to nie do mnie, prawda? :crazyeye: bo ja nic nie mam Quote
cuciola Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 trzymamy kciuki za jajca..cos tym naszym labkom ostatnio nie chce sie spieszyc z rozwijaniem :D Quote
LAZY Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Szanowne Jądro jest proszone na swoje miejsce!:cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='cuciola']trzymamy kciuki za jajca..cos tym naszym labkom ostatnio nie chce sie spieszyc z rozwijaniem :D;)kurde a ja przeczytałam , trzymam kciuki na jajcach :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)kurde a ja przeczytałam , trzymam kciuki na jajcach :oops: hihih no Aluś Ty to chyba przeczytalas to co chcialas widziec :evil_lol: cześć Pagajkowa i Skiperku my takze trzymamy kciuki za jąderka :lol: Quote
00000 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Maga100']ale to nie do mnie, prawda? :crazyeye: bo ja nic nie mam Do Magdy od Jupika było, jesteś rozgrzeszona :evil_lol: Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków na jajcach! :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A może uraczysz nasze oczy nowymi fotami Skipera:loveu: Quote
mrowka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Jaaaaki on jest slodziachny!! Skipereek czekoladkowy :iloveyou: Pagajeczko gratulujeepieknego kawalera :loveu: :bigcool: I ten hollywood'zki usmiech :) Prosze go wysciskac i wycalowac za mnie! Quote
Bila Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No własnie, tak se czekam, i czekam, i czekam:mad: :mad:, a Ty nie wstawiasz, nie wstawiasz i nie wstawiasz :angryy: . Jąderko, proszę siem nie cofać, ciocia bardzo prosi:modla: Quote
Bila Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pagaj napisał(a):Cicho mi baby! :mad: Dajcie się nacieszyć tymi słodkimi chwilami, kiedy Twój pies przybiega do Ciebie w radosnych podskokach ZAWSZE, kiedy zawołasz.... :loveu: Ps. Magda, odbierz PW Marta na dłuższych spacerkach później spróbuj ćwiczyć przywoływanie najpierw tylko na długiej lince, tak jak Zofia z Raszką. I ostrzegam, żebyś sobie nie zmarnowała komendy tak jak ja głupia to zrobiłam. Bilbas pięknie przychodził po pierwszym miesiącu przedszkola, więc się chciałam popisać (no idiotka kompletna) przed sąsiadem. Popisy by mi wyszły, gdyby sąsiad nie miał spaniela w wieku Bilbka. Chłopaki się super bawiły, ja sobie "podomniowałam" i po komendzie:mad:. Musiałam dwie inne wymyśleć, po czym je ćwiczyć. I do dziś Bilbo na "do mnie" przyjdzie lub nie. Z przewagą, że jednak nie:angryy: Quote
00000 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Pani pod kocykiem z herbatką w ręku lewym, pilotem od tv w prawym i czekoladową kulką na kolanach... :lol: :lol: :lol: Bo najlepiej u kogoś na kolankach! :lol: Albo u Michała w pościeli...:lol: Michał śpi specjalnie na podłodze, żeby Skiper mógł spać z nim (na łóżku jest za wysoko...) :evil_lol: A teraz seria wybitnie nieinteligentnych min: :evil_lol: w samochodzie: w kuchni: i przy brutalnej próbie "wystawiania się" ;) :evil_lol: A tak wygląda większość moich zdjęć Skipera: :evil_lol: (albo mi zwieje z kadru) (albo zjada obiektyw :evil_lol: ) Dziś radośnie biegaliśmy po leśnym dukcie :lol: A to jest PRAWIE najfajniesze zdjęcie... Jak zwykle PRAWIE ;) Znów o sekudnę spóźniła się migawka i głowa poszła w chłolerę...:angryy: :p Quote
kalina. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 mówie to po raz kolejny Skiper jest STRASZNIE czekoladowy i prześliczny:loveu:. eejkieee zaraz mnie uduszą...:lol: Quote
Bila Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wedel i inne Milki niech siem chowają Quote
00000 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Bila napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wedel i inne Milki niech siem chowają Tylko mi go jutro nie zamemłaj! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pagaj napisał(a):Wróciłam z wakacji :p A było tak: Rdest wężownik na wysokości 1098 m n.p.m. Mówisz rdest wężownik???:crazyeye: Quote
Recommended Posts