Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

Posted

Bila napisał(a):
Ty mi tu nie rycz, Ty wypoczywaj, bo Cię ciekoladka torpeda czeka. Oj, nie będzie spania, Pagaje, oj, nie będzie:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Będzie wyprowadzanie o północy - tuż przed pójściem spać, wyprowadzanie około trzeciej, czwartej, żeby dziamdziak nie zasikał calutkiej sypialni, no i o szóstej, siódmej, jak będziemy wstawać....:lol:

No i chyba pampersy se kupie...
Wiecie - to najlepszy sposób, żeby wyciągnąć mokre z wykładzin i dywanów :p Wszyściutko ściągają. To doskonały patent, który przypadkiem odkryłam, kiedy Pagajątko zsikało się u znajomych, którzy mieli dzidzię w domu :evil_lol:

A pożytek z tego sikania taki, że na jesień będziem mieli błysk w sypialni, bo jak nic karchera trzeba będzie zamawiać :evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pagaj napisał(a):
Będzie wyprowadzanie o północy - tuż przed pójściem spać, wyprowadzanie około trzeciej, czwartej, żeby dziamdziak nie zasikał calutkiej sypialni, no i o szóstej, siódmej, jak będziemy wstawać....:lol:

No i chyba pampersy se kupie...
Wiecie - to najlepszy sposób, żeby wyciągnąć mokre z wykładzin i dywanów :p Wszyściutko ściągają. To doskonały patent, który przypadkiem odkryłam, kiedy Pagajątko zsikało się u znajomych, którzy mieli dzidzię w domu :evil_lol:

A pożytek z tego sikania taki, że na jesień będziem mieli błysk w sypialni, bo jak nic karchera trzeba będzie zamawiać :evil_lol:

A Michał jak? Szaleje z radości, pewnie?

Posted

A Pagaj mnie rozkłada na banerku. Patrzy jakby mówił: no, mały wstydu mi nie zrób. Będę cię pilnował.:loveu: :loveu:

A te noski, łapeczki maluchów, ach jak Wam zazdraszczam:multi:

Posted

Bila napisał(a):
A Pagaj mnie rozkłada na banerku. Patrzy jakby mówił: no, mały wstydu mi nie zrób. Będę cię pilnował.:loveu: :loveu:

A te noski, łapeczki maluchów, ach jak Wam zazdraszczam:multi:

I ja mam takie wrażenie, że mały Skiper ma teraz dobrego Anioła, który się o niego troszczy... :iloveyou:

Posted

Bila napisał(a):

Mam dokładnie te same odczucia kiedy patrzę na banerek
Po prostu łzy same cisną się do oczu :bigcry:
A czekoladka mniamuśna :loveu: mmmmmmm.....

Posted

kochane czekoladowe muminki :)
ja bede u malucha stosowala kennel..przyda sie wlasnie w nocy...polowe wyloze jakims kocykiem a polowe pielucha :P w razie czego jakby mu sie zachcialo mimo wszystko do swojej klatki nasikac..

a odnosnie pieluch to lepsze sa te ludzkie w aptece..takie duze dla8 zl za 5 sztuk takie duze prostokatne
a te w zoologicznym to male i drogie

Pagajowa a ty masz kennel? czy jednak bedzie sinanko po calej sypialni? uwazajcie zebyscie wstajac z lozka do jakies rownie czekoladowej niespodzianki nie wpadli :evil_lol:
bo te male diabelki to tak lubia nababrac,a potem minke robic.".przeciez to nie ja"-"to twoja wina ze za dlugo spalas" :razz:

Posted

Maga100 napisał(a):
Leon od początku nauczył się sikać na kupę gazet w przedpokoju :p nie miałam żadnych problemów z tym
:pa Ozzy miał kuwete z trocinkami ;)

Posted

Pagaj, wczoraj u weta spotkałam pięknego czekoladolabka... To umaszczenie jest kapitalne, pies po prostu przepiękny :loveu: Będziecie mieli cudną pocieszkę :multi: