nathaniel Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Pagaj , no wiesz, co :shake: Toż to skrajna nieodpowiedzialnosć zostawić psa z taką aromatyczną rzeczą :evil_lol: Masz szczęscie że nie pękł, ale licho nie śpi , moze ktoś już dzwoni do Tozu :evil_lol: jakoś mnie tak nastroił watek o kennel klatce Quote
cuciola Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 widze ze tez na Hill'sa STOPNIOWO przechodzicie :D kurcze..to ja jednak mojego glodze bo dostaje mniej niz pisze na opakowaniu.. to ja wyrodna matka jestem.. Gilpa nam sie juz konczy.od jutra tylko Hills. :D pisz czasem jak maluch rosnie... Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Marta cudeńko:loveu: a ja mam teraz wyrzuty sumienia:placz::placz::placz:bo ja Ozzulka głodziłam jak był malutki .....ma taka torba 15 kg na dłuuuuuuuuuuuuuugo starczała:cool3:i on teraz taki stale opuchniety z głodu chodzi:placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
TRUSKAWA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 CIESZE SIĘ ŻE W KOŃCU JEST Z WAMI ŚWIETNIE WYGLĄDA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TROCHĘ MI SIĘ WZRUSZYŁO A TO PEWNIE DLATEGO ŻE "MÓJ" SIĘ CIĄGLE ODWLEKA:-( POZDRAWIAM Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 hahahajaki kombinator :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Truskawa to kiedy i co za maluszka będziesz miała? :razz: Quote
00000 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Maga100']ale wiesz, może mu zaszkodzić zjedzenie na raz 15kg karmy :evil_lol: :evil_lol: 18 moja droga.. 18 kg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
TRUSKAWA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='malawaszka']hahahajaki kombinator :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Truskawa to kiedy i co za maluszka będziesz miała? :razz: rodezjana ...ale kiedy to chyba sam pan bóg nie wie:shake: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Pagaj']18 moja droga.. 18 kg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyżby 3 kilo gratis :evil_lol: Piękny maluch :loveu: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Nie no, Skiper zjadający 18 kg karmy bowski :evil_lol: I jaki odważny :crazyeye: :lol: Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='TRUSKAWA']rodezjana ...ale kiedy to chyba sam pan bóg nie wie:shake: Rodezjanki są piękne:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Świetne:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Pagaj, gdzie jesteś? U mnie w galerii czekoladka przypadkowo spotkana na plaży :p Quote
Linka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 O matulu.. jakie cudeńko:evil_lol: :crazyeye: oj daawno nie było mnie na dogo.. prosze wyściskać od cioci linki;) :eviltong: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
00000 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Nie mam czasu chłelera :roll: Jak śpię, to jestem grzeczny: Jak nie śpię, to też potrafię być grzeczny (pięć sekund....:mad: ) Ulubiony misiek Pagaja stał się ulubionym miśkiem Skipera :p A jak śpię, to wyglądam tak: Quote
bigos Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Jaki on cudowny:loveu::loveu::loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Pagaj'] Ależ on jest cuuuuuudny :loveu: Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ahhhh :loveu: a oczka jakie ma piękne :loveu: Truskawka - Rodki są boskie :loveu: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :loveu::loveu::loveu:co ty pańcia opowiadasz ....popatrz jaki ja jestem niewinny :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sisay Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='TRUSKAWA']rodezjana ...ale kiedy to chyba sam pan bóg nie wie:shake: czy tu padlo slowo "rodezjan" ?? :cool1: Truskawa, uwazaj bo wpadniesz po uszy :lol: trzymam kciuki za Twojego maluszka! A maly labek cudny :loveu: po prostu cud natury :lol: :placz::placz: ja tez chce takie male!!! :placz::placz::placz: a zawsze mi sie duze trafiaja :-( Quote
LAZY Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Witaj Skiperku na Dogomanii!!! Marta czyżby maly był urwisowatym szczeniakiem z ADHD? Nie ukrywam, że tego właśnie Tobie życzyłam:evil_lol: Znam ten brak czasu na wstawianie fotek, ale i tak poprosze wiecej:) Cudo z niego niesamowite, poza wystawowa piekna. Ehhh,...czekoladka cudna, jestem zachwycona:multi: Quote
asher Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Aaaaaa, cudo, cudo, cudo!!! :multi: :multi: :multi: Quote
coztego Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Skiper na reszcie w domku! :multi: Jaka słodka czekoladka :loveu: Pagaj, rób duuuuuużooooo zdjęć... To szczenięctwo tak krótko trwa, a potem już zawsze ma się dorosłego psa ;) Quote
00000 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Taaaak, Lazy, mam psa, który we wszystkim jest inny niż Pagaj...:lol: Dziś był nauka zostawania samemu w domu. Zaczęłam od 5 minut, drugi raz było 10. Wszystko pięknie ładnie - pies po spacerze, po zabawie, gdybym nie wyszła - położyłby się spać. I co było?? Ano - żadnych pisków i skomleń - nie, nie... Była DEMOLKA PRZEDPOKOJU :angryy: :angryy: :angryy: Nawet nie wyobrażacie sobie co może zrobić przez dzisięć minut ten skubaniec, mimo, że teoretycznie wszystko co mógłby ściągnąć i zjeść było schowane...:mad: Tak więc kong jest w drodze, i kula smakula też :p No a poza tym? Ten dziamdziak chwyta wszystko w lot! I z taką samą precyzją wyłapuje wszystkie moje błędy...:oops: Jest u mnie tydzień, a już poprawnie wykonuje komendę "siad", "do mnie", ("waruj" na razie ćwiczymy w domu), uczymy się zostawania na hasło "stój", bo podobne hasło "zostaw" służy nam do wypluwania fascynujących śmieci... Od dziś uczymy się także przywoływania na hasło "noga", co by w przyszłości rozpocząć naukę chodzenia na smyczy. Póki co nie ma okazji ciągnąć, bo kupiłam flexi, więc nie wie, że może :razz: Sukcesy: - dziś spokojnie siedział na hasło, kiedy ścieżką dwa metry od niego przeszła pani z dwójką małych dzieci :multi: - na hasło "zostaw" wypluł pyszne nadgniłe małe jabłuszko - póki co (tfu tfu tfu!) przybiega na komendę - ZAWSZE Tym hasłem "zostaw" osłabiam w nim chęć aportowania niestety (już nie przynosi mi zabawek z takim entuzjazmem), ale nie ma zmiłuj. Nic chcę mieć zupełnego odkurzacza, który zjada nawet rzeczy niejadalne :roll: Przyjdzie czas i na radosną zabawę aportem. No i staram się jak mogę, bo na początku października będę chyba musiała wyjechać na miesiąc :placz: i chcę zostawić TZ na głowie jako tako wyuczonego psa, mam nadzieję, że mi go nie zepsuje :mad: Quote
LAZY Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Gratuluję tak pojętnego ucznia. Niestety musze Cię zmartwić: Ida na początku tez przychodzila ZAWSZE! Teraz raz przyjdzie, raz nie...no chyba, ze mam w ręku kija! Wtedy jest przy mnie migiem. Hahaha...to reakcja na demolkę w przedpokoju...moja malutka Idunia, ostatnio jak się nudzi (a trudno jej dogodzic) zjada chodnik w przedpokoju, wczesniej wyciągając go spod ciężkiej, drewnianej komody-silna babka. Dużo buziaków dla czekoladki! Quote
Recommended Posts