PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 O Skiperek,nareszcie w swoim domku i już daje popalić swoim ludziom :evil_lol: Quote
Bila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A i jakbyście nie wiedzieli, jakaż to rasa? To Wam powiem, bo też z jakiś miesiąc temu się dowiedziałam. Wracaliśmy ze spaceru z bezjajecznym i widzę, że w naszą stronę, z lekka się zataczając, idą dwa osobniki płci męskiej, ziejąc wysokotrunkowo z daleka. Mijają nas te dwa faceciki i jeden do drugiego mówi: Patrz, to ta rasa, lab, k..., brador. Quote
Agga Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Marta Skiper boski:loveu: Te hego oczęta. Michał jaki zadowolony. NIech maleństwo rośnie zdrowo. Quote
kalina. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 hej:) ale Piękny Skiper normalnie niczym mleczna czekolada będe odwiedzała waszą galerię bo zalatuje tu czekoladowo i biszkoptowo:loveu: :evil_lol: . Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Bila napisał(a):A i jakbyście nie wiedzieli, jakaż to rasa? To Wam powiem, bo też z jakiś miesiąc temu się dowiedziałam. Wracaliśmy ze spaceru z bezjajecznym i widzę, że w naszą stronę, z lekka się zataczając, idą dwa osobniki płci męskiej, ziejąc wysokotrunkowo z daleka. Mijają nas te dwa faceciki i jeden do drugiego mówi: Patrz, to ta rasa, lab, k..., brador. hahaha, tego jeszcze nie słyszałam :lol: juz wiem, ze mam amstaffa, goldena i "to retriver?. Tak, labrador. Aaa, to znaczy nie retriver" to teraz jeszcze lab k...:evil_lol: Quote
Bila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja się prawie spłakałam, jak to usłyszałam. Rzecz jasna:evil_lol: :evil_lol: ze śmiechu Quote
00000 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Pierwszy dzień w nowym domu za nami, już nie piszczymy, kiedy pańcia wchodzi do łazienki i zamyka za sobą drzwi ;) Tylko grzecznie czekamy, aż wyjdzie :lol: Charakter ma niesamowity. Nie odrywa ode mnie oczu. Kiedy warknę głośne i groźne "E", jak coś obgryza (a je wszystko), to przestaje grzecznie, a potem leci do mnie, wspina się na kolana, patrzy prosto w oczy i merda ogonkiem - lizus nie z tej ziemi, wyczuł skubaniec, że takie zachowaniem mnie rozmiękcza :evil_lol: Tak lubię sobie leżeć w kuchni :lol: Słodki sen No i dzikie harce z Michałem :lol: W sumie muszę mu zacząć zdjęcia pstrykać, bo zaraz urośnie :evil_lol: Cały czas mi się rusza i nie mogę go złapać w obiektyw, więc póki co, większość zdjęć ma śpiących....:lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :razz:miały być wprawdzie wczoraj .....no ale dobra niech będzie :cool3:daj jeszcze kilka fotek tej Czekoladki:p Quote
sylrwia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pstrykaj pstrykaj Pagaj zdjęcia Skiperowi, bo nim sie obejrzysz to będzie duży kawaler. No i oczywiście wklejaj je na dogo :) Quote
tunio Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pagaj,po pierwsze najserdeczniejsze gratulacje z powodu nowego domownika. A po drugie popieram przodomowczynie w kwestii zdjec :cool1: Quote
jo-jo Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pagaj napisał(a): Jaki on słoooooodki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pagaj napisał(a):W sumie muszę mu zacząć zdjęcia pstrykać, bo zaraz urośnie :evil_lol: Cały czas mi się rusza i nie mogę go złapać w obiektyw, więc póki co, większość zdjęć ma śpiących....:lol: Rób Martuś, rób jak najwięcej, tosz to uczta dla oczu :multi: . Ja od jakiegoś czasu nie jem słodyczy :-( , to choć na czekoladkę sobie popatrzę :cool3: :loveu: . Quote
Bila Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pagaj napisał(a): No tu po prostu do zaciumlania ten mały:loveu: :loveu: Quote
00000 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Mały miał wieczorem głupawkę :lol: Klasyczną głupawkę labradorowatą :lol: Latał po domu jakbym mu pieprzu pod ogon nasypała :lol: Dziś jeszcze tylko jedno zdjęcie, ale za to jakie! :loveu: Quote
Agga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Marta boski ten Skiperek!!!!!!!!!!! WIĘCEJ FOT!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 fantastyczne :loveu: i jak się ładnie wystawia :crazyeye: a taki gówniarz :lol: WIECEJ! Quote
Sonix Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :sabber: :sabber: :sabber: :eating: :eating: :eating: :iloveyou: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :loveu: piękny!!! jakie ma kąciki :loveu: :klacz: będziecie się wystawiać?? :razz: Quote
00000 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Wczoraj przyszedł pan z niespodzianką: Jakie zapachy, mniam!!! Pracowicie zabrałem się do roboty...:evil_lol: Aż pozostało mi tylko wylizać okruszki... :lol: :lol: :lol: A najlepsze jest to, że ten mały dziamdziak nie bał się zupełnie wielkiej, szeleszczącej torby, wewnątrz której jest ciemno i straszno...:p Na imię nie reagował...:lol: :lol: :lol: Ukryty obrazek - znajdź na tym zdjęciu psa :evil_lol: I wielki uśmiech zadowolenia :lol: Quote
Maga100 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Pagaj, on jest fantastyczny :multi: :loveu: ale wiesz, może mu zaszkodzić zjedzenie na raz 15kg karmy :evil_lol: :evil_lol: myślę, że dzienna porcja powinna być trochę mniejsza ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts