Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj odwiedziła nas ciocia LU i zepsuła mi psa....:diabloti:
Tydzień nauki, że nie wolno skakać na kucającego człowieka i podgryzać jego rąk, ubrania i skakać do buzi poszedł w niwecz :mad:

Ale w sumie ciocia LU jest fajna, bo przyniosła gryzak i piłeczkę, która się super odbija i ciągle ucieka, tak, że trudno ją złapać :lol:

Zdjęcia wkrótce :p

A my ściskamy kciuki za jąderko malucha.
Cofnęło mu się i jednego brak :shake:

Posted

na szczęscie Leon był inny :lol:
Już 3 dnia musiał zostać sam na 3 godziny i jak wróciłam do domu (przekręcałam klucze w zamku z sercem w gardle) to powitał mnie zaspany szczeniak :lol:
I zostało mu tak do tej pory - pusty dom oznacza sen
jedyne co musimy chować to buty i kapcie, bo zżera totalnie - cała reszta była i jest nienaruszona :p

Posted

[quote name='Maga100']na szczęscie Leon był inny :lol:

Taaaa.... bo ja mam RASOWEGO labradorka...:angryy:
Wszystko co da się i wszystko czego nie da się wziąć do pyszczka - w nim waśnie ląduje...:angryy:

Nareszcie odkryłam rzeczy, których mój pies się boi:
1. ciemność
2. głośny dźwięczący dźwięk, np. klakson, brzęk metalu (jak moja nauka pójdzie w las, kupię se dyski fishera i się będę znęcać nad podrostkiem...:mad: ) ;)

Zdjęcia później. Mam lenia. :p

Posted

LAZY napisał(a):
Gratuluję tak pojętnego ucznia. Niestety musze Cię zmartwić: Ida na początku tez przychodzila ZAWSZE! Teraz raz przyjdzie, raz nie...no chyba, ze mam w ręku kija! Wtedy jest przy mnie migiem.

skąd ja to znam:evil_lol:

Posted

Jupi napisał(a):
LAZY napisał(a):
Gratuluję tak pojętnego ucznia. Niestety musze Cię zmartwić: Ida na początku tez przychodzila ZAWSZE! Teraz raz przyjdzie, raz nie...no chyba, ze mam w ręku kija! Wtedy jest przy mnie migiem.

skąd ja to znam:evil_lol:

Cicho mi baby! :mad:
Dajcie się nacieszyć tymi słodkimi chwilami, kiedy Twój pies przybiega do Ciebie w radosnych podskokach ZAWSZE, kiedy zawołasz.... :loveu:

Ps. Magda, odbierz PW

Posted

[quote name='cuciola']trzymamy kciuki za jajca..cos tym naszym labkom ostatnio nie chce sie spieszyc z rozwijaniem :D;)kurde a ja przeczytałam , trzymam kciuki na jajcach :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)kurde a ja przeczytałam , trzymam kciuki na jajcach :oops:

hihih no Aluś Ty to chyba przeczytalas to co chcialas widziec :evil_lol:

cześć Pagajkowa i Skiperku
my takze trzymamy kciuki za jąderka :lol:

Posted

[quote name='Maga100']ale to nie do mnie, prawda? :crazyeye:
bo ja nic nie mam
Do Magdy od Jupika było, jesteś rozgrzeszona :evil_lol:

Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków na jajcach! :multi:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jaaaaki on jest slodziachny!! Skipereek czekoladkowy :iloveyou:
Pagajeczko gratulujeepieknego kawalera :loveu: :bigcool:

I ten hollywood'zki usmiech :)
Prosze go wysciskac i wycalowac za mnie!

Posted

No własnie, tak se czekam, i czekam, i czekam:mad: :mad:, a Ty nie wstawiasz, nie wstawiasz i nie wstawiasz :angryy: . Jąderko, proszę siem nie cofać, ciocia bardzo prosi:modla:

Posted

Pagaj napisał(a):
Cicho mi baby! :mad:
Dajcie się nacieszyć tymi słodkimi chwilami, kiedy Twój pies przybiega do Ciebie w radosnych podskokach ZAWSZE, kiedy zawołasz.... :loveu:

Ps. Magda, odbierz PW

Marta na dłuższych spacerkach później spróbuj ćwiczyć przywoływanie najpierw tylko na długiej lince, tak jak Zofia z Raszką. I ostrzegam, żebyś sobie nie zmarnowała komendy tak jak ja głupia to zrobiłam. Bilbas pięknie przychodził po pierwszym miesiącu przedszkola, więc się chciałam popisać (no idiotka kompletna) przed sąsiadem. Popisy by mi wyszły, gdyby sąsiad nie miał spaniela w wieku Bilbka. Chłopaki się super bawiły, ja sobie "podomniowałam" i po komendzie:mad:. Musiałam dwie inne wymyśleć, po czym je ćwiczyć. I do dziś Bilbo na "do mnie" przyjdzie lub nie. Z przewagą, że jednak nie:angryy:

Posted

Pani pod kocykiem z herbatką w ręku lewym, pilotem od tv w prawym i czekoladową kulką na kolanach... :lol: :lol: :lol:

Bo najlepiej u kogoś na kolankach! :lol:

Albo u Michała w pościeli...:lol: Michał śpi specjalnie na podłodze, żeby Skiper mógł spać z nim (na łóżku jest za wysoko...) :evil_lol:

A teraz seria wybitnie nieinteligentnych min: :evil_lol:

w samochodzie:

w kuchni:

i przy brutalnej próbie "wystawiania się" ;) :evil_lol:

A tak wygląda większość moich zdjęć Skipera: :evil_lol:

(albo mi zwieje z kadru)

(albo zjada obiektyw :evil_lol: )

Dziś radośnie biegaliśmy po leśnym dukcie :lol:

A to jest PRAWIE najfajniesze zdjęcie...
Jak zwykle PRAWIE ;)
Znów o sekudnę spóźniła się migawka i głowa poszła w chłolerę...:angryy:

:p

Posted

Bila napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wedel i inne Milki niech siem chowają

Tylko mi go jutro nie zamemłaj! :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: