Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pagaj']Bila, Maga on tez jak głodny, to łazi za mną - wczoraj był na diecie, bo wymiotował rano, to dzisiaj jak cień za mną łazi - dostaje w małych porcjach ryż z kurczkiem i pare kulek karmy.
I jeśli ja mu dam więcej - to on tego nie strawi i zwróci - i tak w kółko Macieju... :roll:

To się zdarza raz na dwa, trzy tygodnie.

A jak nic mu nie jest, to coś mu odbija czasmi - nie je i już.
Jego ukochane kulki mogą sobie kilka dni w misce zalegać.

Ale dałby sie pokroić za żółty ser.... 8)Przepraszam, że się wcinam, ale mnie to wygląda na przepuklinę przełyku. Musisz mu zrobić zdjęcie z kontrastem, a narazie karm go na stojąco. Jest to wada dziedziczna. Pies z taką wada często wymiotuje i nie rozwija sie normalnie. Należy go zoperować. Operacja nie jest powana, to aczej zabieg. Moim zdaniem koniecznie musisz mu zrobić pzeswietlenie z kontrastem

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Moim zdaniem koniecznie musisz mu zrobić pzeswietlenie z kontrastem

Już jesteśmy na to umówieni w przyszłym tygodniu...

Bo jedno prześwietlenie z kontrastem już miał... hahaha - cała przygoda z tym była. Zeżarł coś, co mu utknęło. Pojechaliśmy do weta. Najpierw zrobiliśmy mu zwykłe zdjęcie RTG, ale nie bardzo było widać co mu tam utknęło, więc dostał kontrast. Po godzinie idziemy na drugie zdjęcie - Pagaj ładnie leży, wszyscy zwarci i gotowi - i...... ciach - rentgen szlag trafił.... :roll:

Jedyny plus tego zamieszania, że w nagrodę za popsucie rentgena nic nie zapłaciliśmy za wizytę... :lol:

Posted

Leśny ludzik:

Mniam mniam - ogryzam korę, tak mnie głodzą.... :wink: :lol:

Daj mi swojego patyka!!!!!

Co by tu zbroić..... 8)

Może jej ucieknę?? 8)

Zostawili mnie......... :o

Posted

[quote name='Pagaj']Zostawili mnie......... :o

:evil: :evil: :evil: Dzwonię do TOZu!!!! :evil:
:wink:

Więcej, więcej fot!!! :terazpol:

Pagaj, a robiliście Pagajowi (hehe, nie czujesz się dziwnie, jak sie do ciebie zwracamy imieniem twojego psa? :lol: ) badania krwi? Nerki, trzustka, wątroba w porządku? A kupy pod kątem lablii zbadane?

Posted

Sam se tam usiadł i nie chciał iść - indywidualista.... :roll: :wink: :lol:

[quote name='asher']Pagaj, a robiliście Pagajowi (hehe, nie czujesz się dziwnie, jak sie do ciebie zwracamy imieniem twojego psa? :lol: ) badania krwi? Nerki, trzustka, wątroba w porządku? A kupy pod kątem lablii zbadane?
No jeszcze nie - wszytsko przed nami.
Wiecie - poza tym, że niejadek, a jak zje za dużo to - wymiotek, to on całkiem normalny jest.... :roll:
W sensie - wesoły, towarzyski i tak dalej... :D
Tyle, że chudy jak na labradora. :(
Dzisiaj szalał z owczarkiem szkockim na spacerze, ale nie miałam aparatu :-?

Asher - już się przyzwyczaiłam :lol: Na pierwszym zlocie dogomaniackim byłam bez psa, a na drugim z psem, i na tym drugim po prostu reagowaliśmy na "Pagaj!" jednocześnie..... 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Pagaj']
Asher - już się przyzwyczaiłam :lol: Na pierwszym zlocie dogomaniackim byłam bez psa, a na drugim z psem, i na tym drugim po prostu reagowaliśmy na "Pagaj!" jednocześnie..... 8) :lol: :lol: :lol:
Hej!!

Potwierdzam :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='asiunia'][quote name='Pagaj']
Hej!!

Potwierdzam :roflt: :roflt: :roflt:

hyhy;]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
asiunia napisał(a):
Hej!!

Pagajka,Ty się lepiej upewnij czy masz labka czy..HASZCZAKA :o
Haszczador 8) :lol:

Hej!!
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: