sylrwia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pagaj napisał(a): Ale bombowa czekoladka, piekny Skiper :loveu: Z jakiej hodowli jest Skiper? Quote
00000 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Dziękujemy za piski zachwytu - przezornie kupiliśmy już małą czerwoną obróżkę, co by nie zauroczyć, hahahahah :evil_lol: Skipera będziemy odbierać 6 sierpnia. Będzie miał 10 tygodni. A my będziemy wracać z Mazur :lol: Oczywiście jadąc NA Mazury też go odwiedzimy :lol: Skiper będzie się formalnie nazywał: Zuch Skiper HERBU ZADORA I jeszcze krótki filmik :loveu: Quote
moth Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Z każdym zdjęciem coraz bardziej zako****ę się w czekoladkach i po cichu zaczynam o takiej marzyć.:rolleyes: Nie zliczę, który to pies z kolei, o którym marzę. :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ojej co ja tu widzę :loveu: :loveu: :loveu: nich tylko się zakochać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Marta no Skiper rewelka. Taka czekoladka do zjedzenia. A jakie ma pazurki, no no, będzie z niego modelinka:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Martuś-no malec bomba ! I do tego moja ulubiona maść labków-czekoladowa:loveu: :loveu: :loveu: Tylko pieścić takiego skarba;) Quote
00000 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 A ty Czipsowa co ty masz w tym podpisie, hę???:mad: :mad: :mad: Było siebie umieścić na tych zdjęciach, a nie moją skromną, aczkolwiek niezbyt fotogeniczną figurę....:eviltong: Quote
AgaCzips Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pagaj-ale Ty taka ładna dziewczyna jesteś, że musiałam:cool3: Ja to tam nie fotogeniczna jezdem:shake: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Marta ranysiuuuuu ale cudeńkoooo :loveu: :loveu: :loveu: Skiperku rośnij zdrowo :drinking: TFU TFU TFU :cool1: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Aaaaa jaki Skiper jest slodziutki i piekniutki :loveu::loveu::loveu: Niech się zdrowo chowa ;:drinking: Quote
cuciola Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 cudowny Skiperek! oby tez czas w oczekiwaniu szybko lecial bo mi sie straszne dluzy :) jest przecudowny...tez wszedzie go pelno czy raczej spokojny? Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nie no jeden dzień spędzam w Poznaniu a to takie nowiny!! Martuś pozazdrościć takiego malucha:loveu: Ja domagam się więcej fotek pięknisia ;-)) Quote
Evelina Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Slodziutka czekoladka :loveu: :klacz: Gratuluje, gratuluje szczescia, bo czekoladki to w sumie rzadkosc. Rodzenstwo Skiperka tez takie czekoladowe, czy tylko on jeden taki ? Niech Was zdrowo rosnie i czekoladowieje :lol: Quote
olcha Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 O mamuuusiuuu jaki kochany b ą b e l :loveu: A jak Cię gonił :loveu: aktor mały :loveu: Zuch facet! :multi: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 coztego napisał(a):Wyobraź sobie nathaniel, że potrafię czytać :diabloti: Dlatego zapytałam, czy byli z wizytą :cool3: Coztego, nie wiedziałam ,że potrafisz:) :diabloti: Quote
00000 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Evelina, caly miot był czekoladowy. Mamusia i tatuś to czekoladki :lol: Quote
Evelina Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pagaj napisał(a):Evelina, caly miot był czekoladowy. Mamusia i tatuś to czekoladki :lol:Ales pieknie wyniuchala okazje :lol: Quote
Lavanara Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 :lol: :lol: Martuś ja ty wytrzymasz to oczekiwanie?? :lol: :lol: Ja każdy dzień od odwiedzin u p.Krystyny traktowałam jak męczarnia :shake: Quote
00000 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Lavanara napisał(a)::lol: :lol: Martuś ja ty wytrzymasz to oczekiwanie?? :lol: :lol: Ja każdy dzień od odwiedzin u p.Krystyny traktowałam jak męczarnia :shake: Dilerka! :lol: Coś ty z nickiem zrobiła! :evil_lol: Mam pięć tygodni, z czego jeden spędzam poza domem, a drugi na Mazurach, zostają trzy - jakoś dam radę :p Zawsze wracaliśmy z Mazur tacy smutni, że koniec urlopu i musimy wracać - tym razem wracać będziemy w innych nastrojach :multi: Quote
Recommended Posts