Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A i jakbyście nie wiedzieli, jakaż to rasa? To Wam powiem, bo też z jakiś miesiąc temu się dowiedziałam. Wracaliśmy ze spaceru z bezjajecznym i widzę, że w naszą stronę, z lekka się zataczając, idą dwa osobniki płci męskiej, ziejąc wysokotrunkowo z daleka. Mijają nas te dwa faceciki i jeden do drugiego mówi: Patrz, to ta rasa, lab, k..., brador.

Posted

Bila napisał(a):
A i jakbyście nie wiedzieli, jakaż to rasa? To Wam powiem, bo też z jakiś miesiąc temu się dowiedziałam. Wracaliśmy ze spaceru z bezjajecznym i widzę, że w naszą stronę, z lekka się zataczając, idą dwa osobniki płci męskiej, ziejąc wysokotrunkowo z daleka. Mijają nas te dwa faceciki i jeden do drugiego mówi: Patrz, to ta rasa, lab, k..., brador.

hahaha, tego jeszcze nie słyszałam :lol:
juz wiem, ze mam amstaffa, goldena i "to retriver?. Tak, labrador. Aaa, to znaczy nie retriver" to teraz jeszcze lab k...:evil_lol:

Posted

Pierwszy dzień w nowym domu za nami, już nie piszczymy, kiedy pańcia wchodzi do łazienki i zamyka za sobą drzwi ;) Tylko grzecznie czekamy, aż wyjdzie :lol:

Charakter ma niesamowity. Nie odrywa ode mnie oczu. Kiedy warknę głośne i groźne "E", jak coś obgryza (a je wszystko), to przestaje grzecznie, a potem leci do mnie, wspina się na kolana, patrzy prosto w oczy i merda ogonkiem - lizus nie z tej ziemi, wyczuł skubaniec, że takie zachowaniem mnie rozmiękcza :evil_lol:

Tak lubię sobie leżeć w kuchni :lol:

Słodki sen

No i dzikie harce z Michałem :lol:

W sumie muszę mu zacząć zdjęcia pstrykać, bo zaraz urośnie :evil_lol:
Cały czas mi się rusza i nie mogę go złapać w obiektyw, więc póki co, większość zdjęć ma śpiących....:lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
W sumie muszę mu zacząć zdjęcia pstrykać, bo zaraz urośnie :evil_lol:
Cały czas mi się rusza i nie mogę go złapać w obiektyw, więc póki co, większość zdjęć ma śpiących....:lol:

Rób Martuś, rób jak najwięcej, tosz to uczta dla oczu :multi: . Ja od jakiegoś czasu nie jem słodyczy :-( , to choć na czekoladkę sobie popatrzę :cool3: :loveu: .

Posted

Mały miał wieczorem głupawkę :lol:
Klasyczną głupawkę labradorowatą :lol:
Latał po domu jakbym mu pieprzu pod ogon nasypała :lol:

Dziś jeszcze tylko jedno zdjęcie, ale za to jakie! :loveu:

Posted

Wczoraj przyszedł pan z niespodzianką:

Jakie zapachy, mniam!!!

Pracowicie zabrałem się do roboty...:evil_lol:

Aż pozostało mi tylko wylizać okruszki... :lol: :lol: :lol:

A najlepsze jest to, że ten mały dziamdziak nie bał się zupełnie wielkiej, szeleszczącej torby, wewnątrz której jest ciemno i straszno...:p

Na imię nie reagował...:lol: :lol: :lol:

Ukryty obrazek - znajdź na tym zdjęciu psa :evil_lol:

I wielki uśmiech zadowolenia :lol:

Posted

Pagaj, on jest fantastyczny :multi: :loveu:

ale wiesz, może mu zaszkodzić zjedzenie na raz 15kg karmy :evil_lol: :evil_lol:
myślę, że dzienna porcja powinna być trochę mniejsza ;) :evil_lol: