00000 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Bila napisał(a):Ty mi tu nie rycz, Ty wypoczywaj, bo Cię ciekoladka torpeda czeka. Oj, nie będzie spania, Pagaje, oj, nie będzie:evil_lol: :evil_lol: :loveu: Będzie wyprowadzanie o północy - tuż przed pójściem spać, wyprowadzanie około trzeciej, czwartej, żeby dziamdziak nie zasikał calutkiej sypialni, no i o szóstej, siódmej, jak będziemy wstawać....:lol: No i chyba pampersy se kupie... Wiecie - to najlepszy sposób, żeby wyciągnąć mokre z wykładzin i dywanów :p Wszyściutko ściągają. To doskonały patent, który przypadkiem odkryłam, kiedy Pagajątko zsikało się u znajomych, którzy mieli dzidzię w domu :evil_lol: A pożytek z tego sikania taki, że na jesień będziem mieli błysk w sypialni, bo jak nic karchera trzeba będzie zamawiać :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :shake:nie wytrzymam 5 tygodni bez fotek :cool3: Quote
00000 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie wytrzymam 5 tygodni bez fotek :cool3: Dla osłody: :lol: Quote
Bila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pagaj napisał(a):Będzie wyprowadzanie o północy - tuż przed pójściem spać, wyprowadzanie około trzeciej, czwartej, żeby dziamdziak nie zasikał calutkiej sypialni, no i o szóstej, siódmej, jak będziemy wstawać....:lol: No i chyba pampersy se kupie... Wiecie - to najlepszy sposób, żeby wyciągnąć mokre z wykładzin i dywanów :p Wszyściutko ściągają. To doskonały patent, który przypadkiem odkryłam, kiedy Pagajątko zsikało się u znajomych, którzy mieli dzidzię w domu :evil_lol: A pożytek z tego sikania taki, że na jesień będziem mieli błysk w sypialni, bo jak nic karchera trzeba będzie zamawiać :evil_lol: A Michał jak? Szaleje z radości, pewnie? Quote
Bila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pagaj napisał(a):Dla osłody: :lol: O Boziuniu, ile one tu mają?:loveu: Quote
Mi. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 słooooodki!!!:loveu: :loveu: :loveu: Kiedy do was maluch trafi? Quote
Jupi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:i jak przytulnie sama słodzycz:loveu: Quote
Bila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A Pagaj mnie rozkłada na banerku. Patrzy jakby mówił: no, mały wstydu mi nie zrób. Będę cię pilnował.:loveu: :loveu: A te noski, łapeczki maluchów, ach jak Wam zazdraszczam:multi: Quote
Bila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :evil_lol: A mały jakby mówił: no, wiesz, będę się starał, ale malutki jeszcze jestem, troche im dam w kość Quote
00000 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Bila napisał(a):A Pagaj mnie rozkłada na banerku. Patrzy jakby mówił: no, mały wstydu mi nie zrób. Będę cię pilnował.:loveu: :loveu: A te noski, łapeczki maluchów, ach jak Wam zazdraszczam:multi: I ja mam takie wrażenie, że mały Skiper ma teraz dobrego Anioła, który się o niego troszczy... :iloveyou: Quote
sunrise Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Bila napisał(a):A Pagaj mnie rozkłada na banerku. Patrzy jakby mówił: no, mały wstydu mi nie zrób. Będę cię pilnował.:loveu: :loveu: Mam dokładnie te same odczucia kiedy patrzę na banerek Po prostu łzy same cisną się do oczu :bigcry: A czekoladka mniamuśna :loveu: mmmmmmm..... Quote
sylwiaskalska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ale klucha :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
cuciola Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 kochane czekoladowe muminki :) ja bede u malucha stosowala kennel..przyda sie wlasnie w nocy...polowe wyloze jakims kocykiem a polowe pielucha :P w razie czego jakby mu sie zachcialo mimo wszystko do swojej klatki nasikac.. a odnosnie pieluch to lepsze sa te ludzkie w aptece..takie duze dla8 zl za 5 sztuk takie duze prostokatne a te w zoologicznym to male i drogie Pagajowa a ty masz kennel? czy jednak bedzie sinanko po calej sypialni? uwazajcie zebyscie wstajac z lozka do jakies rownie czekoladowej niespodzianki nie wpadli :evil_lol: bo te male diabelki to tak lubia nababrac,a potem minke robic.".przeciez to nie ja"-"to twoja wina ze za dlugo spalas" :razz: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Leon od początku nauczył się sikać na kupę gazet w przedpokoju :p nie miałam żadnych problemów z tym Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a):Leon od początku nauczył się sikać na kupę gazet w przedpokoju :p nie miałam żadnych problemów z tym :pa Ozzy miał kuwete z trocinkami ;) Quote
Patka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [LEFT]maluch boski oj mieć takiego jak one cudnie pachną .... [/LEFT] Quote
cuciola Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 a hodowla z ktorej pochodzi Skipper jest kenelowa? jak odchowuja szczeniaki? Quote
coztego Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pagaj, wczoraj u weta spotkałam pięknego czekoladolabka... To umaszczenie jest kapitalne, pies po prostu przepiękny :loveu: Będziecie mieli cudną pocieszkę :multi: Quote
Recommended Posts