Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

Posted

Marto a ty kiedyś nie byłaś w Rucianym-Nida jeszcze z Pagajkiem? Wydaje mi się, że was widziałam :D
EDIT: własnie skonczyłam czytać twoje posty z walki Pagajka...Dzielny chłopak był z niego ;]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: JESTEM :lol:

Wróciliśmy wczoraj późnym wieczorem. :p

Oj, to nam Pagajek prezent zesłał... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Skiper przespał grzecznie całą noc, ale rano.... pobudka o szóstej, radosne
skakanie i "pobaw się ze mną, pobaw!".... hahahahah :lol:

Oj, da nam popalić :evil_lol:
Gryzie wszystko co tylko pod pyszczkiem znajdzie, jest w nieustannym ruchu (jak nie śpi).

Żywioł i syndrom ADHD jak nic! :evil_lol:

Przy tym niczego się nie boi, prócz mojego groźnego "E!", kiedy usiłuje zjeść moje stopy, kapcie, dywan, stół, reklamówkę, kanapę, krzesło i całą resztę reczy, która jest w zasięgu jego pyszczka :lol:

No i aportuje :p Jedną z ulubionych małych piłeczek Pagaja ukochał sobie od razu i namiętnie przynosi, żeby się z nim bawić, pokulam ją na drugi kobiec pokoju, biegnie, łapie i przynosi. No w szoku jestem, to pewnie taka cecha wrodzona tej rasy... :lol: :lol: :lol:

W każdym razie Skiper to zupełne przeciwieństwo spokojnego i grzecznego Pagaja :lol:

Drogę przespał na moich kolanach.
Od rana chodzi za mną krok w krok, i jak spał, to musiałam siedzieć w miejscu, bo inaczej podnosił łepek i drep, drep za mną, złościł się, że nie może zasnąć :p
No to krzątałam się po kuchni, żeby już nie łazić po domu. Ech, jak z małym dzieckiem ;)

Nowe miejsce, nowe zapachy - wielkie mieszkanie z malutkim pieskiem, nie dziwota, że się pilnuje, żeby się nie zgubić :lol:

Teraz śpi pod krzesłem.
Dziamdziak :lol:

To zdjęcia sprzed tygodnia, kiedy jechaliśmy na Mazury (a reszta wieczorem :p )

galop ;)

zmęczyłem się :)

Posted

Sonix napisał(a):
Marto a ty kiedyś nie byłaś w Rucianym-Nida jeszcze z Pagajkiem? Wydaje mi się, że was widziałam :D
EDIT: własnie skonczyłam czytać twoje posty z walki Pagajka...Dzielny chłopak był z niego ;]

A byłam, byłam :lol:
W zeszłym roku byłam i dwa lata temu też. W maju. :lol:
A gdzie Ty nas mogłaś widzieć??

Posted

Pagaj napisał(a):
A byłam, byłam :lol:
W zeszłym roku byłam i dwa lata temu też. W maju. :lol:
A gdzie Ty nas mogłaś widzieć??

Siedzieliście tam gdzies na pomostku, tak mi sie wydaje. I Sońska się z Pagajkiem obwąchiwała :loveu:
A w Piszu byliście ??

Posted

Oj nie pośpicie teraz, nie. Ciotka Bila też tak miała trzy lata temu. Prawie nie oddychałam, jak mała cholera wreszcie zasypiała (na pięć minut, no góra 15):evil_lol: :evil_lol:. Dziamlanko dla Skipera:loveu:

Posted

Sonix napisał(a):
Siedzieliście tam gdzies na pomostku, tak mi sie wydaje. I Sońska się z Pagajkiem obwąchiwała :loveu:
A w Piszu byliście ??

O kurczę, to ja tego nie pamiętam :placz:
W Piszu też byliśmy, też dwa razy z rzędu :p

Bila napisał(a):
Oj nie pośpicie teraz, nie.

A chcesz w dziób?:mad:
Nie krakać mi tu!
Pierwszą noc przespał ślicznie. I następne też prześpi :mad:
A teraz od 45 minut śpi pod krzesłem.
A ja zwarta io gotowa czekam, aż otworzy oko, porywam go na ręce i lecę na siku.
To mi się nawet podoba - liczę, że zrzucę parę kilo, zanim dziamdziak zacznie wytrzymywać :evil_lol:

Posted

LAZY ma przeciwieństwo LAZY, Pagaj ma przeciwieństwo Pagaja a JA mogę się założyć, że mój ryseczek będzie tak samo porąbany jak moje wszystkie dotychczasowe psy :evil_lol:

Skiper jest BOSKI!!!! :loveu: